ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-5-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 26-5-2011 .

ΑΘΗΝΑ 1-6-2011 .


Η προκλητικότητα της Τουρκίας ακόμη και στις πλέον ευαίσθητες χρονικά συγκυρίες για τον Ελληνισμό και η πρόβα πολέμου που εφαρμόζει η προσωρινά γείτονα χώρα αποδεικνύουν ότι η πραγματοποίηση θερμού επεισοδίου είναι σαφώς τουρκική στρατηγική επιλογή και επιδίωξη. Παρουσιάζει δε ενδιαφέρον το γεγονός ότι η αύξηση της εντάσεως των τουρκικών επεισοδίων σε βάρος μας σημειώνεται παράλληλα με την επιδίωξη ξεπουλήματος νησιών και μνημείων για λόγους τάχα οικονομικούς και με την έξαρση της λαθρομεταναστευτικής βίας σε βάρος των Ελλήνων για την καλλιέργεια φόβου και ηττοπάθειας.

Την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού είδαμε την επίσκεψη του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης στο υποτιθέμενο σπίτι του δολοφόνου Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη. Είδαμε την προκλητική επίσκεψη του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TRT στη Θράκη στα πλαίσια ενός reality παιχνιδιού του τύπου Τουρκία έχεις ταλέντο να πραγματοποιείται προκειμένου να επιλέξει «ταλαντούχους» Τούρκους «καλλιτέχνες» από την Ελεύθερη Θράκη Μας!

Και γιατί να μην τα κάνουν αυτά οι Τούρκοι όταν για παράδειγμα στην Κομοτηνή δεν τιμήθηκε η ποντιακή γενοκτονία για να μην προκληθούν όπως ελέχθη οι Τούρκοι και να μην διαταραχθεί η επιχειρούμενη προσέγγιση των λαών που βασίζεται στο κουκούλωμα και την παραχάραξη της ιστορίας μας. Να μην προσβληθούν δηλαδή οι θύτες από τα θύματα και να συνεχιστεί το άνοιγμα της κερκόπορτας που ονομάζουν καθεστωτικοί ραγιάδες προσέγγιση ώστε να αλωθούν και τα υπόλοιπα ελληνικά εδάφη σε μια διαδικασία που έχουν ονομάσει «ελληνοτουρκική φιλία». Αλλά και η επίσκεψη του αντιδημάρχου Κομοτηνής Ριτβάν στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη για τις αρχαιρεσίες του μισελληνικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» ξεδιπλώνει το προετοιμαζόμενο τουρκικό δηλητήριο.

Στο μεταξύ ο εκλεκτός της Κεντροαριστεράς δήμαρχος Μπουτάρης, επισκεπτόμενος την κατεχόμενη πρωτεύουσα του Ελληνικού Έθνους Κωνσταντινούπολη προκειμένου να φέρει Τούρκους τουρίστες, είπε στον Τούρκο δήμαρχο ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι η ιδιαίτερη τάχα πατρίδα του τουρκοσιωνιστή Κεμάλ και ότι επιθυμεί να γνωρίσουν οι Τούρκοι τα οθωμανικά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Προσέφερε δηλαδή ο Μπουτάρης εθελούσιο τουρκισμό με τουριστικό μανδύα.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι Τούρκοι εξακολουθούν να αμφισβητούν την ελληνικότητα του Αγαθονησίου με την επιχείρηση του Τούρκου υποψήφιου βουλευτή του δημοκρατικού κόμματος Yalim να αποβιβαστεί στο νησί μας λίγες ώρες μέρες μετά την αναφορά του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου ως τουρκικών από τον αρχηγό του Zeybek. Είναι τα ίδια νησιά που επιδίωξαν οι Τούρκοι να πνίξουν με τα λαθρομεταναστευτικά ρεύματα.

Το περίφημο βέβαια φράγμα του Έβρου ακόμη είναι στα χαρτιά όταν οι λαθρομετανάστες εισέρχονται σωρηδόν δίκην πέμπτης τουρκικής φάλαγγας. Εισέρχονται για να καταληφθεί ελληνικό έδαφος και να αφαιρεθούν ελληνικές ζωές. Όταν κάποιοι προοδευτικοί «φωστήρες» σαν τον Σαββόπουλο προτείνουν να βάλουμε τους λαθρομετανάστες σε αραιοκατοικημένα νησιά προσφέροντάς τους και γη να καλλιεργήσουνε. Για να εκτοπιστούν όμως έτσι οι λιγοστοί και εγκαταλειμμένοι κάτοικοι αυτών των νησιών μας.

Στο μεταξύ θερμό επεισόδιο είχαμε στην περιοχή Τυχερό στον Έβρο όταν ελληνική περίπολος από Έλληνες συνοριοφύλακες και Γερμανούς της FRONTEX δέχτηκε πυροβολισμούς από Τούρκους δουλεμπόρους και εν συνέχεια από Τούρκους στρατιώτες που επιχείρησαν να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Θεωρείται θαύμα που δεν υπήρξε κάποιο θύμα από τη δική μας πλευρά. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην πλευρά των ελεύθερων ελληνικών εδαφών. Κινητικότητα επιπλέον υπάρχει με την παραμονή στην κατεχόμενη πλευρά των συνόρων ενός επιπλέον τουρκικού μηχανοκίνητου λόχου και τους στρατιώτες της 7ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας μας να βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα.

Επιπλέον οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν άσκηση έρευνας και διάσωσης με την ονομασία ΙΩΝΑΣ 11 μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου στις 7 Ιουνίου. Και εδώ οι Τούρκοι προκαλούν όταν προχωρούν σε δική τους άσκηση στην ίδια περιοχή ανακοινώνοντας ότι το σημείο μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου ανήκει τάχα στην δική τους ζώνη έρευνας και διάσωσης. Οι Τούρκοι επέλεξαν την κάθοδο τουρκικής αρμάδας με ότι σημαίνει αυτό τόσο για την ασφάλεια όσο και για την ανοικτή διεκδίκηση ελληνικών χωρικών υδάτων.

Τις ίδιες ακριβώς στιγμές το ψευτορωμέϊκο φοβούμενο τις ελληνικές αντιδράσεις από την υποθήκευση της χώρας και του λαού αφοπλίζει τους εθνοφύλακές μας στην Βόρειο Ελλάδα. Και στα πλαίσια του ξεπουλήματος εθνικής περιουσίας για οικονομικούς λόγους οι σοσιαλιστές εξουσιαστικοί μειοδότες διαπραγματεύονται την ΕΛΒΟ και τα πετρέλαια του Βορείου Αιγαίου!

Ίδια γεύση δοσιλογισμού συναντιέται και στην Κύπρο με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ να δηλώνει πως προτιμά αριστερό κατοχικό πρόεδρο παρά δεξιό Έλληνα. Κι αυτό όταν το τουρκικό κατοχικό καθεστώς του Έρογλου μοιράζει σωρηδόν υπηκοότητες σε Τούρκους έποικους που συμμετείχαν στην τουρκική εισβολή και στην τρομοκρατική οργάνωση ΤΜΤ!

Είναι λοιπόν πρόδηλο το πολεμικό κλίμα που καλλιεργείται και αλίμονο σε όποιον βρεθεί ξαρμάτωτος. Είναι συνεπώς εθνικά επωφελής η διεκδικητική αναδιάταξη της εξωτερικής μας πολιτικής. Επιβάλλεται το τρόχισμα του ελληνικού ξίφους κι όχι το σκύψιμο του κεφαλιού προς αποκοπή. Η μόνη ορθή αντιμετώπιση της Τουρκίας είναι η αποβολή της από τα προαιώνια ελληνικά εδάφη με την απελευθέρωση αυτών. Αλλά αυτό είναι έργο μιας ελληνικής εθνικοκοινωνικής διακυβέρνησης που θα δημιουργήσει το κατάλληλο συμμαχικό υπόβαθρο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: