ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-11-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 29-11-2009 .

ΑΘΗΝΑ 2-12-2009 .

Οι πολιτικές προσπάθειες που καταβάλλονται από τα γεράκια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια γεωπολιτική σύγκλιση συνεχίζονται με γνώμονα πάντα την αποτελεσματικότερη διοίκηση της ανθρωπότητας. Βέβαια η επίτευξη αυτού του στόχου πολλές φορές σκοντάφτει επάνω σε αστάθμητους παράγοντες, όπως το πατριωτικό συναίσθημα των λαών και η διέγερση των αντανακλαστικών επιβίωσης, όταν τίθενται σε κίνδυνο η κυριαρχία τού Κράτους και οι ελευθερίες των πολιτών.

Η έγκριση της Συνθήκης της Λισαβόνας, του περίφημου Ευρωσυντάγματος, αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την ουσιαστική απενεργοποίηση των πολιτικών συνόρων των πατρίδων. Υπήρξε η λογική συνέχεια μετά την επιβολή της παγκοσμιοποίησης των αγορών και την κατάργηση των οικονομικών συνόρων.

Με την απελευθέρωση των προϊόντων μάς προσφέρθηκε το δόλωμα των φθηνών ανταγωνιστικών τιμών, ακόμη και σε βάρος της προσφερόμενης ποιότητας. Με την ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων μάς προσφέρθηκαν τα φθηνά εργατικά χέρια, ακόμη και σε βάρος της ασφάλειας και υπέρ της εγκληματικότητας. Η Λισαβόνα τώρα ήρθε να αντικαταστήσει το Εθνικό Κράτος με την υπαγωγή του ως πολιτεία στο νέο Ενωμένο Υπερκράτος της Ευρώπης.

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος για τους ισχυρούς και τους προσκυνημένους. Για τους Άρχοντες και τους αυλικούς που προσφέρουν το σκήπτρο της ανεξαρτησίας δώρο για την εξασφάλιση της μίζερης και ανούσιας ψευτοεξουσίας τους στους πρώτους. Ακόμα και οι τωρινοί ισχυροί του κόσμου που διοικούν χώρες φαινομενικά οικονομικά ισχυρές, ισχυρές όσο οι ιδιοκτήτες του χρήματος και των πηγών ενέργειας το επιτρέπουν, ακόμα κι αυτοί δεν εξουσιάζουν στην πραγματικότητα ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό.

Και είναι όλοι αυτοί μεγάλοι όσο θα τροφοδοτούν με στρατιές σωμάτων, συνειδήσεων και οικονομικά εύφορων εδαφών τον σύγχρονο μινώταυρο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Όμως χωρίς φόβο ο άνθρωπος μπορεί να ενεργοποιήσει την ελεύθερη και ανήσυχη φύση του και να επαναστατήσει. Και τότε κάποιο νέο ισχυρό Έθνος, με αληθινά ελεύθερους πολίτες, θα ζητήσει να λάβει την ηγεμονία στα πράγματα. Χρειάζεται ένας φόβος, μια αντιπυραυλική ασπίδα.

Δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά τα κρούσματα της μοντέρνας και τυφλής παγκόσμιας τρομοκρατίας. Δεν εφευρέθηκε τυχαία το πρόσχημα των κακών πυρηνικών όπλων την ώρα που τα ίδια και ισχυρότερα όπλα των φίλων τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού κυκλοφορούν και στοχεύουν την ανθρωπότητα ανεξέλεγκτα. Δεν ονομάστηκε κατά λάθος τρομοκρατία η υπεράσπιση της εθνικής ελευθερίας και κυριαρχίας. Απέναντι σ’ αυτά η Ευρώπη το μόνο που μπορεί να πράξει είναι να σέρνεται πίσω από την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ και του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Εδώ βέβαια δημιουργείται ένα ιστορικό παράδοξο. Φαίνεται ότι για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δομείται μια ασπίδα με επιθετικές βλέψεις κι όχι με αμυντικές αρετές. Παράλληλα η πρόσκληση συμμετοχής σ’ αυτήν γίνεται σε μια Ευρώπη που δεν διαθέτει καν ευρωπαϊκό στρατό, ακόμη και μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Λισαβόνας. Επικίνδυνο σφάλμα που επισήμανε ο Ιταλός Υπουργός Εξωτερικών Φρατίνι. Βέβαια η Ιταλία έχει μια κυβέρνηση που απέρριψε την αποβολή των χριστιανικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες, την ώρα που τα νεοταξικά φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς ετοιμάζονται να τα αποκαθηλώσουν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Είναι η ίδια ενδοτική Κεντροαριστερή Διακυβέρνηση που παλινωδεί επικίνδυνα θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την χώρα. Την μια στιγμή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται να επαναδιαπραγματευτεί την συνέχεια της πολιτικής των αγωγών με την Ρωσία και την άλλη ετοιμάζεται να μπει στην αντιπυραυλική ασπίδα, αν ληφθούν υπόψη οι ανησυχίες ή η συμμετοχή σ’ αυτήν της Ρωσίας. Για να ακολουθήσει εσπευσμένη υπουργική διάψευση. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βενιζέλος αναφέρει στο πρόσφατο συμβούλιο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ το θέμα της ισοτιμίας και της επαφής ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ο γραμματέας όμως του ΝΑΤΟ Ράσμουσεν δεν διστάζει να μας ζητήσει να προβούμε σε «αμοιβαίες» υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας, όταν οι εδώ πράκτορες της Άγκυρας επιδιώκουν τον ψευδή τουρκικό προσδιορισμό της μουσουλμανικής μειονότητας σε Θράκη, Κω και Ρόδο που αρνείται η «κακή» Ελλάδα.

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε διεκπεραιωτή και μεσολαβητή για την είσοδο των βαλκανικών χωρών στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς, δίχως στην ουσία να έχει εξασφαλίσει την εξάλειψη των σε βάρος μας βλέψεων ούτε και την διασφάλιση των ελληνικών πληθυσμών που διαμένουν εκτός ελληνικών συνόρων. Στα πλαίσια αυτά είδαμε την περιοδεία τού αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών Δρούτσα σε Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοζνία – Ερζεγοβίνη και Αλβανία. Δεν είδαμε όμως μια αξιόλογη κίνηση εκ μέρους της πολιτικής μας ηγεσίας για την αξιοποίηση της προσφάτως δεδηλωμένης υποστήριξης της Σερβίας προς την Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σήμερα αήττητες συμμαχίες. Η προσπάθεια προσέγγισης της Κίνας από τις ΗΠΑ το αποδεικνύει. Η μόνη ασφαλής ασπίδα και το πλέον αδιαπέραστο τείχος συνιστούν το υψηλό πατριωτικό φρόνημα τού λαού, η διατήρηση των Ελληνορθόδοξων αξιών και η Πίστη στο Ελληνικό Έθνος. Οι δικές μας συμμαχίες προσδιορίζονται από τα συμφέροντα τού Ελληνισμού και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι η δική μας αντιπυραυλική ασπίδα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος και σύμμαχοί μας όσοι ευθυγραμμίζονται μαζί μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: