ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 3-12-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 6-12-2009 .

ΑΘΗΝΑ 9-12-2009 .

Ένα νεφέλωμα απροσδιόριστων ιδεών και αξιών μοιάζει να έχει απλωθεί στον ανθρώπινο νου και να έχει σκοτεινιάσει τον λογισμό των λαών σε μεγάλη κλίμακα. Όλοι μας έχουμε πει κατά καιρούς την φράση ότι οι κοινωνίες μας σώζονται πάντοτε από τους λίγους πιστούς των Εθνών και των Λαών που διακρίνονται από παράτολμο ηρωισμό και αλτρουϊσμό. Πάντοτε οι λίγοι «τρελοί» γλιτώνουν τους πολλούς «λογικούς». Μήπως όμως σήμερα κάτι έχει αλλάξει;

Η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία προωθούν ανθρώπινες φιγούρες αντιηρωικές, αντεθνικές και αντικοινωνικές ως τα απόλυτα δείγματα πολιτών φυσιολογικών που όλοι οφείλουμε να ακολουθήσουμε ως πρότυπα ζωής. Τα πάντα υποτάσσονται στον βωμό της υποχρεωτικής ελευθερίας ή της απελευθερωμένης σκλαβιάς. Δώστε πατρίδα, μοιραστείτε το ψωμί σας με ξένους γυρολόγους, διώξτε τον Χριστό από την ζωή σας, υπηρετείστε τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και τότε ο Μεγάλος Αδελφός θα σκεφτεί με κατανόηση το μέλλον σας.

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην πολιτική και την οικονομική δραστηριότητα, όπως πιθανόν νομίζετε. Απλά οι εραστές του χρήματος και της εξουσίας σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν υπερβεί τα εθνικά σύνορα και έχουν μετατρέψει σύμβολα, αγαθά και θεσμούς σε πολιτικά, πνευματικά και βιολογικά όπλα σε βάρος των ανυποψίαστων μαζών.

Τα συμπτώματα λοιπόν της υλιστικής εξουσίας έχουν μεταλλαχθεί σαν τους σύγχρονους ιούς. Και η μεγάλη ειρωνεία για εμάς εδώ στην Ελλάδα που ζούμε με τόσο βάναυσο και σφοδρό τρόπο την πρόκληση και την κατακτητική βουλιμία κακών γειτόνων που κάθονται σε σκλαβωμένα εδάφη δικά μας, ξένων γυρολόγων ωρολογιακών ανθρώπινων βομβών με πυρίτιδα το διαφορετικό θρήσκευμα που θέλει να εκτοπίσει την Ορθοδοξία και κακόβουλων ημεδαπών ανθελλήνων, είναι ότι το θρησκευτικό συναίσθημα πρωταγωνιστεί στις διεθνείς διεργασίες.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να απαιτήσουν οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης την αποκαθήλωση των άγιων εικόνων του Χριστού μας και του Ευαγγελίου από τα δημόσια καταστήματα και κυρίως τις σχολικές αίθουσες και τα δικαστήρια. Κι όλα αυτά εξ αφορμής μιας δικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που εγέρθηκε κατά της Ιταλίας από μια περίεργη και καθόλου τυχαία καταγγελία κάποιου βολικού υπηκόου του Συστήματος. Αμέσως το θέμα το άρπαξαν οι «προοδευτικοί» του τόπου μας, από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) μέχρι την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Άμεση αντίδραση υπήρξε από τον φιλοπροοδευτικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ενάντια σ’ όσους επιχειρούν την εξαφάνιση από την ζωή μας της πίστης, του ήθους και των ιερών συμβόλων. Για να επικριθεί από το ΕΠΣΕ που νουθετεί το Κράτος ότι «οφείλει να απέχει από την επιβολή ενός συγκεκριμένου θρησκευτικού δόγματος σε χώρους όπου το άτομο βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης από την πολιτεία, όπως είναι η δικαιοσύνη». Και φυσικά και η Δημόσια εκπαίδευση, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση και ορκίζονται και προσεύχονται μαζί με τους Έλληνες οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, λερώνοντας έτσι την «καθαρή» τους υπόληψη που ήρθε να μας φέρει την πολυπολιτισμική κοινωνία.

Οι δορυφόροι του Νεοταξισμού θυμήθηκαν την εκκλησιαστική περιουσία, παραμερίζοντας την χλιδή της διορισμένης τους εξουσίας. Για να τους απαντήσει ο Πατριώτης Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ Αμβρόσιος ότι τα λειτουργικά έξοδα των μητροπολιτικών οχημάτων και των εκκλησιαστικών καθιδρυμάτων καλύπτονται από την Εκκλησία και τις προσφορές λαού και ευεργετών. Εγκαλεί όσους εξακολουθούν να τα βάζουν με τον νεκρό Εθνάρχη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τους θυμίζει ότι όποιος τα έβαλε με την Εκκλησία καταποντίστηκε και δηλώνει την έκπληξή του για το κάλεσμα της υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου προς τους μαθητές να καταγγέλλουν τους καθηγητές όταν αισθάνονται ότι καταπιέζονται για να συμμετάσχουν στην πρωινή προσευχή, σαν να πρόκειται για μαθητευομένους «ρουφιάνους».

Και όμως, ο Χριστιανισμός διώκεται με την ίδια μέθοδο της στρέβλωσης από τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους και των ελεύθερων λαών, όπως συμβαίνει και με τον Εθνικισμό. Μετά το σχηματισμό της υπηρεσίας για την διερεύνηση αστυνομικών αυθαιρεσιών κατά πολιτών όπου όμως δεν θα συμμετέχουν αστυνομικά όργανα, η οποία έχει ήδη πιάσει δουλειά προς τέρψη λαθρομεταναστών και νεοταξιτών, τώρα ιδρύεται και «υποδιεύθυνση προστασίας της δημοκρατίας». Κι αυτό μετά από μια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στον Νέο Κόσμο που μετατράπηκε από τα προοδευτικά στοιχεία της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ σε επίθεση «ακροδεξιών» εναντίον «οικονομικών» μεταναστών.

Την ίδια στιγμή στην Θράκη μας οι εγκάθετοι της Τουρκίας αγοράζουν περιουσίες και εδάφη Ελλήνων Χριστιανών με την συνδρομή της Ziraat Bank, στην Τουρκία ενδέχεται να ανοίξουν κάποιοι χριστιανικοί ναοί μνημεία όπως η Μονή Σουμελά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τούρκου υπουργού πολιτισμού και τουρισμού και η Ρωσία αξιοποιεί πολιτικές γέφυρες επάνω τόσο στο ενεργειακό και το γεωπολιτικό στοιχείο όσο και το θρησκευτικό.

Οφείλουμε να κάνουμε το Εθνικό Συναίσθημα και την Χριστιανική Πίστη μοχλούς ανάπτυξης της πολιτικής μας ζωής και της κοινωνικής μας ηθικής με αίσθημα αλληλεγγύης. Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θα παράγει πλούτο και θα αναπτύσσει ζωτικούς χώρους για το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες και μόνον. Σ’ αυτήν την Ελλάδα ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα είναι μπροστάρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: