ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 9-5-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 15-5-2011 .

ΑΘΗΝΑ 18-5-2011 .


Βοσκοί οι λύκοι, στις μάντρες. Έτσι ακριβώς θα στηλίτευε την βρώμικη πολιορκία της Ελλάδος και θα σήμαινε για μια φορά ακόμη εθνικό συναγερμό ο μεγάλος εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς αν βρισκόταν ανάμεσά μας. Και θα κάκιζε το δίχως άλλο ένα καθεστώς ανθελλήνων πανηγυρτζήδων που έχοντας προσδεθεί στο μπουλούκι ανέστιων εμπόρων των εθνών πορεύονται ως σαπιορήτορες, επιχειρώντας να τσακίσουν το Ελληνικό Έθνος στην άβυσσο του διεθνιστικού νεοταξισμού ως τάχα αναγκαία συνθήκη διάσωσης ή ατύχημα κακών τελάληδων και ολέθριων φημών.

Τρία πράγματα αναμφίβολα παρουσιάζονται ως στρατηγικές επιλογές και επιδιώξεις της διαβόητης παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης και μεταφράζονται ως εντολές στα ενταύθα καθεστωτικά τους ενεργούμενα. Η περίσφιξη των δεσμών της Πατρίδος μας σε αόριστο βάθος χρόνου αντικρίζοντας στο πρόσωπο της Ελλάδος τον ασφαλέστερο εχθρό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, η κλοπή του τεράστιου εθνικού μας πλούτου και η ασφαλής τοποθέτηση πολυκομματικής πολιτικής αρμοστείας που θα παραχωρήσει στον διεθνή εχθρό όλα τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα.

Η «αποκάλυψη» των κομμένων δηλώσεων του Ντομινίκ Στρος Καν στο γαλλικό Canal+ πως «δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια» αποτελεί απλώς μια ακόμη επαλήθευση της εθνικιστικής παρατάξεως περί της ανάγκης ανατροπής της ξενοκίνητης νεοταξικής εξουσίας, αλλά και το σύνθημα προς τους εδώ ολετήρες προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το οικουμενικό φαγοπότι. Παράλληλα παρατίθεται πλέρια η απόδειξη για την διάπραξη της αισχρής πολιτικής εξαπατήσεως του ελληνικού λαού μέσα από τα λεγόμενα του αφεντικού του ΔΝΤ ότι «οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό»!

Στο μεταξύ το γερμανικό Spiegel σήμανε συναγερμό πανικού στην κυβέρνηση αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να κάνει δηλώσεις περί διακίνησης φημών σχετικά με την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη, μιλώντας για εγκληματικά σενάρια, ελλοχεύοντες κινδύνους, προβοκάτσιες και κερδοσκοπικές επιθέσεις. Οι δηλώσεις σε βάρος υποτίθεται των συνδαιτυμόνων του, δανειστών και «σωτήρων» εκ παραλλήλου, έγιναν από το νησάκι του Ιονίου Μεγανήσι καταγράφοντας μια αρνητική σημειολογία, αφού από το Καστελόριζο που αφήνει βορά στους Τούρκους δίχως χάραξη ΑΟΖ ο Παπανδρέου είχε ρίξει την Ελλάδα στα τάρταρα του ΔΝΤ.

Στο μεταξύ τα σενάρια για το τρέξιμο της κήρυξης της πτώχευσης της Ελλάδος και την εγκατάλειψη του ευρώ έλαβαν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εξαιτίας της μυστικής συνάντησης που πραγματοποίησαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών στο Λουξεμβούργο. Ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου μιλάει στη γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν για νέα επιμήκυνση του επαχθούς δανείου και ο αρμόδιος ευρωπαίος επίτροπος Ρεν απορρίπτοντας υποτίθεται την αναδιάρθρωση αγωνιά μην τυχόν υποστούν καρδιακή προσβολή οι χρηματοπιστωτικές αγορές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον βοηθό υπουργού οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κόλινς με άγνωστο περιεχόμενο όπου ελέχθη απλώς ότι υπήρξε «πολύ καλό κλίμα, καλύτερο από κάθε άλλη φορά». Και οι μνηστήρες στήνονται στην ουρά για τη σειρά τους, καλύπτοντας την πολιτική διαδρομή του καθεστώτος στην πολυαναμενόμενη συγκυβέρνηση με την Αριστερά στο ρόλο του σκύλου που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.

Στο μεταξύ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης η υποκρισία συνεχίζεται με την δήθεν αυστηροποίηση των ποινών για όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες αλλά και τον εμπαιγμό του πενόμενου λαού μας με την ουσιαστική επιδότηση από το κράτος «μας» των λαθρομεταναστών που θα αποχωρήσουν οικιοθελώς με την παροχή του αντιτίμου του εισιτηρίου συν 200 ευρώ επιπλέον.

Παράλληλα στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξαρση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με την οργανωμένη συστράτευση αλλοδαπών και αναρχικών ενάντια στους Έλληνες κατοίκους. Αλλοδαποί και αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες ενάντια στους κατοίκους της Ηγουμενίτσας με τους αναρχοκομμουνιστές να βγάζουν στο τέλος τον ανθελληνισμό τους με το κάψιμο ελληνικών σημαιών.

Χρυσές δουλειές στο μεταξύ κάνουν τα ενεχυροδανειστήρια στη χώρα μας όπου πολλοί συμπατριώτες μας καταφεύγουν εγκαταλείποντας κάθε είδους περιουσιακό στοιχείο προκειμένου να ανταποκριθούν στα χρέη στις πιστωτικές κάρτες, τα δάνεια, προβλήματα υγείας, ακόμα και τις ανάγκες σίτισης. Και αυτό ακόμα σε ένα ανθελληνικό κράτος που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην πτώση ενός ελικοπτέρου Απάτσι στη Βάση των Μεγάρων που εκτελούσε νυχτερινή εκπαιδευτική πτήση. Ευτυχώς δίχως ανθρώπινες απώλειες όταν τον Ιούλιο του 2010 είχαμε θρηνήσει δύο πιλότους. Κι αυτό γιατί όπως λέγεται η Αεροπορία Στρατού έχει στερηθεί μηχανικών λόγω της μισθολογικής αφαιμάξεως.

Όλα αυτά όταν 800 – 850 πολιτικάντηδες έχουν προσφύγει με θράσος μέγιστο στο Ελεγκτικό Συνέδριο ζητώντας αναδρομική αναπροσαρμογή βουλευτικής σύνταξης ή αποζημίωσης όταν οι εθνοπατέρες αδυνατούν τάχα να προστατεύσουν έστω τις ζωές Ελλήνων και να τιμωρήσουν τους δολοφόνους των παιδιών της Μαρφίν από τους παρακρατικούς του Συστήματος. Τιμωρία που απαιτούν οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού τιμώντας ελληνικές ψυχές http://www.youtube.com/watch?v=m4HjwwEYv0k&feature=player_embedded .

Η Ελλάς δεν εμπορεύεται την αυθυπαρξία της και δεν χρειάζεται πανηγυρτζήδες καθεστωτικούς, αγοραίους και εθνομηδενιστές. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα βαστά γερά στα χέρια της τον πολυτίμητο θησαυρό της Εθνικής Γης και θέτει την Πολιτεία στη διάθεση μονάχα Ελλήνων που διαθέτουν τη βούληση να δυναμώσουν την Πατρίδα τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: