ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-12-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 19/20-12-2009 . ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 21-12-2009 .

Χρειάστηκαν πολύ λιγότερες από τις εκατό πρώτες ημέρες που μας μίλησε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου προκειμένου να διαψευστούν οι θετικές προσδοκίες και να αναδειχθεί μια εκτεταμένη χρεοκοπία πολιτικών επιλογών. Χρεοκοπία στην Εξωτερική Πολιτική, την Οικονομία, την Παιδεία. Τα πάντα ξαφνικά άρχισαν να μετρούνται από τους εκφραστές της Καθεστηκυίας Τάξεως με βάση την ρημαγμένη πράγματι εικόνα της Εθνικής μας Οικονομίας.

Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου μας λέει ότι «για πρώτη φορά από το 1974 απειλείται η εθνική κυριαρχία». Ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Πάγκαλος ευρισκόμενος σε ημερίδα του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων είπε ότι «όσο σοφή διπλωματία κι αν ασκείς, δεν μπορείς να ξεπεράσεις το γεγονός ότι εξαρτάσαι από άλλους». Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλος μας είπε ότι «τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας περιορίζουν το εύρος των διπλωματικών χειρισμών στα εθνικά μας θέματα και μειώνουν την διαπραγματευτική μας δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Το δυστύχημα είναι ότι η έννοια της σοφής διπλωματίας απουσιάζει από την πολιτική μας ζωή, ενώ τα δημοσιονομικά προβλήματα δεν είναι ούτε σημερινά και κυρίως ούτε δικαιολογημένα. Η ελληνική φύση σαφώς διαθέτει άφθονες πλουτοπαραγωγικές πηγές και το Εθνικό Προϊόν που παράγει ο Έλληνας Εργαζόμενος, παρά την αδικαιολόγητη συρρίκνωση της παραγωγικής δραστηριότητας της Πατρίδας μας, καταλήγει στα χέρια ενός σπάταλου Κράτους που το διοχετεύει στις τσέπες ολίγων βαστάζων του συστήματος.

Καμία πρωτοβουλία δεν λαμβάνεται προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία της ελληνικής επιχειρηματικότητας με κύριο μέλημα την ύπαιθρο χώρα και τις ακριτικές περιοχές που βάλλονται από την Νεοταξική προπαγάνδα και τους γειτονικούς μας δορυφόρους της. Αλλά και κανένας εθνικός πόρος δεν διατίθεται για την οικονομική στήριξη της διπλωματίας μας την στιγμή που Σκόπια και Τουρκία συναντούν την ανοχή μας στον δρόμο τους προς την Ευρώπη.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ
Η χρεοκοπία όμως συνεχίζεται και στο ζήτημα της Παιδείας που αφού έχει παύσει να είναι εθνική τώρα εγκαταλείπει τον κοινωνικό της χαρακτήρα και τον σεβασμό της σε σύμβολα και παραδόσεις. Το ζήσαμε αυτό πρόσφατα όταν οι υποτιθέμενοι υπέρμαχοι του ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών στα πανεπιστήμια αποδείχτηκαν οι δήμιοι και οι ευκαιριακοί χρήστες αυτού σε πολιτικό επίπεδο, αφού είναι οι ίδιοι που το καταλύουν προκειμένου να ταμπουρώσουν εκεί τις δικές τους υπάρξεις και να το χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο επιβολής των ανελεύθερων πολιτικών απόψεων. Ανελεύθερες απόψεις που βρίσκουν στέγαστρο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά.

Το άσυλο που με τόση ευκολία υπερασπίζονται οι υπέρμαχοί του δεν στάθηκε ικανό να προστατέψει την Ελληνική Σημαία του πανεπιστημίου Αθηνών από τα χέρια των βάνδαλων που την κατέβασαν και την έκαψαν. Για να αναρτήσουν κατόπιν το πανί με το έμβλημα του αναρχοκομμουνισμού, προφανώς για να μας δείξουν ότι η παραπαίουσα Πολιτεία μας έχει πέσει στα δήθεν επαναστατικά τους χέρια. Το άσυλο της ελευθεριότητας έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τού πρώην πρύτανη τού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κίττα που λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του από τους προστατευόμενους τού Συστήματος «ασυλίτες», για να παραιτηθεί δηλώνοντας ότι μετά από όσα προηγήθηκαν με την παράνομη δράση κάποιων νεαρών νοιώθει να έχει στερέψει και να έχει πεθάνει ψυχικά. Αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Αμύνης βλέποντας εκδηλώσεις πανεπιστημιακού χαρακτήρα να τελούνται εκτός πανεπιστημίου αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι ο πανεπιστημιακός χώρος δεν είναι τελικά καταφύγιο των ιδεών και της ελευθερίας τού λόγου.

Το άσυλο στις σημερινές χρεοκοπίες και τα αδιέξοδα δεν βελτιώνεται, αλλά αντικαθίσταται. Αντικαθίσταται από ένα πραγματικά Εθνικό Κράτος που διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του και αξιοποιεί τους Εθνικούς πόρους για την ανάπτυξη ωφέλιμων επιλογών με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη των πολιτών και την επίτευξη των εθνικών στόχων. Με πυξίδα την Πατριωτική Πίστη που προτάσσει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: