ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-12-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 13-12-2009 .

ΑΘΗΝΑ 16-12-2009 .

Η αλλοίωση της προσωπικότητας των λαών της Ευρώπης αποσκοπεί στην αποτελεσματική ποδηγέτηση των Ευρωπαϊκών Εθνών από τα γνωστά υπερεθνικά διευθυντήρια και τους Διεθνείς οργανισμούς που μας έχουν γεμίσει με τα ψεύτικα κηρύγματα ειρήνης και ανθρωπιάς. Όμορφα κηρύγματα που όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει τους πολέμους, τις αδικίες και τα οικονομικά προβλήματα της ανθρωπότητας, αλλά αντίθετα επιτρέπουν την ύπαρξη και την διόγκωσή τους με το να απλώσουν τις αιτίες τού κακού και στις υπόλοιπες υγιείς κοινωνίες.

Οι παράνομες μετακινήσεις των πληθυσμών και η σύγκρουση των πολιτισμών έχουν εξελιχθεί στο πιο επικίνδυνο μέσο αποδόμησης και ποδηγέτησης των Ευρωπαϊκών Κρατών δεδομένου ότι οι νέοι «κάτοικοι» δεν ήρθαν για να διαμείνουν προσωρινά και να εργαστούν μόνον. Επιδιώκουν να αποκτήσουν με ανύπαρκτο κόστος αγαθά και ελευθερίες, αλλά και να διαμορφώσουν την τοπική κουλτούρα με τα δικά τους ήθη. Μια κουλτούρα που δεν έχει συνηθίσει να συγχρωτίζεται με άλλες ετερόκλητες.

Ο Ευρωπαίος έχει μεγαλώσει με την συνείδηση ενός ανώτερου πολιτιστικού επιτεύγματος που στηριζόμενο στην οικονομική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της φύσης, την δημιουργική ανάπτυξη των επιστημών και την αυξημένη γεωπολιτική επιρροή, έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη πλούσιων μεν τόπων που ζούσαν κάποτε μέσα σ’ ένα βαθύ πνευματικό σκοτάδι.

Μια απίστευτη δογματικότητα και μια τάση απόρριψης μιας πιο ελεύθερης αισθητικής των πραγμάτων δημιούργησε έναν περιβάλλον έχθρας από την πλευρά των διαχειριστών αυτών των απομακρυσμένων τόπων. Με τον καιρό και κυρίως με την εμφάνιση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού αυτή η πολιτιστική ανωτερότητα μεταστράφηκε μεθοδευμένα στο απαράδεκτο ενοχικό σύνδρομο του υποτιθέμενου κακού Λευκού Ευρωπαίου που καταπιέζει τον φτωχό ιθαγενή.

Ο σκοπός της Παγκόσμιας Νεοταξικής εξουσίας είναι η οριστική πτώση των Εθνικών Κρατών και των Θρησκειών, κυρίως του Χριστιανισμού, προκειμένου να φτάσει σε μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση που πλέον δεν αποκρύβεται από τους εμπνευστές της. Μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών και η βάναυση συμπεριφορά έναντι όσων αντιδρούν αποτελούν την απόδειξη της πραγματικότητας.

Στην Ελβετία, στα πλαίσια της διατήρησης της φυσιογνωμίας της χώρας, το δεξιό Λαϊκό Κόμμα προκάλεσε με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες δημοψήφισμα που αφορούσε την ανέγερση μιναρέδων. Ως γνωστόν, το 57,5% των Ελβετών γνωμοδότησε εναντίον της ανεγέρσεως των μιναρέδων, αναλογιζόμενοι παλαιότερη διακήρυξη του Ερντογάν ότι «οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας». Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, διανοούμενοι και…υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προέβησαν σε υποκριτικές τοποθετήσεις.

Στον ΟΗΕ η ειδική εισηγήτρια για την ανεξιθρησκία Asma Jahangir χαρακτήρισε την απαγόρευση της ανέγερσης μιναρέδων καταφανή διάκριση απέναντι στα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία και εξέφρασε την ανησυχία της για τις αρνητικές συνέπειες τού δημοψηφίσματος ως προς την ελευθερία τέλεσης των θρησκευτικών ελευθεριών. Κι ας υπάρχουν ευάριθμα τεμένη στην Ελβετία σε λειτουργία.

Ο Οργανισμός της Ισλαμικής Διάσκεψης καταδίκασε το ελβετικό δημοψήφισμα και ο γενικός γραμματέας του οργανισμού δήλωσε απογοητευμένος και ανήσυχος. Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας κάνει λόγο για την απεικόνιση τού βαθμού στον οποίο οι «ακροδεξιές» ομάδες κερδίζουν την μάχη των ιδεών για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν μάς μίλησε για αύξηση τού κύματος ρατσισμού και της «ακροδεξιάς» στην Ευρώπη, για την υποτιθέμενη ισλαμοφοβία ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για πλήγμα στις ανθρωπιστικές αξίες και τις ελευθερίες. Ξεχνάει τάχα τις διαχρονικές γενοκτονίες των Ελλήνων στα εδάφη που καταπατά η Τουρκία.

Στην Ιταλία ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Roberto Castelli πρότεινε να προστεθεί στην ιταλική σημαία ο σταυρός ώστε να διατρανωθεί το δικαίωμα της Ευρώπης να ξαναβρεί την ταυτότητά της. Στην Ισπανία, βάσει της απόφασης τού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος της Ιταλίας, προωθείται κοινοβουλευτικά η αφαίρεση των σταυρών από τις σχολικές αίθουσες και στην Χάγη τίθεται σε δικαστική διερεύνηση η νομιμότητα της απόσχισης τού Κοσσυφοπεδίου από την Σερβία και της ανεξαρτητοποίησής του, μετά από την γνωστή έγερση τού τοπικού αλβανικού μουσουλμανικού στοιχείου. Στην Αίγυπτο και την πόλη Φαρσούτ μουσουλμάνοι κάτοικοι επιτέθηκαν σε καταστήματα χριστιανών με την πρόκληση τραυματισμών.

Στην Πατρίδα μας πρόσθετη ανησυχία προκαλεί μια πιθανή τροποποίηση τού εκλογικού μας νόμου που εφόσον οριστικοποιηθεί θέλει ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι οι πράκτορες και οι κολλητοί μειονοτικοί τού Τουρκικού Πρακτορείου της Κομοτηνής έχουν ζητήσει τροποποιήσεις στον περιορισμό τού ύψους των μιναρέδων και κατάργηση τού εκλογικού μέτρου του 3% για την είσοδο στην ελληνική βουλή. Η κατάργηση ή η τροποποίηση τού εκλογικού μέτρου πρέπει να ενισχύει τις χρήσιμες και πατριωτικές φωνές στο κοινοβούλιο, φροντίζοντας όμως να αναχαιτίζει τις ξένες και τις ανθελληνικές εισόδους. Τα περί των μιναρέδων ολοκληρώνουν τις γνωστές προσπάθειες εκτουρκισμού της Θράκης μας.

Οφείλουμε να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση τού λαού μας. Να αποκτήσουμε την διάθεση να δημιουργήσουμε έναν Νέο ολόφρεσκο Ελληνικό Πολιτισμό και να αναγεννήσουμε τον Ελληνισμό με βάση τον δυναμικό χαρακτήρα και την ευρεία παρουσία της Ορθοδοξίας και των Ελληνικών Κοινοτήτων. Να αποδιώξουμε κάθε ξένη επιρροή. Να μην φοβηθούμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων όπου γης και να μην παραχωρούμε τίποτα. Για την Καθαρή και Δυνατή Ελλάδα τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: