ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 3-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 7/8-11-2009 . ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 10-11-2009 .

Τα πρώτα βήματα γραφής της νέας σοσιαλιστικής κυβερνήσεως στο ζήτημα της Δημόσιας Τάξης και της Εθνικής Ασφάλειας διαθέτουν μια ολέθρια ομοιομορφία που χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα σημεία της κυβερνητικής πολιτικής. Διγλωσσία, έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, λανθασμένες κατευθυντήριες γραμμές, ετεροβαρείς επιδιωκόμενοι σκοποί. Θαρρείς ότι κάποιος άλλος υπαγορεύει τμήμα των πολιτικών αποφάσεων, προσπαθώντας να επηρεάσει την τελική τους μορφή.

Η προστασία του πολίτη αποδεικνύεται ευφημισμός. Τα τελευταία τρομοκρατικά κρούσματα με την προσλαμβάνουσα μορφή και τους επιλεγέντες στόχους καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την πλήρη ταύτιση των τρομοκρατών με τους εμπρηστές συνειδήσεων και περιουσιών της Άκρας Αριστεράς.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΟΥΣ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδης, μετά τις πρώτες προκλητικές επανεμφανίσεις των αντιεξουσιαστών της Νεοταξικής Εξουσίας, δεν δίστασε να μας πει ότι έχει φίλους αντιεξουσιαστές με τους οποίους συμφωνεί σε πολλά πράγματα. Μας είπε ακόμη ότι αυτό που πρέπει να παταχθεί είναι ο χουλιγκανισμός και η βία. Ας ξεκινήσει ευθύς αμέσως από την πάταξη των φίλων του, αφού η βία, την οποία αρνούνται να αποκηρύξουν, είναι αυτή που τους συντηρεί.

Το χρονικό σημείο των απανωτών χτυπημάτων, η αλληλουχία αυτών και οι επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών τμημάτων αποδεικνύουν την ύπαρξη ενός αριστεριστικού αντάρτικου σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Τα δε χτυπήματα σε βάρος του Ελληνικού Έθνους δεν εξυπηρετούν φυσικά τους σχεδιασμούς Ελλήνων, αλλά ξένων ανθρωποειδών που εκμεταλλεύονται άτομα με ελαστική εθνική συνείδηση.

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ
Μια είδηση που κρύφτηκε επιμελώς από τα μεγάλα ΜΜΕ είχε να κάνει με την τοποθέτηση δύο εμπρηστικών μηχανισμών στην οικία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Κ.Κ. Ανθίμου, τρεις ημέρες πριν από την μεγάλη εορτή του Αγίου Δημητρίου και της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους, από άτομα που αυτοαποκαλούνται Συμβούλιο αποδόμησης. Ο Σεβασμιώτατος Άγιος Θεσσαλονίκης κατέχει καίρια και πρωταγωνιστική θέση στην προάσπιση της Μακεδονίας μας από τις επιβουλές που κορυφώνονται.

ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Η επιγενόμενη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Αστυνομικού Τμήματος της Αγίας Παρασκευής σημειώθηκε δύο μόλις μέρες μετά την επικήρυξη τριών γνωστών αντιεξουσιαστών. Η ερμηνεία της πιθανότητας για την ταυτότητα των δραστών και η τελική ανάληψη της ευθύνης για το χτύπημα, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ή οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις είναι στην πραγματικότητα μία προς χρήση προπετάσματος καπνού ή ότι αποτελούν παραρτήματα του ιδίου καταστήματος φόβου, πράγμα πολύ πιθανό.

Τα ευρήματα της επίθεσης είναι σαφή και οι αστυνομικές αρχές το είπαν ξεκάθαρα. Οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν. Οι υπουργικές εξαγγελίες για την κατάργηση των φρουρών στα αστυνομικά τμήματα δεν επιλύουν σε καμία περίπτωση το πρόβλημα, ενώ εκθέτουν τους αστυνομικούς μας σε ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους. Είναι ιδιαίτερα προκλητική η θεώρηση των αστυνομικών τμημάτων ως χώροι φόβου και ταλαιπωρίας που θα ανοιχτούν στους πολίτες με αυτούς τους περίεργους τρόπους.

Την ίδια στιγμή στην ΑΣΟΕΕ σημειώνεται μια άκρως περίεργη επίθεση σε βάρος σπουδαστών της ΠΑΣΠ από ομάδα ενόπλων που διέθετε κουκούλες και κράνη. Κάποιοι κάνανε λόγο για συμμετοχή «ακροδεξιών» με αγκυλωτούς σταυρούς, ακόμη και μελών της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ ΔΑΠ. Μόνο που ο εξοπλισμός είναι καραμπινάτα ακροαριστερός και το στοιχείο της προβοκάτσιας έντονο. Σε κάποιο σχολείο μάλιστα που τελούσε σε κατάληψη, στο 1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου, άγνωστοι κάψανε την ελληνική σημαία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ
Είναι ιερό καθήκον να σταθούμε στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και να τους ενισχύσουμε στην απάλειψη των αντικοινωνικών και ανθελληνικών δυνάμεων. Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη θα σταθεί στο πλευρό του ελληνικού λαού στην μάχη για την κοινωνική συνοχή και την εθνική ασφάλεια. Ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης θα συνδράμουμε στην απόταξη των δυνάμεων του εχθρού που χτυπούνε από κοινού την Πατρίδα και τον λαό μας. Ο Ελληνισμός θα υπερνικήσει τον Νεοταξισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: