ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-11-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 24-11-2011 .

ΑΘΗΝΑ 27-11-2011 .


Τα κυριότερα όπλα που μετέρχεται το νεοταξικό καθεστώς των υποταγμένων κομματικών συνειδήσεων είναι η συκοφαντία και η ιδεολογική τρομοκρατία ενάντια στις ελεύθερες εθνικές συνειδήσεις. Τα «δημοκρατικά» αυτά όπλα του Συστήματος έχει γνωρίσει επαρκώς ο Ελληνικός Εθνικισμός που παρουσιάζεται ως το κακό φίδι που εξερχόμενο του αυγού «αμαρτάνει» διεκδικώντας ισχυρό εθνικό κράτος. Τα ίδια εθνοκτόνα όπλα στρέφονται ενάντια και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διότι προέρχονται από τα σπλάχνα του ελληνικού λαού και είναι ταγμένες υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας μιας κραταιάς Ελλάδος.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πιστεύει ακράδαντα ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των Ελλήνων και ο ζωντανός προμαχώνας της εθνικής μας αυθυπαρξίας. Ενσαρκώνει την κατάργηση των κομματικών, ιδεολογικών και ταξικών διαχωριστικών γραμμών ανάμεσα στο λαό. Και παράλληλα ορθώνει αρχέγονα αξιολογικά κριτήρια της Ελληνικής Φυλής. Τα κριτήρια της ιεραρχίας, της πειθαρχίας, του καθήκοντος, της αυτοθυσίας, της αξιοσύνης.

Ο Ελληνικός Στρατός υπακούει στο γράμμα του νόμου και της υπηρεσίας, υπηρετώντας όμως πρώτιστα το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Σημαία και τον Ελληνικό Λαό. Είναι ο εγγυητής της κοινωνικής ομαλότητος και ο άκαμπτος Φρουρός στις επάλξεις που κρατάει άπαρτο το κάστρο του Ελληνισμού από εχθρικές επιβουλές και εισβολές.

Στις τάξεις του Στρατού μας υπάρχουν μονάχα Έλληνες που σκέπτονται διαρκώς την Πατρίδα και την Οικογένεια δυναμωμένοι και καθοδηγημένοι υπό το άγρυπνο βλέμμα του Θεού. Το μικρόβιο του πολιτικαντισμού είναι ξένο σώμα που πρέπει να κρατιέται μακράν της Ένοπλης Φυσικής Αριστοκρατίας του Ελληνικού Γένους. Ειδικότερα στις πονηρές μέρες που η ενοποίηση πολιτικών δυνάμεων και οργανισμών εντός και εκτός συνόρων δρουν εχθρικά έναντι των ένστολων παιδιών μας γιατί πολύ απλά αποτελούν εμπόδιο μπροστά στην ανίερη επιδίωξη της αντικατάστασης του εθνικού κράτους από το παράρτημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ο Έλλην Στρατιώτης φυλάσσει την Ελλάδα ενώ η φερώνυμη πολιτική του ηγεσία διαλύει την Ελλάδα. Πρόκειται για μια σχέση εντελώς αταίριαστη και παντελώς αφύσικη. Η ύπαρξη της πολιτικής διοίκησης του Στρατεύματος φαλκιδεύει την συνέχεια της λειτουργίας του και διασαλεύει την εσωτερική του ηρεμία τόσο με τις διαρκείς και άκρως κομματικές εναλλαγές στα πρόσωπα της φυσικής στρατιωτικής ηγεσίας όσο και με την σύνδεση της αξιολόγησης στρατιωτικών εξοπλισμών και συμμάχων αναλόγως των πολιτικών αποφάσεων που λαμβάνονται μέσα σε σκοτεινά δωμάτια και παγκόσμιες λέσχες.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό σε απόλυτη συμφωνία με τον πλέον στοιχειώδη στρατιωτικό κώδικα λειτουργίας η πλέον ενδεδειγμένη και εθνικά ωφέλιμη οδός είναι μονάχα η ύπαρξη της φυσικής στρατιωτικής ηγεσίας αναδεικνυόμενης με κριτήρια προϋπηρεσίας και προσόντων εκ παραλλήλου από τις τάξεις της Στρατιωτικής Διοικήσεως με την κατάργηση της πολιτικής ηγεσίας. Τα στρατιωτικά και επομένως τα εθνικά ζητήματα με γνώμονα την άμυνα της Πατρίδος, την επίτευξη της μεγίστης εθνικής κυριαρχίας, της απελευθερώσεως των Σκλαβωμένων Ελληνικών Πατρίδων και της αναπτύξεως του καταλλήλου περιβάλλοντος επιτεύξεως αυτών άπτονται άμεσα του Στρατεύματος που διαθέτει ανθρώπους με ακαδημαϊκή επάρκεια και εθνικό φρόνημα ελληνικό. Η αξιολόγηση του όπλου, των εθνικών διεκδικήσεων, των στρατιωτικών συμμαχιών και του ρόλου των Ελλήνων Στρατιωτών ανήκει στους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ενεργό ρόλο και σημαντικό έργο να επιτελέσουν επιπλέον στα πλαίσια της ελληνικής κοινωνίας. Η προστασία του κοινωνικού συνόλου από φυσικά φαινόμενα και από εξτρεμιστικές κινήσεις διασάλευσης της εσωτερικής ασφάλειας και συνοχής κράτους και πολιτών είναι ιερό και νόμιμο επικουρικό καθήκον που δεν μπορεί κανείς ούτε να επικαλείται επιλεκτικά ούτε να το αρνείται. Μόνη προϋπόθεση ασκήσεως του εσωτερικού χρέους των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να υπηρετείται το Ελληνικό Έθνος κι όχι ανθελληνικά συμφέροντα ριψάσπιδων ή διεθνούς φορέα. Να υπηρετείται δηλαδή η Ελλάς και οι Έλληνες και όχι η κατάλυση του Εθνικού Κράτους από συμφωνίες και αυταρχικές συμπεριφορές που καταλύουν το αυτεξούσιο και την κυριαρχία των Ελλήνων. Όσες φορές μάλιστα επενέβη ο Ελληνικός Στρατός στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος συνέβη αποκλειστικά με γνώμονα την επιβίωση της Πατρίδος.


Ο Ελληνικός Στρατός για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό δεν στρατεύεται σε ξένες επιδιώξεις και αποστολές. Και φυσικά δεν συμπαρατάσσεται σε απεχθείς καταστολές Ελλήνων όπως επεδίωξαν κάποιοι ελληνόφωνοι κατοχικοί ηγετίσκοι που στράφηκαν ενάντια στην Στρατιωτική Ηγεσία. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο Ελληνικός Στρατός έχουν ένα κοινό όραμα και σχέδιο. Είναι η Ισχυρή Ελλάς Ελεύθερων Ελλήνων.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iCWVnpamkPI

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/






No comments: