ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-11-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 17-11-2011 .

ΑΘΗΝΑ 27-11-2011 .


Η διαβούλευση της Πολιτείας με τον πολίτη στα πλαίσια μιας εθνικής και λαϊκής κοινότητας έχει νόημα μονάχα όταν έχει άμεσο χαρακτήρα. Όταν γίνεται όχι μόνον στην αρχή της ανάληψης της εξουσίας και σε κάθε εκλογή, αλλά όταν αφορά την καθημερινότητα και κάθε κρίσιμη περίσταση. Τότε δεν μιλάμε απλά για μια συγκυριακή διαβούλευση αλλά για μια καθολική αντιπροσώπευση του λαού. Αντιπροσώπευση που σχετίζεται με το εθνικό συμφέρον και τα λαϊκά δικαιώματα και δεν μπορεί να έχει σχέση με τις κλειστές συσκέψεις και τις αδιαφανείς συναλλαγές, αλλά το φως της ημέρας και την άμεση γνωστοποίηση των προθέσεων.

Ο κοινοβουλευτισμός αποτελεί το άλλοθι της αστικής δημοκρατίας στην κατεύθυνση μιας επίπλαστης επαφής με το πατριωτικό συναίσθημα και την λαϊκή φωνή. Ο αιφνιδιασμός των αποφάσεων, η συνδιαλλαγή της καρέκλας, τα κλειστά γράμματα ξένων και κυρίως άγνωστων κέντρων αποφάσεων, το ανθενωτικό παιχνίδι των κομμάτων, η διαγραφή των θυσιαστικών αγώνων και του θρησκευτικού παράγοντα είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μοντέρνας δημοκρατίας που αγνοεί το λαό και οικειοποιείται όλες τις εξουσίες.

Έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες τού πως αντιλαμβάνονται την εκπροσώπηση του ελληνικού λαού οι κοινοβουλευτικοί «αστέρες». Έχουμε παρατηρήσει τον αιφνιδιαστικό ερχομό προτάσεων για την αποδοχή σωτήριων τάχα λύσεων που εξυπηρετούν επιδιώξεις ανθελληνικές, δίχως ποτέ να ερωτηθούν οι πολίτες. Προτάσεις που δεσμεύουν ζωές, όπως τα γνωστά επιθανάτια μνημόνια. Έχουμε δει ολονύχτια παζάρια για την ανάληψη μιας προεδρικής καρέκλας χωρίς εθνική συνείδηση που υπογράφει τον εθνικό αποχρωματισμό και την μείωση της εθνικής κυριαρχίας. Έχουμε δει τις αποφάσεις γνωστών διεθνών λεσχών και επιτροπών να βαπτίζονται με κοινοβουλευτική αποδοχή ως τάχα αποτέλεσμα της πάνδημης συμφωνίας του λαού. Κι όλα αυτά έχουν περάσει από την κοινοβουλευτική έγκριση μες στην «ελληνική» βουλή.

Η διαφορά μας απέναντι στην κοινοβουλευτική διαδικασία είναι βαθιά, ριζική και ουσιαστική. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η εκπροσώπηση της λαϊκής βούλησης είναι ζήτημα εμπιστοσύνης με τον πολίτη που κερδίζεται μέσα από την καθημερινή επαφή. Επαφή στο πεζοδρόμιο, στην εργασία, στην καθαρή και ανεπηρέαστη γνώση των ζητημάτων που απασχολούν το λαό εκ του σύνεγγυς. Μέσα στο καμίνι του αγώνα για τους Έλληνες και το Ελληνικό Έθνος. Ο εκπρόσωπος του λαού δεν παρατηρεί αφ’ υψηλού, δεν παίρνει άσχετες γνώμες και δεν εξυπηρετεί κερδοσκοπικά και ξένα συμφέροντα.

Η Λαϊκή Αντιπροσώπευση του Εθνικοκοινωνισμού μας εκφράζει όλες της τάξεις της Εθνικής Φυλετικής Κοινότητος σε πνεύμα κοινωνικής ομαλότητος, συνεργασίας και συνοχής. Οι Αντιπρόσωποι της Εθνικοκοινωνικής Πολιτείας συνδέονται με δεσμούς αίματος έναντι του λαού που υπηρετούν. Τα Σύμβολα και οι Παραδόσεις του Έθνους δεν αποτελούν περιθωριακές έννοιες αλλά εγερτήρια σαλπίσματα στις συνειδήσεις και τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας που βουλεύεται για περισσότερη Ελλάδα, περισσότερους Έλληνες, περισσότερα ελληνικά σχολεία και θέσεις εργασίας. Οι Λαϊκοί Αντιπρόσωποι της δικής μας Πολιτείας έχουν ως αποστολή τους να μεταφέρουν τον Ελληνικό Λόγο, την Ελληνική Σημαία και την Πίστη Θεού σε κάθε μαρτυρική γωνία Ελληνισμού, επιβάλλοντας εθνική κυριαρχία και πολιτική παρουσία.

Μέλημά μας δεν είναι να υπάρχει απλώς μια Βουλή που ονομάζεται ελληνική ονομαστικά και μόνον επειδή στεγάζεται κτιριακά στην ελληνική επικράτεια. Πέρα από την Ελληνική Βουλή αυτό που μας νοιάζει είναι η ύπαρξη ενός καθημερινού Βουλευτηρίου των Ελλήνων που θα εκφράζει ενιαία εθνική πολιτική γραμμή και κατεύθυνση. Το δικό μας δόγμα είναι ένα Έθνος, μια Πατρίδα, ένας Λαός, μια και ενιαία εθνική και λαϊκή έκφραση. Κανένα ευρωκοινοβούλιο δεν μπορεί να διατάζει τον ελληνικό λαό και την πολιτική του ηγεσία με δάνεια και δανεικές πολιτικές. Κανένα διεθνές δικαστήριο δεν μπορεί να μας υπαγορεύει να βγάλουμε τον θρησκευτικό όρκο και τον Θεό από τα δικαστήρια όπως συνέβη προσφάτως υπό το σκοτάδι της νεοταξικής προπαγάνδας.

Για τον Εθνικοκοινωνισμό μας η διαβούλευση, η εκπροσώπηση, η κοινή εργασία με το λαό είναι πράξεις που συμβαίνουν μέσα από μια παράλληλη διαδικασία. Όταν οι κοινοβουλευτικές διεργασίες της αστικής δημοκρατίας καθοδηγούνται έξωθεν, οι αποφάσεις της Εθνικής Λαϊκής Αντιπροσωπείας ηγούνται του Ελληνικού Έθνους ως καθοδηγητικής δυνάμεως ισχύος. Τα δημοψηφίσματα και η επιλογή των Ελλήνων στο πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού πρέπει να γνωρίζουν άπαντες ότι επιβάλλουν Ελλάδα και εθνοφυλετική συνοχή είτε πολιτικά είτε επαναστατικά. Η αντιπροσωπευτική έκφραση του ελληνικού λαού εκφράζεται άμεσα και αμείλικτα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: