ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-4-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 20-4-2009.

ΑΘΗΝΑ 21-4-2009.

Η διακύμανση των συσχετισμών δυνάμεως στις διακρατικές σχέσεις έχει αποκτήσει έντονα χαρακτηριστικά ενός αδυσώπητου ανταγωνισμού που αγγίζει την μεταβολή στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσιαστικής πυραμίδας. Ο στόχος του ελέγχου και της ποδηγέτησης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως από το στρατόπεδο των κρατών που υπηρετούν σταθερά τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και την Παγκοσμιοποίηση φαίνεται να έχει εγείρει τα αντανακλαστικά αφυπνίσεως και την διάθεση διεκδικητικής πολιτικής παρουσίας στις δυνάμεις εκείνες που δημιούργησαν τον Παγκόσμιο Πολιτισμό.

Οι ξεπεσμένοι αφεντάδες του ανακατώματος της ζωής των εθνών και των λαών κατάντησαν οι αυθεντικοί ξιπασμένοι του καιρού μας σε βαθμό τέτοιο ώστε να ξεχάσουν ποιοι δημιούργησαν τις πολιτειακές δομές, τους θεσμούς πολιτικής διοικήσεως και τις δευτερογενείς κοινότητες που συμπτύξανε ξαφνικά εθνότητες και θέλησαν να ποδηγετήσουν τα πραγματικά έθνη. Γιατί κάποιοι πρέπει να θυμίσουν στις ΗΠΑ ότι αν δεν υπήρχαν οι ευρωπαϊκοί λαοί να αιμοδοτήσουν το αρχικό τους μόρφωμα με πληθυσμούς και συστήματα πολιτικού ελέγχου, δεν θα είχαν αναπτυχθεί ποτέ σε σημείο τέτοιο ώστε να κατακτηθούν από αυτούς που τις ώθησαν στην αλαζονική επικυριαρχία του κόσμου.

Έχω την εντύπωση ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν έχει υπολογίσει σωστά τα νέα δεδομένα και δεν διαθέτει την απαραίτητη ευθυκρισία και την αντικειμενική γνώση της ιστορίας. Μια ιστορία που έχει το χάρισμα της καταγραφής των ορθών και των εσφαλμένων πράξεων και προσφέρει χρήσιμα διδάγματα. Αρκεί να υπηρετείται το αίσθημα δικαίου και αντικειμενικότητας. Όλα τα Έθνη έχουν το δικαίωμα της αναπτύξεως της πολιτικής και φυσικής τους παρουσίας. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαστρέφουν ιστορικές αλήθειες, να καταπατούν ανθρώπινα δίκαια, να δικαιώνουν μαζικές δολοφονίες και να μοιράζουν επίπλαστα δικαιώματα είτε χωροφύλακα γεωγραφικών περιφερειών είτε πλαστού εθνικού αυτοπροσδιορισμού.

Οι Έλληνες δεν συνηθίζουμε να μεροληπτούμε ενάντια οιουδήποτε προσώπου ή λαού. Έχουμε όμως το δικαίωμα να εξυπηρετούμε την αλήθεια και τα εθνικά μας συμφέροντα χωρίς να νομιμοποιούμε το άδικο και να του απονέμουμε αδικαιολόγητα και προκλητικά εύσημα. Διότι ο Κεμάλ και η σύγχρονη τουρκική «δημοκρατία» ξεπηδήσανε από τις λυσσώδεις φωτιές του μίσους και των γενοκτονιών σε βάρος των Ελλήνων της Α. Θράκης, της Ίμβρου, της Τενέδου της Μ. Ασίας και του Πόντου, αλλά και των υπόλοιπων λαών της περιοχής. Και οι Έλληνες δεν θέλησαν να κατακτήσουν την υποτιθέμενη τουρκική χώρα, αλλά να απελευθερώσουν τις προαναφερόμενες σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες που οικειοποιήθηκαν με την κατακτητική βία οι Οθωμανοί Τούρκοι. Η δε Μακεδονία Μας στερείται τμήματος των σκλαβωμένων βορείων εδαφών που μας αφαίρεσαν οι κομιτατζήδες που τώρα εγείρουν θρασύτατες απαιτήσεις.

Η απάντηση μπορεί να έρθει από μια δυνατή και αποφασισμένη Ελλάδα που θα στραφεί στις ρίζες της, τις παραδόσεις της και τον φυσικό χώρο δράσεως και αναφοράς της που αποτελεί η Ευρώπη. Μια Ευρώπη που δείχνει αποφασισμένη να διατηρήσει την εθνοφυλετική ταυτότητα των χωρών – μελών της και να πάρει στα χέρια της εκ νέου τα σκήπτρα της δημιουργικής πολιτικής ηγεμονίας. Είναι επιβεβλημένο να ανατείλει ένας Νέος Ελληνικός Πολιτισμός επάνω στα ερείπια της Παγκοσμιοποίησης και των πολυπολιτισμικών κοινωνιών που επιχείρησαν οι πραγματικοί κακοί της υπόθεσης να ενσπείρουν με ολέθρια αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά έθνη.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί εξέφρασε την υποστήριξη της χώρας του στην Πατρίδα μας για τα θέματα της Κύπρου, της Μακεδονίας αλλά και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, με την παραδοχή ότι η Τουρκία δεν αποτελεί τμήμα της Ευρώπης. Βέβαια η Ελλάς οφείλει να θέσει τους απαραίτητους διεκδικητικούς όρους μιας ισότιμης συμμαχίας. Αλλά και στο συνέδριο των εθνικιστικών κινημάτων που διοργάνωσε το ιταλικό κόμμα Forza Nuova στο Μιλάνο το κεντρικό σύνθημα που χρησιμοποιήθηκε είναι δηλωτικό τού υπεύθυνου ρόλου της ηπείρου μας. «Η δική μας Ευρώπη. Λαοί και παραδόσεις ενάντια στις μεγάλες δυνάμεις και τις τράπεζες». Και πραγματικά, η Ευρώπη πρέπει να γυρίσει στους λαούς της που την υπηρετούν με Πατριωτική Πίστη και οι οικονομικοί πόροι στους εργαζομένους που τους παράγουν.

Στο παραπάνω συνέδριο έξοχη παρουσία πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος των Κυπρίων Εθνικιστών του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης Πρώτη Γραμμή που οριοθέτησε τον στόχο τής ουσιαστικής απελευθέρωσης της Κύπρου και της ενώσεώς της με την Μητέρα Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη τής μη εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, αφού αφενός μεν είναι ξένο σώμα που κατέχει ευρωπαϊκό έδαφος και αφετέρου θα συνεισέφερε με τους πληθυσμούς της στην ανατροπή τής δημογραφικής εικόνας της Ευρώπης που ήδη πλήττεται. Στο ίδιο συνέδριο κατατέθηκε από τους Κύπριους αδελφούς μας η λύση στα ζητήματα της ευρωπαϊκής αναμόρφωσης για μια δυναμική φυγή προς τα εμπρός. Μια Ευρώπη που πρέπει να στηριχθεί στον Ελληνικό Πολιτισμό, τον σεβασμό των συνόρων, των παραδόσεών μας και των Εθνικών Ταυτοτήτων. Ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός ανδρώθηκαν μαζί και χτίσανε την Ευρώπη και οι ίδιες αυτές αξίες θα δημιουργήσουν την Ελληνική Αναγέννηση. Το θέλει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, το απαιτεί ο ελληνικός λαός. Η Ανάσταση τού Κυρίου να φέρει σύντομα την Ανάσταση τής Ελλάδος στις πραγματικές της διαστάσεις, εθνικές και λαϊκές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/


No comments: