ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-4-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΑΘΗΝΑ 6-5-2010 .

Οι έννοιες της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων έχουν πάρει την μορφή κραδασμών που έχουν απορροφηθεί μέσα από τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και την φριχτά παραμορφωμένη προπαγάνδα του επικοινωνιακού μηχανισμού του Συστήματος. Από τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής και φυσικά της Καθεστηκυίας Τάξεως. Και κανείς δεν προσέχει πλέον ότι η καθημερινή οδύσσεια που βιώνουμε οφείλεται στους εκφραστές τάχα της λαϊκής βούλησης που τάχα επιλέγουμε και στην ουσία μας επιβάλλουν σαν ταγούς.

Τώρα τελευταία βέβαια έχουν αναβαθμίσει τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό από εργοδότη και καλύτερο συνομιλητή τους επιπλέον σε προκάλυμμα και άλλοθι των ήδη τελούμενων και των επικείμενων αντιλαϊκών αποφάσεων και προθέσεων. Και σ’ αυτήν βέβαια την πορεία το ΔΝΤ προσφέρεται ως δικαιολογία για την περικοπή μισθών και συντάξεων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, ακόμα και τις ταχύρυθμες απολύσεις μέσα από μια ονομαζόμενη ευελιξία.

Μαθαίνουμε ότι ο γ.γ της εθνικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξυνίδης ενημερώνοντας σχετικώς τους υπαλλήλους, ζήτησε την συνδρομή τους στην κυβερνητική προσπάθεια για την «σωτηρία» της εθνικής οικονομίας, λέγοντάς τους ότι επίκεινται μαζικές απολύσεις. Κι όταν ζήτησε από όσους δυσανασχετούν και διαφωνούν να αποχωρήσουν από την αίθουσα και εν συνεχεία τους πρόσαψε επιθυμία βολέματος, τότε μάθαμε ότι άρχισαν να ίπτανται διάφορα αντικείμενα!

Και ενώ τα πράγματα είναι δραματικά για την εγχώρια παραγωγή και τις θέσεις εργασίας, τα στοιχεία που έρχονται για την πορεία του εμπορίου είναι εξοργιστικά. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν αλλοδαποί εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο στην Αττική είναι 20000, ενώ αυξητικά κινούνται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 3038 επιχειρήσεις δεν έχουν υποβάλλει σχετική δήλωση φόρου και 12982 έχουν υποβάλλει δήλωση με μηδενικό φόρο. Οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός Ευρώπης πάντα όχι μόνο δεν χρωστάνε τίποτα, αλλά λαμβάνουν γενναίες επιχορηγήσεις για την εξαγωγή των προϊόντων των χωρών τους την στιγμή που οι Έλληνες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στον τραπεζικό δανεισμό και λιμοκτονούν δίχως προϋποθέσεις ανταγωνιστικές από το κράτος «μας».

Το κακό συμπληρώνει στην εξόντωση της ντόπιας μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας η ανεξέλεγκτη δράση του παραεμπορίου. Στην παράνομη και προκλητική δραστηριότητα των αλλοδαπών μικροπωλητών που στήνουν τις αδρά χρηματοδοτούμενες πραμάτειές τους έμπροσθεν των μαγαζιών των Ελλήνων εμπόρων το φάρμακο που προτείνουν εσχάτως Πολιτεία και δήμοι είναι η ανοχή στην παραβατικότητα για να μην τυχόν γίνουν οι παραβάτες εγκληματίες! Κι ακόμη η παραχώρηση χώρων για την διενέργεια ενός έθνικ πολυεθνικού εμπορίου. Καταπολέμηση δηλαδή της παρανομίας με την ανοχή στον παράνομο. Οίκος ευρείας ανοχής!

Στην δε τρομοκρατία τα γεγονότα επισφραγίζουν μια πολιτεία πέραν πάσης λογικής. Με τις καταγγελίες πολιτικών προσώπων για την γνώση των αρχών για τα πρόσωπα των τρομοκρατών από καιρό και τις επαφές με ξένες μυστικές υπηρεσίες να εκθέτουν το Σύστημα. Δηλώσεις σοβαρών πολιτικών προσώπων όπως του πρώην υπουργού Μαρκογιαννάκη. Με το στριπτίζ του Επαναστατικού Αγώνα να συμβαδίζει με την έλευση του ΔΝΤ και της παρέας του. Με τους ακροαριστερούς να καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια για πλάκα. Και με το Στέιτ Ντηπάρτμεντ να παρέχει την στήριξή του. Πολλά μαζεμένα ρε παιδί μου!

Την ίδια στιγμή αποκαλυπτική στάθηκε μια καθηγήτρια επαγγελματικού σχολείου για τα επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών. Οι αλλοδαποί μαθητές όταν ρωτήθηκαν αν σε περίπτωση πολέμου πολεμήσουν με την Ελλάδα ή όχι, αυτοί απάντησαν ότι η θρησκεία τους επιβάλλει να πολεμήσουν με τους μουσουλμάνους. Οι δε Αλβανοί μαθητές δηλώνανε σε σημαντικό βαθμό την εικόνα που έχουν για την «απελευθέρωση» της Ηπείρου από τους Αλβανούς, ενώ οι ρωτηθέντες που είχαν βαπτισθεί χριστιανοί λέγανε ότι το πράξανε για λόγους κάλυψης. Και παράλληλα διακινούνται σενάρια για την αλλαγή της ελληνικής σημαίας με την απάλειψη του σταυρού και την πρόφαση της παράλληλης αφαίρεσης του σταυρού από τις σημαίες των χωρών που τον έχουν.

Τώρα λοιπόν κάποιοι θυμούνται τις παθογένειες σαν τις λεγόμενες αργομισθίες και άλλα τινά λαδώματα που το ίδιο το Σύστημα έστησε για να μπορέσει να στηριχθεί το ίδιο. Το θέμα είναι ότι οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως απαξιώνουν και αποκοιμίζουν τον λαό την ώρα που σκυλεύουν τα αφεντικά του κόσμου την Ελλάδα ειρηνικά. Με τον ελληνικό Βορρά και το Αιγαίο να δοκιμάζονται από απαιτήσεις εχθρών και «συμμάχων», ενώ το υπόστρωμά τους κρατάει τον πλούτο της χώρας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Εθνική Αντίσταση και μια γνήσια αλλαγή από μια νέα διακυβέρνηση. Μια Διακυβέρνηση Εθνική και Λαϊκή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: