ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 17-5-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 23-5-2010.

ΑΘΗΝΑ 23-5-2010 .

Ολοκληρώνεται μέρα με την μέρα, βήμα – βήμα η διαδικασία της ποδηγέτησης μιας Ελλάδος που συνυπάρχει στα πλαίσια μιας υπόδουλης Ευρώπης που εγκαταλείπει τα δομικά χαρακτηριστικά της προ του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Δομικά χαρακτηριστικά που απαρτίζονται από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, την λευκή εθνοφυλετική αναφορά, την πίστη σε αρχέγονες θρησκευτικές αναφορές με πρώτιστη την Χριστιανική Πίστη, την αλληλεγγύη μεταξύ των Ευρωπαϊκών Εθνών βρίσκονται σήμερα υπό ουσιαστικό διωγμό.

Όμως αυτή η Ευρώπη έχει δείξει πολλές φορές στην μακραίωνη ιστορία της την έλλειψη αξιοπιστίας και κυρίως την αχαριστία που την διακρίνει έναντι της Ελλάδος. Φυσικά αυτή η συμπεριφορά δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις τεράστιες και κυρίαρχες ευθύνες τής δικής μας πολιτικής ηγεσίας που πάντοτε έσπευδε και εξακολουθεί να σπεύδει σε ανθελληνικές δυνάμεις και εξουσίες εκτός των ανεξάντλητων πλην σκοπίμως αναξιοποίητων δικών μας λύσεων, τόσο σε επίπεδο πλουτοπαραγωγικών πηγών όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Δυστυχώς σήμερα η υποθήκευση τής τέως πλέον εθνικής μας οικονομίας στο ΔΝΤ τού Διεθνιστικού Νεοταξισμού και η εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στους νεοταξικούς δορυφόρους τύπου Τουρκίας απειλούν την επανάληψη μιας νέας άλωσης και μιας νέας γενοκτονίας για τον Ελληνισμό. Μια άλωση σαν κι αυτή που πραγματοποιήθηκε δια χειρών τού σουλτάνου Μωάμεθ τού πορθητή, γενίτσαρου από την Ελληνίδα μάνα του. Και μια γενοκτονία σαν κι αυτή που τιμάμε κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου που συντελέστηκε το 1919 σε βάρος τού μικρασιατικού και ποντιακού Ελληνισμού από τον τουρκοσιωνιστή Μουσταφά Κεμάλ. Μια γενοκτονία που είχε από πίσω της και πάλι διεθνή οικονομικά παιχνίδια, εγκληματικές πράξεις των δικών μας πολιτικάντηδων και μια Ευρώπη έρμαιο της διεθνιστικής εξουσίας.

Πρέπει τούτες τις στιγμές όλοι όσοι αγαπούμε πραγματικά και με πάθος την Ελλάδα μας να κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στους Έλληνες που μαρτύρησαν στα προαιώνια ελληνικά εδάφη τής Ιωνίας, εισπράττοντας με τρόπο άτιμο και φόρο αίματος ανυπολόγιστο τις ατιμίες ημέτερων και δήθεν συμμάχων. Με τα βάρβαρα στίφη των υπάνθρωπων Τούρκων τού Κεμάλ να καίνε τα σπίτια των Ελλήνων, να αρπάζουν τις περιουσίες, να σκοτώνουν και να βιάζουν τα αδέλφια μας, να ασελγούν κατά των νεκρών μας. Και την ίδια στιγμή στην Μητροπολιτική Ελλάδα οι πολιτικάντηδες έριχναν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Ευθύνες που οδήγησαν από την γενοκτονία τού 1919 στην μικρασιατική καταστροφή τού 1922. Και τον Ελευθέριο Βενιζέλο να προτείνει τον Κεμάλ ως υποψήφιο για το νόμπελ ειρήνης χάριν τής πρωτοεμφανιζόμενης τότε ελληνοτουρκικής φιλίας.

Και ο ρόλος των Ευρωπαίων συμμάχων άραγε ποιος ήταν στα τραγικά για τον Ελληνισμό γεγονότα που οδήγησαν στον ξεριζωμό τού Γένους μας από τις εστίες τής Ιωνίας μετά από Αιώνων συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία; Η εγκατάλειψη τής συμμάχου Ελλάδος, τα γνωστά κοψίματα των χειρών των δύσμοιρων Ελλήνων που προσπαθούσαν μάταια να σωθούν επιβιβαζόμενοι στα ευρωπαϊκά καράβια κατά την κορύφωση τού δράματος το 1922, ο προσεταιρισμός των δολοφόνων Ασιατών Τούρκων. Κάτι που είχαν κάνει άλλωστε και τον καιρό τής Άλωσης όταν οι περισσότεροι ευρωπαίοι στρατιώτες βρισκόντουσαν έξω από τα τείχη με το μέρος των Τούρκων και οι πολύ λιγότεροι εντός των ελληνικών τειχών.

Πάντοτε ο στόχος ήταν ο έλεγχος τής παγκόσμιας οικονομίας και εξουσίας διά των πλούσιων δρόμων επάνω στους οποίους ιδρύθηκε από αιώνων η Ελλάς. Αλλά για ποια Ευρώπη μιλάμε; Για την Ευρώπη τής ισπανικής προεδρίας που πασχίζει διά τού υπουργού εξωτερικών Μορατίνος να ανοίξει επιπλέον κεφάλαια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις τής ΕΕ με την Τουρκία; Για την Ευρώπη τού Σιράκ που επισκεπτόμενος την Τουρκία είπε ότι θεωρεί σαν μια προϋπόθεση για την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ευρώπη τούς στενούς δεσμούς της με την Ευρώπη; Ή την Ευρώπη στην οποία ο ύπατος αρμοστής τού ΟΗΕ Γκουτέρες είπε ότι χρειάζεται περισσότερους μετανάστες για λόγους δημογραφικούς;

Την ίδια στιγμή η Ελλάς διοικείται από μια Καθεστηκυία Τάξη που διαγράφει το Τίμιο Αίμα των προγόνων μας και παραγράφει την Γενοκτονία τού Ελληνισμού τής Ιωνίας, διαγράφοντας την ίδια την ιστορική αλήθεια από τα σχολεία μας, χαρίζοντας στους απέναντι μουφτείες και Τζαμιά, ξαρματώνοντας το Αιγαίο μας με τις περιστολές των πτήσεων και την εγκατάλειψη Θράκης και Κύπρου στις τουρκικές ορέξεις. Έχουμε ένα κράτος που έχει παραδοθεί στην ακροαριστερή παρακρατική κουκούλα, έχει εκχωρήσει την δήθεν λαϊκή αντίσταση στην Αριστερά, έχει παραχωρήσει την οικονομική διαχείριση στο ΔΝΤ και τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό και έχει εγκαταλείψει τον ορυκτό πλούτο ανεκμετάλλευτο σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο που βάλλονται και προσβάλλονται διεκδικητικά.

Αρκετά πια. Η μεγαλύτερη Τιμή προς την Γενοκτονία τού Ελληνισμού τής Ιωνίας, Ποντίους και Μικρασιάτες, είναι η αποφυγή μιας οικονομικής, πολιτισμικής και εθνοφυλετικής γενοκτονίας που μάς ετοιμάζουν οι εχθροί τού Ελληνισμού με την εγκληματική ανοχή τής Καθεστηκυίας Τάξεως. Και φυσικά η επόμενη ενέργεια τού Ελληνικού Έθνους που οφείλουμε στα αδέλφια μας και την ιστορική δικαιοσύνη είναι η υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουμε στις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες βασιζόμενοι πρώτα στα ελληνικά χέρια και ύστερα σε συμφέρουσες συμμαχίες. Γιατί για τον Ελληνικό Εθνικισμό ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: