ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 4-11-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 3-11-2011 .

ΑΘΗΝΑ 13-11-2011 .


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: "ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΘΑ' ΝΕΡΓΗΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΟΥΝ"

Η πατρίδα μας σήμερα κανιβαλίζεται από τον χειρότερο εσμό ιερόσυλων και πατριδοκάπηλων που έχουν ποτέ μαζευτεί επάνω από τις πληγωμένες σάρκες της. Κοράκια ελληνόφωνα που διεκπεραιώνουν μια χαρά τις εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού για τη δολοφονία της Ελλάδος αφού έχουν ξεκαθαρίσει στην πράξη τη θέση τους. Ολάκερο το τωρινό πολιτικό καθεστώς της πατρίδος μας είναι εναντίον των Ελλήνων έχοντας παραταχθεί στις γραμμές των εχθρών μας.

Έχουν όμως αναλάβει μεταξύ άλλων να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τις Αξίες και τις Παραδόσεις τους επικαλούμενοι αυτές τούτες τις προς εγκατάλειψη αρχές. Μας ζητούν να εγκαταλείψουμε την ψυχή της Ελλάδος και να παραδώσουμε έτσι άδειο κουφάρι το Σώμα της. Καθίστανται τοιουτοτρόπως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες επισήμως εθνοπροδότες και μας καλούν να καταστήσουμε τους εαυτούς μας εκτός από ιδανικούς αυτόχειρες και λιποτάκτες.

Ονομάζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο την παράδοση της πατρίδος μας στα νύχια των τοκογλύφων και την ξένη κηδεμονία πατριωτικό τάχα καθήκον και αναθεματίζουν ως δήθεν πατριδοκάπηλους τους Έλληνες που προτάσσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας. Ενοχλούνται που θέλουμε να βαστήξουμε την ελληνικότητά μας και δεν δεχόμαστε να εγκαταλείψουμε την περιουσία και τα πνευματικά αποθέματα που μας κατέλειπαν οι πατέρες μας. Θέλουν να βάλουμε στη θέση της Πατρίδος την απεχθή και ασύνορη παγκόσμια κοινότητα. Να αποθέσουμε την Πίστη μας στον υλικό ψευτοθεό της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία και τοπικό νεοταξικό υποκατάστημα αποδεικνύουν στην πράξη ότι ποτέ δεν κατάφεραν να μάθουν τι εστί Έλληνας παρά την επισταμένη μελέτη που έχουν κάνει αναφορικά με την ιστορία αλλά και την καθημερινότητά μας. Ο Πατριωτισμός και η Πίστη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουμε ως λαός. Η αγάπη στην Πατρίδα έως αυτοθυσίας και η Πίστη που μπορεί να μετακινήσει βουνά και να αποδειχτεί πιο δυνατή και από τη φωτιά. Αυτή είναι η ψυχική δύναμη που συγκλονίζει τα κορμιά και τη θέληση ώστε να καταστούμε ζώντα τείχη του Ελληνικού Έθνους.

Είναι η μαγιά εκείνη που όμοια δεν υπάρχει παρά μονάχα στην ιερή αυτή γη του Φωτός. Στην Ελλάδα των Μαρτύρων και των Ηρώων, την Πατρίδα που έχει βγάλει Εθνομάρτυρες. Ξέρετε ορέ μοντέρνοι Βάρβαροι τι σημαίνει η λέξη Εθνομάρτυρας; Δεν ρωτάω τους Ελληνόφωνους αφού αυτοί δυσκολεύονται να αρθρώσουν ελληνικό λόγο από σημειώσεως.

Εθνομάρτυρας είναι ο Έλλην Ήρωας που απαρνιέται τη ζωή του για να μην απαρνηθεί ούτε μια στιγμή τον Θεό και την Ελλάδα. Είναι ο απόλυτος θρίαμβος της Ιδέας απέναντι στην Ύλη που δεν μετρά την ποσότητα του εχθρού ή την συμβατότητα του σκοπού αλλά προκρίνει της Πατρίδος τα ιερά και όσια επιλέγοντας την αξιοπρέπεια και το εθνικά επωφελές.

Θα μας επιτρέψουν λοιπόν νενέκοι και λοιποί «περιούσιοι» της παγκοσμιοποίησης να παραμείνουμε, να εγερθούμε και να πολεμήσουμε ως γνήσια παιδιά του Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη. Να παραμείνουμε περισπούδαστοι στα γράμματα της Ελλάδος και κι όχι στα γράμματα τα ομολογιακά και τα λοιπά κουρέματα. Να εξακολουθήσουμε σαν τον Ιωάννη Μακρυγιάννη να δίνουμε ομολογία Θεού και Ελλάδος και να δηλώσουμε με παρρησία ότι τα οχυρά τα δικά μας δεν πέφτουν. Καταλαμβάνονται. Αλλά εμείς θα νικήσουμε. Κι όπως είχε πει ο Στρατηγός «Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν».

Δεν πρόκειται κανείς να κοιτάξει την Ελλάδα έξω από εμάς τους ίδιους. Φτάνει να φανούμε αντάξιοι των γενεών εκείνων που μάτωσαν για την εθνική μας ταυτότητα δίχως την οποία κανείς λαός δεν μπορεί να ζήσει. Να συνεχίσουμε το διάβα στην οδό της δόξας και της Τιμής.

Σήμερα και πάλι μας πειράζουν την Πατρίδα και τη Θρησκεία. Μας ζητούν να τα δώσουμε μοναχοί μας και να σωπάσουμε επί απειλή αφανισμού. Οικονομικού και αν χρειαστεί στρατιωτικού. Η απάντηση του Ελληνισμού είναι ότι προτιμούμε και πάλι να αγωνιστούμε έστω και μόνοι μετά πολλών. Το έχουμε ξανακάνει. Λίγοι αλλά εκλεκτοί και αληθινοί. Σωστοί Έλληνες δηλαδή. Δεν πρόκειται να παραδώσουμε ούτε ένα λιθάρι, ούτε ένα Ιερό.

Θα βγάλουμε από το άβατο του Ελληνισμού μας τους βέβηλους με τη ψεύτικη ελληνική λαλιά και θα πολεμήσουμε. Κι αν είναι να αφανιστεί κάποιος, αυτός δεν θα είναι η Πίστη και η Πατρίδα μας. Γιατί η καντήλα του Θεού είναι άσβεστη μες στη ψυχή μας και η Ελλάδα θα μεγαλώσει γυρνώντας σε εδάφη αιώνια ελληνικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: