ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ KAI ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-12-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 5/6-12-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 7-12-2009 .

Δύσκολη υπόθεση, συγκεχυμένη και αναμιγμένη με μεγάλες δόσεις κομματικής ανειλικρίνειας και έλλειψης στρατηγικού πολιτικού σχεδιασμού αποδεικνύεται η εμπέδωση της ασφάλειας τόσο στο εργατικό επίπεδο όσο και στην κοινωνική διάσταση. Το Ασφαλιστικό ως μηχανισμός προστασίας του εργατικού ιστού έχει εγκαταλειφθεί από χρόνια στις παθογένειές του και την μεθοδευμένη απαξίωση. Η δε κοινωνική ασφάλεια εγκαταλείπεται προς δόξα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και της εθνικής απαξίας που προωθούν οι κράχτες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Καμία πολιτική και κομματική συνιστώσα της Καθεστηκυίας Τάξεως δεν δικαιούται να δηλώνει άγνοια των γινομένων καταστάσεων σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων, των κρατικών πόρων, των θέσεων εργασίας, του παραγομένου προϊόντος που προέρχεται από την τίμια εργασία της Εθνικής Εργατικής Τάξης. Είναι σαφές ότι η ενδεχόμενη κατάρρευση του Ασφαλιστικού Συστήματος θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και κοινωνικές αναταράξεις με την πρόκληση κοινωνικών συγκρούσεων και την διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας.

Θα περίμενε ίσως κάποιος να αντικρίσει από την νέα σοσιαλιστική διακυβέρνηση μια πιο κοινωνική πολιτική βάσει των προεκλογικών της εξαγγελιών και πιθανόν προς μετάφραση του όρου σοσιαλισμός ως τον εγχώριο κοινωνισμό. Ωστόσο ο Σοσιαλισμός και δοκιμασμένος είναι και διεθνιστικός έχει αποδειχτεί δίχως προσήλωση στους ανθρώπους και τις αξίες του Έθνους.

ΑΙΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Η στείρα διαφωνία χωρίς την ανάλυση των αιτιών του ασφαλιστικού προβλήματος είναι καθαρή φυγομαχία και σύμπραξη στον ισολογισμό υπαιτιότητας του κακού. Στο σημείο αυτό συμπράττει η Αριστερά, οδηγώντας στο περιθώριο τους Έλληνες εργαζόμενους. Ωστόσο το δημογραφικό πρόβλημα πιέζει έντονα την όλη κατάσταση, αφού όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι καλούνται να εξασφαλίσουν τις ασφαλιστικές παροχές των συνταξιούχων που αυξάνονται υπέρμετρα, καθώς ο δείκτης γεννήσεων ξεπερνά με το ζόρι την μια μονάδα ανά οικογένεια.

Τα ψευτοδιλήμματα πάνε και έρχονται. Δίλημμα ανάμεσα στην ιδιωτική και την δημόσια ασφάλιση. Δίλημμα όμως και στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης που προσφέρει εγκληματικότητα και μαύρες θέσεις εργασίας που δεν αποδίδουν ασφαλιστικές εισφορές προς όφελος εργοδοτών που εισφοροδιαφεύγουν και εισφοροκλέβουν προς μεγέθυνση της κερδοφορίας τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ανασφάλεια στο επισφαλές Κράτος μας συνεχίζεται με περίεργες μεθοδεύσεις στην κοινωνική διεργασία. Ένα επεισόδιο με την επίθεση σε βάρος καταστημάτων που διαχειρίζονται Άραβες στον Νέο Κόσμο έρχεται να δυναμιτίσει την υπόθεση της κοινωνικής ασφάλειας. Η πρώτη μετάδοση της είδησης των περισσότερων ΜΜΕ έκανε λόγο για συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών. Μετά ακολούθησε η διασπορά της είδησης ότι υπήρξε ρατσιστική επίθεση ομάδας «ακροδεξιών» με την καταδίκη των ΜΜΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ και την προτροπή λήψης μέτρων προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το αποτέλεσμα της προοδευτικής παρέμβασης, που αποφάσισε να απέχει από τον διάλογο για το ασφαλιστικό μαζί με το ΚΚΕ που ζητάει ζωντανή κάλυψη των συνομιλιών, ήταν να βαθύνει η απόπειρα αποχής των Αστυνομικών Δυνάμεων Ασφαλείας από την Ελληνική Κοινωνία. Έτσι λοιπόν μετά την απόφαση για το σχηματισμό υπηρεσίας για την καταγγελία αστυνομικών αυθαιρεσιών, όργανο που δεν θα στελεχώνεται από αστυνομικούς ενώ θα μπορούν διάφοροι τύποι να συκοφαντούν την αστυνομία, τώρα ανακοινώνεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η ίδρυση Υποδιεύθυνσης Προστασίας της Δημοκρατίας. Προφανώς γιατί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι για όλα φταίνε οι Έλληνες Πατριώτες.

Στο ζήτημα του ασφαλιστικού χρειαζόμαστε περισσότερους Έλληνες, διάφανη αξιοποίηση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων, δημιουργία ενιαίου ταμείου χρηματοδοτούμενου από μέχρι σήμερα κρυφούς και άδηλους πόρους και από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που κάποιοι κρατούν σφαλισμένες για δήθεν εθνικούς λόγους, απόδοση των δημόσιων και ιδιωτικών οφειλών προς τα ταμεία, καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας. Και σε ό,τι αφορά την κοινωνική ασφάλεια, χρειαζόμαστε απελευθέρωση της αστυνομικής παρουσίας και δράσης στις γειτονιές μας και φράξιμο των συνόρων της παρανομίας προς κάθε κατεύθυνση. Η ασφάλεια της εργασίας και της κοινωνίας είναι σημεία προτεραιότητας για το Εθνικό Κοινωνικό Κίνημα, τον ΛΑ.Ο.Σ και τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: