ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 14/15-11-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 17-11-2009 .

Η κρίση του πολιτικού μας συστήματος, όμοια σε ποιότητα και ένταση με την κρίση αξιών που έχει επιφέρει αυτό στην ελληνική κοινωνία, έχει φέρει στην πρώτη γραμμή του κοινωνικού διαλόγου υψηλόφρονες έννοιες που έχουν εκτοπιστεί από καιρό. Έννοιες που έχουν να κάνουν με την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια, την Αλληλεγγύη, την Ευθύνη, την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Βέβαια πάνω από τα πολιτικά συστήματα βρίσκεται το δίκαιο του εργαζόμενου και του πολίτη της Εθνικής Κοινότητος που βαθμολογεί τις επιδόσεις της πολιτικής τάξης.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει ασφαλές πλαίσιο για την θωράκιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας η κομματική διαχείριση μιας εκλογικής ήττας για την ανάδειξη ηγεσίας ούτε η δίψα για τα εξουσιαστικά θέλγητρα μετά από μια εκλογική νίκη. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αλλοίωση του κοινωνικού ιστού, η σκόπιμη ομηρία της Εθνικής Εργατικής Τάξης και η διασάλευση της κοινωνικής συνοχής και ασφάλειας είναι κρίσιμα ζητήματα ταυτότητας που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Η πλειοψηφία όμως των Ελλήνων Πατριωτών έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να προασπίσει την ιερή ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη και Εργαζόμενου. Μακριά από ξένες επιρροές που επιζητούν την αταίριαστη ενσωμάτωση που κάποιοι παραλληλίζουν με την φιλόξενη παροχή στέγης και εργασίας.

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
Αρνητικά συναισθήματα και οργή προκάλεσε η σκληρή στάση της κυβερνήσεως απέναντι στους νέους εργαζόμενους των stage. Νέοι Έλληνες εργαζόμενοι που εκπαιδεύτηκαν από την Πολιτεία προκειμένου να παράξουν συγκεκριμένο έργο. Δούλεψαν, δεν πληρώνονται από την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τώρα κινδυνεύει το εργασιακό τους μέλλον. Ο υπουργός εργασίας κ. Λοβέρδος αφήνει, λέει, παράθυρο για την συμμετοχή εργαζομένων των stage σε διαγωνισμούς τού ΑΣΕΠ για προσλήψεις ορισμένου χρόνου, ξεκινώντας από την ίδια προνομιακή αφετηρία με τους ανέργους. Εκπαιδευόμενοι άνεργοι λοιπόν με πεπερασμένο χρόνο εργασίας.

Άλλη μια εκμετάλλευση συντελείται στο λιμάνι του Πειραιά με την ευθύνη των λεγομένων κομμάτων εξουσίας και της ελεγχόμενης συνδικαλιστικής τους ηγεσίας. Πράγμα που αποδεικνύεται από την αναδίπλωση της κυβερνήσεως τού ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά είχε αντιταχθεί στην συμφωνία της προηγούμενης κυβερνήσεως για την ανάληψη της δραστηριότητας των εμπορευματοκιβωτίων από την κινεζική εταιρία Cosco. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι αυτό συνέβαινε επειδή ενοχλούνταν τα ντόπια αμερικανικά συμφέροντα και οι δικές τους μπίζνες.

Επιπλέον η επιλογή της νέας ιδιοκτησίας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά πρέπει να συμβεί με την διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και των δραστηριοτήτων με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και της Εθνικής μας Άμυνας.

Η πλήρης απασχόληση, το οχτάωρο και η προτεραιότητα της κάλυψης των εργασιακών αναγκών από Έλληνες είναι ανάγκες που κανείς οργανισμός δεν απαγορεύει στην ελληνική κυβέρνηση να διαπραγματευτεί και να εξασφαλίσει. Η επιδότηση της εργασίας αντί της ανεργίας είναι ένα ακόμη θέμα που πρέπει να εισαχθεί στον διάλογο. Οι προσωρινές συμβάσεις και τα περιορισμένα ωράρια δεν έχουν καμία θέση σε μια εθνικά υπερήφανη Ελλάδα.

ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Βέβαια σήμερα μαζί με την ιδιότητα του εργαζόμενου βάλλεται και η ιδιότητα του πολίτη. Έτσι λοιπόν μια προκλητική ενέργεια που έλαβε χώρα ενάντια στην Ιταλία γίνεται όχημα προκλήσεως στην πατρίδα μας. Η καταδίκη της Ιταλίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της χρήσης του χριστιανικού συμβόλου του σταυρού στις σχολικές αίθουσες γίνεται μέσο για το αίτημα αποβολής τού σταυρού από τις δικές μας αίθουσες από κάποιους εγχώριους καθηγητάδες και συνδικαλιστάδες, μην τυχόν προσβληθούν τάχα κάποιοι αλλόθρησκοι μετανάστες.

Κανείς δεν αρνείται την νόμιμη μετανάστευση, όταν αυτή μπορεί να προσφερθεί και καλύπτει πραγματικές ανάγκες. Όμως η προάσπιση του εργασιακού δικαιώματος προσφέρεται με απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά του Ελληνικού Έθνους. Το δικαίωμα του πολίτη πρέπει να αντιστοιχίζεται στην πρωτογενή ελληνικότητα και τον σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και η Εθνική Εργατική Τάξη κατέχει πρωτεύουσα θέση στην Πατρίδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: