ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 24-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 28/29-11-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 30-11-2009 .


Στον καιρό της σκόπιμης και βαθύτατα μεθοδευμένης απαξίωσης της ανθρώπινης προσωπικότητας και του πατριωτικού συναισθήματος αναδεικνύεται πιο επιβεβλημένη παρά ποτέ η θεσμική στήριξη της εθνικής αυτογνωσίας και της κατάρτισης του νέου ανθρώπου σ’ ένα κόσμο ανταγωνιστικό και αντιανθρώπινο. Όταν το πνευματικό και υλικό κάψιμο των συμβόλων, η συσσώρευση της ποσοτικά βλαπτικής γνώσης σε βάρος της εθνικά και ποιοτικά ωφέλιμης γνώσης και το διεθνιστικό δηλητήριο διαχέονται στους κόλπους της νεολαίας, τότε η Ελληνική Κοινωνία κινδυνεύει πολύ σοβαρά.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Είναι η στιγμή που πρέπει να μιλήσει, να παρέμβει και να πάρει θέση η αρχέγονη ψυχή της Παιδείας ως μηχανισμός διάπλασης του Ενεργού Πολίτη της Εθνικής Κοινότητας. Είναι ο πολίτης που αρέσκεται να ερευνά και να μαθαίνει τα μυστήρια της ζωής, να σέβεται το ανώτατο μυστήριο του Θεού – Δημιουργού, να τελειοποιεί τις γνώσεις του εργαζόμενος υπέρ του κοινωνικού συνόλου, αλλά και να αποκτά πνεύμα ηρωισμού και αυτοθυσίας, αν χρειαστεί, υπέρ της ίδιας κοινωνίας.

Το ιδεολόγημα τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού που έχει επιβάλλει στο Κράτος και την πολιτική την παγκοσμιοποίηση των κοινωνιών δεν επιθυμεί την διαπαιδαγώγηση των λαών με βάση την Εθνική Παράδοση και Πίστη. Θέλει την Εθνική Νεολαία αποκομμένη από τις ρίζες της, μακριά από κάθε ιδεαλισμό και ηθική αξία, προσηλωμένη στην ηδονή της ύλης και του κέρδους που δεν γνωρίζει πολιτισμικές αναφορές και εθνικές καταγωγές, παρά μόνον τον εφήμερο ευδαιμονισμό μιας ενιαίας ανθρωπότητας που ζει με ψεύτικες γνώσεις και δανεικά προσόντα.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
Ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια με αφορμή την υπόθεση του Πολυτεχνείου να αναρωτιέται ορθά αν το ψωμί φτάνει για όλους, αν η παιδεία είναι αυτή που αξίζει στα παιδιά μας, ενώ έκανε λόγο για την ύπαρξη ελευθερίας για τις μειοψηφίες και για τις τιμές στους αγώνες. Με την διαφορά ότι η σημερινή παιδεία μαθαίνει τους Έλληνες να μοιράζονται το ψωμί είτε με τον καταχρηστικώς πλουτίζοντα ημεδαπό είτε με τον αλλοδαπό λαθρομετανάστη, η παιδεία δεν είναι άξια των Ελληνοπαίδων στέλνοντάς τα όμηρους στα γραφεία ευρέσεως εργασίας των κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως και η σύγχρονη ελευθερία υποτάσσει τις πλειοψηφίες στις μειοψηφίες, επιτρέποντας τους ψεύτικους «μακεδονισμούς» των Σκοπίων.

Πολύς λόγος έγινε για την υποτιθέμενη ελεύθερη διακίνηση ιδεών με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση για το κλείσιμο της γνωστής ιστοσελίδας Indymedia που έχει φιλοξενήσει πληθώρα αντικοινωνικών και αντεθνικών αναρτήσεων της Άκρας Αριστεράς. Κι όταν ζητήθηκε η άρση λειτουργίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας με παρέμβαση εισαγγελέα, τότε όλοι οι προοδευτικοί της χώρας, από ΠΑΣΟΚ έως ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκαν σε βάρος όσων ζήτησαν την νομιμότητα. Στον ΛΑ.Ο.Σ, τον εισαγγελέα, τον ΟΤΕ, το Κράτος το ίδιο.

Η νέα Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάλεια Δραγώνα είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Τι είναι η Πατρίδα μας». Στο συγκεκριμένο βιβλίο η συγγραφέας χαρακτηρίζει ως εκδηλώσεις ρατσισμού την παραδοχή ανώτερων και κατώτερων πολιτισμών, την άρνηση των τουρκικών επιρροών στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό, τον ισχυρισμό της εθνικής μας συνέχειας από την αρχαιότητα, την ανησυχία για την αύξηση της λαθρομετανάστευσης, ενώ αποδίδονται εθνικιστικές τάσεις στην επιθυμία για την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Έχει αλλάξει άραγε η νέα γραμματέας του υπουργείου παιδείας τις ολέθριες για την Πατρίδα μας και την εκπαίδευση θέσεις της;

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Οι θέσεις του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν να κάνουν με την απεξάρτηση της γνώσης από τις ανταγωνιστικές διαδικασίες, η διασύνδεση της επαγγελματικής και της γενικής εκπαίδευσης και η αξιολόγηση εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικού έργου είναι χρήσιμες ρυθμίσεις. Αρκεί να μιλάμε για μια Εθνική και Λαϊκή Παιδεία που να στέκεται δίπλα στους αγώνες του Ελληνισμού με το τελειότερο όπλο του κόσμου, την Δύναμη της Γνώσης, όπως προτάσσει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: