ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 4/5-4-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 6-4-2009.

Βαθαίνει η κρίση στην πολιτική σκηνή της χώρας και μετακυλίεται με γρήγορους ρυθμούς στην Ελληνική Κοινωνία που βιώνει ένα έντονο κλίμα ανασφάλειας. Η εύκολη αιτιολόγηση του φαινομένου θα ήταν η ενοχοποίηση της οικονομικής κρίσης ως απότοκος της βαθιάς εξαρτήσεως της χώρας μας από τις αντεθνικές και αντιλαϊκές επιλογές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού για τον έλεγχο των Εθνών.

Μια τεχνητή οικονομική κρίση στήθηκε τόσο επάνω στην υπερβολική βουλιμία για τον έλεγχο των νομισματικών συναλλαγών όσο και στην ανθρώπινη ματαιοδοξία για το υπερβολικό κέρδος που οδήγησε στην στασιμότητα της αγοράς λόγω της χαμηλής αγοραστικής δύναμης των πολιτών. Ωστόσο το δημόσιο χρήμα, το χρήμα δηλαδή που παράγει ο λαός, δεν εξανεμίζεται ολωσδιόλου, αλλά ένα μεγάλο μέρος παρακρατείται στα θησαυροφυλάκια εκείνων που υποθηκεύουν το μέλλον εθνών και λαών για να τους εκβιάζουν.

Ακόμη και το κλίμα που προηγήθηκε της περίφημης συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 με την οικονομία στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι χαρακτηριστικό. Ο υπουργός εξωτερικών της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ σχολίασε: « στις 2 Απριλίου θα είναι το τέλος μιας εποχής, της εποχής της μονομέρειας…Είμαι βέβαιος για ένα πράγμα, ο Ομπάμα δεν έρχεται στο Λονδίνο για να επιβάλλει τις ιδέες και τα προγράμματα μιας υπερδύναμης».

Στην χώρα μας μέσα στα πλαίσια υποτίθεται της αντιμετωπίσεως της οικονομικής κρίσης ακούγεται ολοένα και πιο συχνά πλέον η εφαρμογή του ελαστικού ωραρίου εργασίας μέσα από μια διαδικασία τροποποιήσεως της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Έτσι λοιπόν πέφτει σιγά – σιγά στο τραπέζι των συζητήσεων υπό την αθώα τάχα μορφή της σκέψης μια σειρά προτάσεων για την συρρίκνωση του οκταώρου και της εργασιακής εβδομάδας ή η εφαρμογή των διαθεσιμοτήτων και των εκ περιτροπής απασχολήσεων.

Είναι προφανές ότι η απασχόληση είναι ένα ζήτημα που πρέπει να εξεταστεί ως παράγοντας εξασφαλίσεως κοινωνικής συνοχής και εθνικής αυθυπαρξίας, αφού η ομαλή ροή του παραγωγικού ιστού της χώρας υπαγορεύει την αδέσμευτη και ελεύθερη πορεία των πολιτικών κινήσεων του Έθνους. Επιπλέον είναι απολύτως επιβεβλημένο να παρέμβει το Εθνικό Κράτος και να επιβάλλει όρους Πατριωτικής Πίστεως ανάμεσα στους Εργαζομένους και την Επιχειρηματικότητα με κίνητρα για την επιδότηση της εργασίας και την αύξηση της απασχολήσεως της Εθνικής Εργατικής Τάξεως από ένα Εθνικό Κεφάλαιο. 0ι δε υποθηκευμένοι πλουτοπαραγωγικοί πόροι να εθνικοποιηθούν και να διοχετευθούν στην αγορά εργασίας κι όχι σ’ ένα αλλότριο παζάρι πιέσεων και λαθρομεταναστεύσεων. Ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης προτάσσουμε το συμφέρον μιας Ελλάδος που ανήκει στους Έλληνες που μοχθούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/



No comments: