ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-11-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 27-11-2011 .

ΑΘΗΝΑ 27-11-2011 .


Ένας ιδιάζων διωγμός ασκείται προς τους Έλληνες υπό το οξύμωρο σχήμα της σωτηρίας αυτών. Οι υποτιθέμενες αρμόδιες αρχές μας πληροφόρησαν για την έγκριση της νέας μνημονιακής κυβέρνησης από τον εαυτό της ερήμην του λαού και για τους ολέθριους στόχους της. Κρατούν για έκπληξη τα νέα φονικά μέτρα, βγάζουν γρήγορα από το σεντούκι τα ήδη εγκεκριμένα και κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το χρόνο λήξης της μεταβατικής τάχα κυβέρνησης.

Η τρόικα έχει εξασφαλίσει από τους νέους πολιτικούς εκκαθαριστές της Πατρίδος μας την αποδοχή όλων των όρων του ανθελληνικού συμβολαίου, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μνημονίου. Από τη στιγμή που προχώρησαν ως επιβήτορες της εξουσίας στην νέα δανειακή σύμβαση, αποδέχονται και όρους και μέτρα και υπογραφές.

Οι συνεχείς όροι που τίθενται κάθε φορά που ικανοποιούν οι πρόθυμοι ραγιάδες τον προηγούμενο, μάς επαληθεύουν ότι ο μόνος αληθής στόχος του νεοταξισμού εξ αρχής είναι η χρεοκοπία και η διάλυση της πατρίδος μας. Μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, πολυνομοσχέδιο, διακομματική συγκυβέρνηση και βολική κομμουνιστική «αντίσταση», μέτρα φτωχοποίησης, χρεοκοπία. Την στιγμή που το «χρέος» παραμένει όχι απλώς αδιευκρίνιστο, αλλά στημένο από τους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια από την πλευρά τους από την πρώτη στιγμή μίλησαν για κυβέρνηση μακράς πνοής που θα ξεπεράσει το όριο της 19 Φεβρουαρίου για τις εκλογές που το Σύστημα και φοβάται και δεν θέλει. Η υπουργός (α)παιδείας Διαμαντοπούλου μας είπε ότι ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στα προβλήματα της απειλής έσωθεν αναταραχής και ανομίας και της έξωθεν απειλής της αποβολής από την ευρωζώνη. Η κ. Διαμαντοπούλου δηλώνει ξεκάθαρα το φόβο της για την έγερση του ελληνικού πατριωτισμού απέναντι στη χρεοκοπία που μας φέρνουν.

Ο πρωθυπουργός εκ Τριμερούς κ. Παπαδήμος μας λέει ότι παρά την πρόοδο της λεηλασίας του λαού μας και της δέσμευσης της εθνικής μας κυριαρχίας, «η Ελλάδα βρίσκεται σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι». Εμφανίζει την παραμονή στο ευρώ ως τη μόνη λύση στο δρόμο για την έκτη δόση μέσω της διαβόητης δανειακής σύμβασης. Αυτό όπως μας είπε ο νέος πρωθυπουργός του ντόπιου και διεθνούς νεοταξισμού σημαίνει «μεταρρυθμίσεις» και συνεργασία του ελληνικού λαού στις εργασιακές εφεδρείες, τα ανοίγματα των επαγγελμάτων στις πολυεθνικές, την αναδιάρθρωση - μείωση φορέων και προσωπικού σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο. Τα χαράτσια και οι μειώσεις αποδοχών συνεχίζονται κανονικά, τα λουκέτα των ελληνικών μαγαζιών αυξάνουν μαζί με την ανεργία και η κοινωνία αποσυντίθεται.

Ο Επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της «Ε»Ε Ρεν μας μιλάει για μια ευρωζώνη που βρίσκεται στο κατώφλι της ύφεσης. Είναι η ευρωζώνη που τάχα θα στηρίξει στην τρύπια αγκαλιά της την Ελλάδα. Τα σενάρια των μεγάλων «προφητών» αναλυτάδων της Εσπερίας όπως η Exclusive Analysis μετράνε αντίστροφα τις μέρες για την ελληνική χρεοκοπία.

Το 30% των ιδιωτών δανειστών, των τραπεζιτών των διαβόητων αγορών δηλαδή, δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο κούρεμα του ελληνικού χρέους όταν επιδιώκεται η συμμετοχή του 90%. Οι Βρυξέλλες ζητούν την επίσημη επιβολή επιτήρησης και άρσης της εθνικής κυριαρχίας για τα «κακά» παιδιά σαν την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάνει λόγο για άσκηση κρατικών εξουσιών από την «Ε»Ε. Και η Ρωσία που μας προμηθεύει με το 46% του πετρελαίου διακόπτει την παροχή.

Στο εσωτερικό της χώρας ερχόμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα της πείνας. Οι άστεγοι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΜΚΟ Κλίμακα έχουν φτάσει τα 17000 έως 20000 άτομα. Πολλοί από τους δυστυχείς συνανθρώπους μας καταφεύγουν στα εστιατόρια των νοσοκομείων, προσπαθούν να εισέλθουν εντός του χώρου αυτών, παριστάνουν σε κάποιες περιπτώσεις τους τρελούς, εκλιπαρούν και κάνουν γενικά τα πάντα προκειμένου να βρουν μια στέγη και να μην πεθάνουν από το κρύο. Στις στρατιωτικές μονάδες με απόφαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εθνικής αμύνης μοιράζονται συσσίτια για τους επαγγελματίες οπλίτες και τους υπαξιωματικούς που ο μισθός τους δεν φτάνει ούτε για την αποπληρωμή των κεφαλικών φόρων.

Κι όμως την ίδια στιγμή οργανώνονται διαλέξεις και γεμίζουν οι σελίδες των φυλλάδων από τον κίνδυνο της πολιτικής ανατροπής του νεοταξικού τρόμου από την άνοδο του Εθνικισμού. Τρέμουν οι απανταχού και οι ντόπιοι νεοταξίτες την υποστήριξη του λαού στο Εθνικιστικό Κίνημα για την ανεξαρτησία της Πατρίδος και την ευημερία της λαϊκής φυλετικής κοινότητας. Στην Ευρώπη βλέπουμε δημοσιεύματα για αιμοσταγείς «φασίστες» που παραβατούν αλλά αποδεικνύονται κατόπιν άσχετα ψυχονευρωτικά άτομα ή μπασμένοι νεοταξίτες. Και στην Ελλάδα οι καθεστωτικοί μιλάνε για το αυγό του φιδιού και οι κόκκινοι «αντικαθεστωτικοί» για την κυβερνώσα «ακροδεξιά» του μνημονίου! Πλήρης σχιζοφρένεια δηλαδή την ώρα που οι κατηγορίες του Συστήματος έναντι της στρατιωτικής ηγεσίας για χρηματισμό, στάσεις και παραστάσεις αποδεικνύεται πως στήθηκαν γιατί οι στρατιωτικοί μας αντιστάθηκαν στη διάλυση του Στρατού μας.

Κηρύττουμε στάση στις ανοχές και αντίσταση στις ελληνόφωνες και νεοταξικές κατοχές. Ο Ελληνικός Στρατός θα πετάξει τους εχθρούς εκ νέου εκτός συνόρων και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα συντρίψει τους ξενοκίνητους ηγετίσκους. Η επανάσταση απέναντι στους σάπιους είναι απαραίτητη και η ισχυρή Ελλάδα είναι υποχρέωση έναντι των Ηρώων και των παιδιών μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/







No comments: