ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 17-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 21/22-11-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 23-11-2009 .

Η σύγχρονη κοινωνία της παγκοσμιοποίησης των αγορών και της απασχόλησης είναι το προϊόν μιας φθοροποιού διαδικασίας που διαχωρίζει τεχνητά τις ανάγκες του λαού από τα συμφέροντα του Έθνους. Πρόκειται για μια διεργασία που παρουσιάζεται στο ίδιο χρονικό σημείο με την εμφάνιση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ως μια υπερεθνική κεντρική επιλογή και επικεντρώνεται στο άνοιγμα των οικονομικών συνόρων και την εισαγωγή ξένου και φθηνού εργατικού δυναμικού με παράνομες και αδιαφανείς διαδικασίες.

Η εξέλιξη και η μονιμοποίηση του φαινομένου οδηγεί πέραν της μετάλλαξης των οικονομιών και στην πληθυσμιακή αλλοίωση και την απάλειψη των κοινωνιών και των εθνικών κρατών. Είναι η επιβολή των ανοιχτών κοινωνιών που προωθούν διάφοροι πάμπλουτοι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί. Με τα δικαιώματα των μειοψηφιών και των λαθρομεταναστών να προκρίνονται σε βάρος των πλειοψηφιών και των γηγενών.

ΑΝΑΚΑΤΩΜΑ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΩΝ
Πρόκειται για μια κατάσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι νεοφιλελεύθερες και οι σοσιαλιστικές πολιτικές εκφράσεις με μεγάλο θύμα την Εθνική Εργατική Τάξη και Παραγωγικότητα. Μέσα από την επικράτηση μιας τεχνητής οικονομικής κρίσης και μιας κοινωνικής εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης, επιδιώκουν οι διάφοροι μεγάλοι μιας εθνικά άχρωμης πολιτικής και οικονομικής εξουσίας να επιτύχουν το ανακάτωμα λαών και δυστυχιών.

Η δύναμη του Εθνικού Κράτους βρίσκεται αναμφισβήτητα στον παραγωγικό πλούτο και την λαϊκή ενότητα, αφού έτσι εξασφαλίζεται η οικονομική ανεξαρτησία και η συνειδητή Πίστη στην Πατρίδα. Τότε το Κράτος προοδεύει και ο Πολίτης ευημερεί, μέσα σε πνεύμα πειθαρχίας. Μακριά από διεθνείς κηδεμονίες για την εξάλειψη τάχα χρεών και αδικιών.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
Βιώσιμη οικονομία δίχως πρωτογενή παραγωγικό παράγοντα και μεταποίηση με μόνη υπαρκτή δραστηριότητα τις υπηρεσίες και την τραπεζική προσφορά τού χρήματος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Χρήμα το οποίο διατίθεται με πολύ υψηλό κόστος και δυσβάστακτους όρους, αφού δεν υπάρχει η απαραίτητη ρευστότητα για την αποπληρωμή του. Ρευστότητα που μπορεί να παραχθεί στο εργοστάσιο, το χωράφι, την μικρομεσαία επιχείρηση.

Η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Κατσέλη στην συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων συνέδεσε σε μεγάλο βαθμό την δημιουργία ρευστότητας με την τραπεζική χρηματοδότηση. Η κυβέρνηση και τα κόμματα της Αριστεράς καταφέρονται κατά της εισφοροδιαφυγής, της εισφοροκλοπής και της ελαστικής εργασίας, ζητώντας περισσότερες ενσωματώσεις λαθρομεταναστών.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
Και εδώ ξεκινάει η μεγάλη υποκρισία. Ας δούμε όλοι κάποιους αριθμούς. Κατ’ αρχήν ο αριθμός των μεταναστών, παράνομων κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με εγχώριους και μεταναστευτικούς οργανισμούς και συλλόγους, υπερβαίνει κατά πολύ τα 2000000. Η δε μέση μηνιαία αμοιβή αυτών είναι 810 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι με ένα μισθό 9720 ευρώ τον χρόνο δεν πληρώνουν φόρους, λαμβάνουν πληθώρα επιδομάτων, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση και παιδικό σταθμό για τα παιδιά τους όπου έχουν την απόλυτη προτεραιότητα έναντι των ελληνόπουλων. Κι αν προσθέσουμε τις εισπράξεις του παραεμπορίου, τότε τα παράνομα φθηνά εργατικά χέρια μάς στοιχίζουν 10 δις ευρώ. Η συνεισφορά βέβαια των άπληστων εργοδοτών και των πολιτικών εκμεταλλευτών της ψήφου νέων ανθρώπων ολοκληρώνεται με την ομηρία των ελαστικών απασχολήσεων με τους ωρομίσθιους, τους συμβασιούχους, τα stage και τις λοιπές μεθοδεύσεις που έχουν κομματικό χρώμα δουλείας και λέγουν μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Τα διαβλητά συμφέροντα και οι δεσμοφύλακες τού λαού δεν έχουν όντως σύνορα και αισθήματα. Τα παιδιά της Πατρίδος και το Ελληνικό Έθνος όμως διακρίνονται και από πίστη και από συναισθήματα. Συναισθήματα για το μεροκάματο, την κοινωνική αλληλεγγύη και την προάσπιση του εθνικού χαρακτήρα και της κυριαρχίας της Ελλάδος. Απέναντι στην παγκοσμιοποίηση προτάσσουμε την εθνικοποίηση της Πατρίδος και απέναντι στην οικονομία των ψεύτικων αριθμών αντιπαραβάλλουμε την εργασιακή κάλυψη των Ελλήνων, την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας και την αξιοποίηση του πλούτου που μένει αναξιοποίητος. Για τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη την Εθνική Οικονομία την σχηματοποιεί ο ελληνικός λαός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: