ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-4-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 18/19-4-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 19-4-2009.

Η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σ’ ένα παρατεταμένο περιβάλλον πολιτικής κρίσης που περιλαμβάνει ζητήματα σαφούς παρακμής της Καθεστηκυίας Τάξεως με μια στρεβλή διάταξη προτεραιοτήτων και με σαφείς ευθύνες. Ευθύνες που φέρει τόσο η κυβέρνηση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του ντόπιου Νεοταξισμού. Και δεν είναι δυνατόν να φέρεται ως πρώτο ζήτημα και να υπερτονίζεται η υπόθεση που προέκυψε με τον πρώην υπουργό κ. Παυλίδη και την προστριβή με γνωστό επιχειρηματία, υπόθεση που έπρεπε ήδη να έχει κριθεί θεσμικά.

Η ευρυθμία όμως έχει ακυρωθεί παντελώς από την κατάρρευση της έννοιας ασφάλεια για τον ελληνικό λαό. Η κοινωνική ασφάλεια βάλλεται ουσιαστικά τους τελευταίους μήνες με περιστατικά καταλύσεως της δημόσιας τάξης και δολοφονικών επιθέσεων τόσο κατά απλών πολιτών όσο και αστυνομικών που αποτελούν τους φρουρούς του νόμου και είναι βεβαίως παιδιά του λαού. Το τελευταίο περιστατικό κατά δύο ηρωικών αστυνομικών και η λυσσαλέα επίθεση που δέχθηκαν με σοβαρούς τραυματισμούς καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει μπει στο στόχαστρο από τους ίδιους υπάνθρωπους που βολεύονται από την κοινωνική διασάλευση.

Στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης, άλλο ένα «δώρο» του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε βάρος της ασφάλειας των λαών, ακούμε πανταχόθεν για κρατικές χρηματοδοτήσεις και πράσινες αναπτύξεις, χωρίς να ακούμε ουσιαστικές προτάσεις για την αναδιανομή του πλούτου, την αύξηση της εθνικής παραγωγικότητας, τον έλεγχο των τραπεζικών δραστηριοτήτων και την εθνικοποίηση οικονομικών πόρων. Προτάσεις που μόνον ο ΛΑ. Ο. Σ μπορεί να θέσει.

Επιπλέον το Ελληνικό Έθνος ζει ουσιαστικά αποκλεισμένο, και πάντως σίγουρα περιορισμένο, από τις διεθνείς εξελίξεις που μας αφορούν. Ασφαλώς δεν αποτελεί τιμή η συνάντηση Καραμανλή – Ομπάμα στο περιθώριο μιας Συνόδου Κορυφής την στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος μεταβαίνει στην Άγκυρα για επίσημη συνάντηση. Και φυσικά απέναντι στην αμερικανική πρόκληση για την ευρωπαϊκή ένταξη της Τουρκίας την ελληνική άρνηση έδωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί! Αλλά και στο Σκοπιανό η απέναντι πλευρά μιλά για αποδοχή συζητήσεων περί ευφαντάστου εθνότητος.

Αν κάποιοι στην κυβέρνηση σπρώχνουν προς την εξουσία για άγνωστους λόγους κεντροαριστερά σενάρια και σχήματα, πρέπει να μας εξηγήσουν τους λόγους κι αν αυτό ισχύει. Οι τριγμοί για λόγους κούρασης είναι τουλάχιστον αστείοι αν μη και επικίνδυνοι. Η ασφάλεια, η συνοχή, η ταυτότητα και οι διεκδικήσεις Έθνους και λαού δεν εκχωρούνται. Αναλαμβάνονται και διεκπεραιώνονται από αυτούς που εμφορούνται από εθνικά ιδανικά και κοινωνική αλληλεγγύη. Ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης είμαστε προσηλωμένοι να προσδώσουμε στην Ελλάδα μια Εθνική Κοινωνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/







No comments: