ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΟΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΠΗΛΕΙΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 8-11-2009.

ΑΘΗΝΑ 12-11-2009.

Προβληματισμός έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τα συνεχή κρούσματα κοινωνικής αναταραχής και ανωμαλίας που προέρχονται από τις οργανωμένες ομάδες των τρομοκρατών, κάτω από οποιαδήποτε ονομασία και επίφαση, και των αναρχικών της Άκρας Αριστεράς. Μια ροή ενεργειών που καταδεικνύει την αγαστή συνεργασία των ομάδων αυτών. Παράλληλα οι δυνάμεις της λεγόμενης εκσυγχρονιστικής πτέρυγας, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται λάβροι υπέρ των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων και εναντίον της αστυνομικής «αυθαιρεσίας».

Ένα ολόκληρο καθεστώς στηρίζεται στις θεωρίες και τις απαιτήσεις μιας μειοψηφικής ελίτ περί μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας στο πεζοδρόμιο και μιας ποδηγετημένης πανεπιστημιακής κοινότητας από μια διεθνιστική αντίληψη που θέλει το Έθνος αποκομμένο από την προσφερόμενη παιδεία. Μια ακαδημαϊκή κοινότητα που έχει την μικρότερη συνεισφορά στα εθνικά ζητήματα την στιγμή που ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός μάς πιέζει αφόρητα.

Τα κρούσματα περί της δήθεν καταπίεσης των κακόμοιρων λαθρομεταναστών σε αστυνομικά τμήματα και προσφυγικούς καταυλισμούς, οι έντονες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις για την αλλοίωση του κοινωνικού ιστού όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε θρησκευτικό επίπεδο, η αναζήτηση ανθρώπινου αίματος, ελέγχουν τα βήματα της Καθεστηκυίας Τάξεως.

Οι παραβατικές συμπεριφορές της Άκρας Αριστεράς περιέργως εξυπηρετούν την φιλοσοφική στάση ζωής και το πολιτικοκοινωνικό πρότυπο που επιδιώκουν να επιβάλλουν στην Ελληνική Κοινωνία οι επιβήτορες, εκλεκτοί και ταχυδρόμοι του θελήματος της Παγκόσμιας Εξουσίας. Ένας πολυεθνικός ανθρώπινος πολτός δίχως ενεργή Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα. Με τις ουσιαστικές άμυνες της κοινωνικής ηθικής και του ηρωικού τρόπου ζωής να πολεμιούνται με μίσος από ημέτερους ταγούς.

Παράλληλα η ευαισθησία και η κοινωνική αλληλεγγύη έχουν τοποθετηθεί στην ίδια ζυγαριά με την λαθροθηρία της ψυχής και την στρεβλή ανεκτικότητα. Τα αμέτρητα καραβάνια των λαθρομεταναστών που μας κουβαλιούνται από τα σκλαβοπάζαρα της ανατολής μέσα από την φωτιά των πολέμων και των αλληλοσπαραγμών και μας καταφθάνουν εννιά στις δέκα φορές από την Τουρκία, περιλαμβάνουν μεγάλα πλειοψηφικά ρεύματα από γυναίκες, μικρά παιδιά, εγκύους και νεολαία, ενώ απουσιάζουν οι μεσήλικες και οι γέροντες, δίχως να έχουμε αναρωτηθεί γιατί. Γιατί πολύ απλά θέλουν να δεσμεύσουν την συγκινησιακή αποδοχή του Έλληνα και την οικιοθελή παράδοση στον εθνοφυλετικό του χαμό.

Δεν τους αρκεί όμως μόνο η «φιλοξενία» των λαών. Θέλουν και την «φιλοξενία» των θρησκειών. Επιδιώκουν τον παραμερισμό της Ορθοδοξίας και των Συμβόλων της Πίστεώς μας τόσο από την Ελληνική Σημαία, όσο και από τους δημόσιους χώρους. Σε δικαστήρια, στο Κοινοβούλιο, μακριά από τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Όρκο, από παντού. Γιατί πολύ απλά το ενιαίο θρησκευτικό συναίσθημα είναι πάντοτε, και στους πιο σκοτεινούς καιρούς της σκλαβιάς, εκείνο που κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό, όταν η γλώσσα και η παιδεία βρισκόντουσαν φυλακισμένα.

Το State Department και οι ΗΠΑ προβαίνουν σε μια ακόμη ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια με την τελευταία έκθεση που εξέδωσαν και αναφέρονται μεταξύ άλλων στις θρησκευτικές ελευθερίες, όπως εφαρμόζονται τάχα στην χώρα μας σύμφωνα με τα ανθελληνικά τους μυαλά. Εκεί υπάρχει μια δηλητηριώδης αναφορά για τη διάκριση ανάμεσα στους μουσουλμάνους της Θράκης μας, με ειδικά προνόμια και μέριμνες από την Συνθήκη της Λοζάνης, οι οποίοι βέβαια είναι Ελληνικότατης καταγωγής, με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν κυρίως, κι όχι μόνο, στην Αθήνα. Επιθυμούν οι «Σύμμαχοι» προφανώς να τους περιθάλψουμε σαν Έλληνες πολίτες, ενώ απαιτούν την δημιουργία τζαμιού και νεκροταφείου προκειμένου να ριζώσουν πιο βαθιά. Περαιτέρω διαπιστώνεται τάχα η ύπαρξη κωλυμάτων στη λειτουργία άλλων θρησκειών και η ύπαρξη αντισημιτικών εκδηλώσεων. Ως αντισημιτισμός μεταφράζεται η αποδοκιμασία των δολοφονικών έκτροπων σε βάρος των Παλαιστινίων στην Λωρίδα της Γάζας, ενώ γίνεται σχετική αναφορά στο πρόσωπο του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη. Όμως η απόδοση τού δικαίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει μίσος.

Επιπλέον, το BBC αναφέρθηκε στην απαίτηση της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες να πραγματοποιηθεί έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες για το ξυλοδαρμό αλλοδαπών από τους φρουρούς στο κέντρο κράτησης προσφύγων στην Παγανή της Λέσβου. Το BBC αναφέρθηκε στον καταγγελλόμενο τραυματισμό ενός νεαρού Κούρδου, επικαλούμενο την άποψη ενός ειδικού των Ηνωμένων Εθνών επί των βασανιστηρίων, ο οποίος κατέθεσε ότι τα τραύματά του ταιριάζουν με τις καταγγελίες των άλλων προσφύγων. Ο εν λόγω «ειδικός», πιθανόν από την εμπειρία του Γκουαντανάμο, πρόσθεσε ωστόσο ότι η εκτίμηση αυτή έγινε μέσω των φωτογραφιών που είδε. Μπράβο υποκειμενικότητα ο κ. ειδικός! Το BBC στηρίχθηκε επιπλέον στα λεγόμενα τού υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, πρώην συνασπισμένου και νυν πασόκου, Βούγια περί άθλιων συνθηκών κράτησης στο συγκεκριμένο κέντρο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει με συνέπεια τον Εθνικό χαρακτήρα του Ελληνικού Κράτους ως πολιτειακό οργανισμό των Ελλήνων στην καταγωγή και την φυλετική προέλευση. Προκρίνει ως απαραίτητο στοιχείο κοινωνικής συνοχής το πατριωτικό συναίσθημα και την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, με πλήρη σεβασμό σε κάθε Έλληνα άλλης θρησκείας που αγωνίζεται υπέρ της ισχύος της Ελλάδος δίχως να την βλάπτει. Και φυσικά στηρίζουμε τους ακρίτες της Πατρίδος με το ίδιο σθένος, είτε πρόκειται για τον Χριστιανό είτε για τον Πομάκο Θρακιώτη. Μόνο μας μέλημα είναι η ευημερία των Ελλήνων σε μια κυρίαρχη και Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: