ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΕΩΝ, ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-3-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΝ 8-4-2009.

ΑΘΗΝΑ 8-4-2009.

Μέσα σε ένα κλίμα έντονων διεργασιών που προέκυψε τόσο από τις εισαγωγικές διαδικασίες της συνόδου της Ομάδας των 20 όσο και από την καθημερινή πρακτική και την μάχη συμφερόντων που εκτυλίσσεται αποδεικνύεται ότι η υποτιθέμενη προσπάθεια τιθάσευσης της οικονομικής κρίσης δεν είναι ούτε ομοιογενής ούτε άδολη. Υπάρχει μια σαφής διάκριση εθνικών συσχετισμών που έχουν ξεδιπλώσει τα δικά τους σχέδια και τα οποία υπακούουν στην εξυπηρέτηση των αναπτυσσόμενων γεωπολιτικών επιρροών προκειμένου να αποκτηθεί ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας.

Οι συνεχείς τριβές και οι έντονες ζυμώσεις, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο ενδιαφέρον παρασκήνιο, αποδεικνύουν ορισμένες ακόμη πτυχές μιας κρίσης που στήνεται για την αναδιανομή της οικονομικής πίτας των πλούσιων ζωνών του πλανήτη για μια ακόμη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, ενώ παράλληλα φαίνεται να επιφέρεται μια μετατόπιση ισχύος ανάμεσα στις παραδοσιακές εθνικές δυνάμεις. Οι ΗΠΑ που ξεκίνησαν το γαϊτανάκι των χρηματοπιστωτικών και εν συνεχεία ευρύτερων επιχειρηματικών καταρρεύσεων με τα επικίνδυνα ρίσκα στον τομέα των νομισματικών συναλλαγών και τους ενεργειακούς πολέμους για την στήριξη του δολαρίου, αλλά και τις αλόγιστες κερδοσκοπικές βουλιμίες των αγορών φαίνεται να αμφισβητούνται από τους πρώην πιστούς τους συνεταίρους την στιγμή της μεγάλης δίνης.

Όταν ακόμη κι αυτή η Μεγάλη Βρετανία διαβλέπει το τέλος μιας εποχής που βασίστηκε στην αμερικανική μονοκρατορία και διακρίνει σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό εξωτερικών Μίλιμπαντ την έναρξη μιας πολυμερούς συνεργασίας, τότε αποδεικνύεται μια ακόμη αλήθεια μετά τον τεχνητό χαρακτήρα της οικονομική κρίσης. Ότι η λεγομένη υπερδύναμη ούτε άτρωτη είναι ούτε αυτόφωτη. Οι ΗΠΑ αποδεικνύονται ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον παγκόσμιο χωροφύλακα και διεκπεραιωτή των εξουσιαστικών επιδιώξεων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού επί του συνόλου των Εθνών. Μέχρι την στιγμή που τα δικά τους περιοριστικά στρατόπεδα τύπου Γκουαντάναμο λαμβάνουν εντολή να περιστείλουν την δραστηριότητά τους από εκείνους που τα έχτισαν και τα ανέχτηκαν.

Βέβαια ο πληγωμένος πρώην γίγαντας τον καιρό της πτώσης του γίνεται περισσότερος επικίνδυνος, αφού μη συνηθισμένος να χάνει είναι αναγκασμένος να δώσει την μάχη της επιβίωσης, αλλά και να διεκπεραιώσει την τελευταία θλιβερή αποστολή του. Από την πρώτη στιγμή της επιβολής του χάους που λέγεται Παγκοσμιοποίηση ο επιδιωκόμενος θάνατος του Έθνους – Κράτους και η υπαγωγή του σ’ ένα Ενιαίο Παγκόσμιο Σύστημα Εξουσίας ήταν το σαθρό «όραμα» του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Αυτός είναι ο λόγος για την εμφάνιση φαινομένων όπως οι κοινωνικές αδικίες και αναταραχές, οι οικονομικές ανέχειες και εργασιακές ανεπάρκειες, οι μεγάλες δόσεις εγκληματικότητας, οι παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών, οι τεχνητοί πόλεμοι, οι επίπλαστες μειονότητες και οι βίαιες αλλαγές συνόρων. Να καταφανεί η αποτυχία του Εθνικού Κράτους ούτως ώστε να αναζητηθεί η αντικατάστασή του.

Οι αναδυόμενες δυνάμεις έχουν λάβει ήδη θέσεις πολιτικής μάχης με επικεφαλής την Ρωσία και την Κίνα και από κοντά άλλες χώρες που επιδεικνύουν σθεναρή στάση, όπως το Ιράν και η Β. Κορέα. Κράτη που πλαισιώνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για την ανατροπή του Νεοταξισμού και την αλλαγή σελίδας. Ήδη αρκετές μέρες πριν λάβει χώρα η εσχάτη σύνοδος των 20 η Ρωσία και η Κίνα είχαν ετοιμάσει την πρόταση για την δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει το δολάριο στις συναλλαγές και τις επενδύσεις με την δυνατότητα μη επηρεασμού από κρατικές παρεμβάσεις και την κάλυψη του διεθνούς νομισματικού ταμείου.

Παράλληλα η Ρωσία αντιλαμβανόμενη τις προσπάθειες για την απομόνωσή της στον ενεργειακό τομέα με τον παραγκωνισμό της στην δήθεν αναβάθμιση των ουκρανικών αγωγών από μια βαριά εξαρτημένη ΕΕ αντιδρά δυναμικά και χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος το φυσικό αέριο που διαθέτει. Δυναμική είναι και η ρωσική ειρηνευτική μεσολάβηση στις επαφές ΗΠΑ και Ιράν με το τελευταίο να θωρακίζεται και να χρησιμοποιεί αποτρεπτικά την πυρηνική ενέργεια. Όπλο που χρησιμοποιεί με αξιοθαύμαστο πείσμα και η Βόρεια Κορέα, κρατώντας μακριά τα νεοταξικά γεράκια. Φυσικά η Ρωσία δεν φείδεται να αποστέλλει σε δυναμικές εξόδους τον στόλο της, ενώ η Κίνα πρόσφατα απέστειλε τον δικό της προκειμένου να δείξει τα δόντια της σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο.

Πολλές φορές η δύναμη της θελήσεως όταν εκτρέπεται των ορίων αναγνωρίζει τον υπερασπιστή του δικαίου στην εφαρμογή της θελήσεως της δύναμης. Πραγματικά, όταν το χρήμα διαγκωνίζεται την δικαιοσύνη, τότε η τελευταία προσφεύγει στην απάντηση του ξίφους. Αρκεί βέβαια να υπάρχει η θέληση, να υπάρχει δηλαδή η βούληση για την προάσπιση της Ελευθερίας και την κατάκτηση της Ισχύος. Η Ελλάς ασφαλώς δεν στερείται γεωφυσικών προσόντων και γεωπολιτικής σημασίας. Διαθέτουμε και άφθονους πλουτοπαραγωγικούς πόρους και σημεία στρατηγικής διελεύσεως. Διαθέτουμε επιπλέον Έλληνες Πατριώτες με ακμαίο σθένος και Εθνικό φρόνημα. Διαθέτουμε ακόμη συμμάχους στο πρόσωπο των Ρώσων που θέλουν να προχωρήσει η οικονομική ασπίδα του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης. Χρειαζόμαστε όμως μια άλλη ηγεσία που θα έλξει τον πλούτο της χώρας και θα ενώσει τους Έλληνες, οδηγώντας τους σε μια συμμαχία με αντινεοταξικό ηγεμονικό χαρακτήρα. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα απαιτήσει και θα κατακτήσει τα πρωτεία με πνεύμα καθάρια ελληνικό και Εθνικοκοινωνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/





No comments: