ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-4-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 23-4-2009.

ΑΘΗΝΑ 25-4-2009.

Η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάστηκε και φέτος με τις δέουσες τιμές και την ανάλογη λαμπρή συμμετοχή τού ελληνικού λαού στις λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας και τα υπέροχα έθιμα της φυλής μας. Αποδείξαμε για μια φορά ακόμη ότι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία αποτελούν ισοβίως ενιαίο και αδιαίρετο Σώμα που δοξάζει και μεγαλύνει Χριστό και Ελλάδα εις μάτην των δυνάμεων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που ονειρεύονται διαιρέσεις και σμικρύνσεις.

Η Ανάσταση του Χριστού Μας πρέπει να συνδυαστεί με την Ανάσταση και τού Ελληνικού Γένους που αποτελεί σήμερα το μοναδικό Έθνος που ζει κάτω από διαρκή ξένη κηδεμονία δίχως να έχει κατορθώσει να απελευθερώσει εδάφη και πληθυσμούς που τού ανήκουν. Η δε παγκόσμια πρωτοτυπία που κατέχουμε είναι ότι ενώ μόνοι εμείς συνορεύουμε με την Αλύτρωτη Ελλάδα που περιβάλλει ολόγυρα την υποτιθέμενη Ελεύθερη Ελλάδα, τα κακοήθη ψεύτικα κρατικά μορφώματα που πλαστούργησε ο ανήθικος Διεθνισμός, το μεγάλο καρκίνωμα της ανθρωπότητας, επιδιώκουν την αποδοχή μας στα σενάρια του τεμαχισμού και της σκλαβιάς που σχεδίασε για εμάς ο Αιώνιος Εχθρός.

Ο Γολγοθάς που διανύει η Πατρίδα μας καθίσταται μια επικίνδυνη διαδρομή που μας προσβάλλει και πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Είναι ζήτημα αφενός μεν επιβίωσης της Φυλής μας, αφετέρου δε εθνικής αξιοπρέπειας και ανάγκης για την επιβολή μιας άλλης, ισχυρής Ελλάδος. Ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής τού τόπου τις στιγμές που οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί ταραξίες ζητούν να μας αρπάξουν τις ελευθερίες πατριωτικού λόγου και ύπαρξης είναι μια τροχοπέδη και ένα βαρίδι που υπηρετεί οτιδήποτε άλλο πλην Ελλήνων. Αλλά τα δεσμά δημιουργούνται για να σπάζουν. Και τα λάθη, οι παραλήψεις και οι ενδοτισμοί πρέπει να αποδίδονται σ’ εκείνους που τα πράττουν δίχως έλεος και προς όφελος τού Έθνους.

Κορυφώνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο με νέα επεισόδια ενός σταθερού διεκδικητικού χαρακτήρα. Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και την Φρεγάτα Ψαρά προκειμένου να συγχαρεί το πλήρωμά της για την επιτυχή έκβαση της αποστολής της στα ανοιχτά της Σομαλίας σε βάρος της πειρατείας, τουρκικά μαχητικά πραγματοποιούσαν επανειλημμένα χαμηλές και επικίνδυνες πτήσεις επάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Επιθετικές ενέργειες που εντάσσονται στον τουρκικό σχεδιασμό για την παγίωση της συγκυριαρχίας και του ελέγχου πέριξ τού περίφημου 25ου μεσημβρινού.

Στην Κύπρο Μας τα πράγματα εξελίσσονται ανησυχητικά. Η επίσκεψη του Ταλάτ στις ΗΠΑ και η συνάντησή του με την Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Κλίντον παραμονές των ψευτοεκλογών στα Κατεχόμενα παρέχει μια απαράδεκτη νομιμοποίηση στις τουρκικές θηριωδίες και την κατάληψη εδαφών της Κύπρου και εκφράζει ξεκάθαρα την νεοταξική βούληση για την τουρκοποίηση της νήσου μέσα από τις συνομοσπονδιακές χωριστές οντότητες και τις εκ περιτροπής προεδρίες. Αυτές τις διζωνικές εθελοδουλίες προβάλλει δυστυχώς και μερίδα του ελληνικού καθεστωτικού τύπου που έχει δημιουργήσει παραρτήματα στην Κύπρο και προπαγανδίζει τον αφελληνισμό του νησιού μας. Κατευθυνόμενες γραφές για τον θρυλικό Αρχηγό της ΕΟΚΑ και της Οργανώσεως Χ και κατά τις μειοδοτικές πένες συνεργάτη των Ναζί, αλλά και η θλίψη των απογόνων τού Εφιάλτη για τις γαλανόλευκες, τα εμβατήρια, τον εθνικό ύμνο και την επιβαλλόμενη δικαίωση τού αίματος των ηρώων μας καταδεικνύουν την ανάγκη τού τέλους ανοχής και της λήψης μιας εθνικής ρομφαίας. Η Ελλάς εκφράζεται στο πρόσωπο του υπερήφανου Εθνοφρουρού που αφαίρεσε τα εμβλήματα της τουρκικής βαρβαρότητας και τίμησε το ελληνικό εθνόσημο για να τιμωρηθεί από τους προσκυνημένους. Το δε συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 24 Απριλίου στο οδόφραγμα Λήδρα Παλάς από μαζικούς φορείς ενάντια στην μετάλλαξη της Κύπρου συνοδεύεται από πάνδημη επιδοκιμασία.

Αλλά και στην Θράκη μας το τουρκικό δηλητήριο χύνεται με την μεθόδευση των πολιτισμικών ανταλλαγών και των δημοσιογραφικών αναφορών να μετουσιώνουν το ολέθριο έργο της Άγκυρας και του Προξενείου Κομοτηνής. Είδαμε λοιπόν την Τουρκάλα Χαντισέ που θα εκπροσωπήσει την χώρα της στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον να έρχεται στην Θράκη για την προώθηση της υποψηφιότητάς της, γιατί υπάρχουν στην περιοχή, όπως μας είπε, πολλοί ομοεθνείς της, ενώ αποκάλεσε και τα Σκόπια ως Μακεδονία! Αλλά και η μειονοτική εφημερίδα που μας την κουβάλησε, η Birlik που το όνομά της σημαίνει ενότητα, δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της μια ενδιαφέρουσα «έρευνα» για το πώς αντιλαμβάνεται την σύσταση τού ελληνικού πληθυσμού. Μια «έρευνα» που εμφανίζει τους Έλληνες στην Ελλάδα ως μειονότητα, ενώ η ανάλυση των υπολοίπων υποτιθέμενων εθνοτήτων καταδεικνύει τις τουρκικές προθέσεις. Διαβάζουμε λοιπόν ενδεικτικά για την ύπαρξη 1500000 «ρουμανόβλαχων», 800000 εκχριστιανισμένων Αρβανιτών παλαιάς γενιάς, 500000 «Βουλγαρομακεδόνων», ενώ καταγράφονται ως δήθεν τουρκικοί πληθυσμοί οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι πρόσφυγες και όχι μόνο. Καλλιεργείται δηλαδή η προπαγάνδα τού τουρκισμού και ενσπείρεται η παρακίνηση μειονοτικών αποσχίσεων ανάμεσα σε κλασσικούς ελληνικούς πληθυσμούς.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Σπάθα φονική επί των κεφαλών των εχθρών της Ελλάδος. Και καθαίρεση των ανικάνων. Υπεύθυνη πολιτική ηγεσία στο τιμόνι του Έθνους και διεκδίκηση. Διεκδίκηση και πλάτεμα του Ελληνικού Έθνους από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Αυτό χρειάζεται η δική μας Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/





No comments: