ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-5-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 13-5-2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ 16-5-2010.


ΑΘΗΝΑ 17-5-2010 .
Το τραγικό γεγονός με την δολοφονία των τεσσάρων αδελφών μας, ανάμεσά τους και μιας αγέννητης ψυχής που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και ανυπεράσπιστη, δεν υπήρξε τυχαίο γεγονός, αλλά μέρος ενός προμελετημένου σχεδίου. Ενός σχεδίου που έρχεται από πολύ μακριά και σκοπεύει στην εξόντωση της Ελληνικής Φυλής.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατανοήσουμε ότι συμμετέχουμε σ’ ένα περιβάλλον μιας ευρύτερης πολιτικής σύγκρουσης μεταξύ τού Ελληνισμού και τού Διεθνισμού. Είναι μια σύγκρουση που εκ των πραγμάτων έχει σημάνει έναν συναγερμό συνειδήσεων ενόψει τής έσχατης μάχης για την επιβίωσή μας. Και σ’ αυτή την σύγκρουση πρέπει να λάβουμε τις οριστικές μας αποφάσεις διαλέγοντας στρατόπεδο τώρα και μέχρι τέλους. Ισόβια και τελειωτικά.

Για να επιτευχθεί ο σχεδιασμός τής συρρίκνωσης τού Ελληνικού Έθνους, πληθυσμιακά και εδαφικά, και μάλιστα μέσα από τις δομές τού δήθεν ελληνικού κράτους, χρειάζεται το κατάλληλο πολιτικό υπόστρωμα. Χρειάζεται η επιβολή νομοθετημάτων και πράξεων από ανθρώπους που έχουν δώσει προβάδισμα στην πολιτική καριέρα και την οικονομική ευμάρεια, σκοτώνοντας μέσα τους το αίσθημα τής ελληνικότητος.

Η σύνδεση τού οικονομικού προβλήματος με τον κίνδυνο απώλειας τής εθνικής κυριαρχίας αποτελεί τον προπομπό τού ξεπουλήματος των εθνικών μας υποθέσεων. Η προτροπή τού πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου σε διεθνές φόρουμ για την ανάγκη έλευσης μιας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, πράγμα που προανήγγειλε και ο γνωστός μας Ρόμπαι, σημαίνει την τάση τού απλώματος τής κρίσης επάνω από τα έθνη συνειδητά και με σχέδιο.

Όμως ένα τόσο αποτρόπαιο σχέδιο δεν προβλέπει ποτέ μέτρα προστασίας τής ανθρώπινης ζωής. Και φυσικά όταν η επαναστατικότητα για την επιβίωση τής Φυλής και τού λαού μας γίνεται αδήριτη ανάγκη, τότε ακριβώς ξεπηδούν οι Εφιάλτες που προσπαθούν να διαλύσουν την λαϊκή οργή, προβοκάροντας την έμφυτη επαναστατικότητα, δίνοντας όμως παράλληλα την ευκαιρία σε κάποια δολοφονικά ένστικτα δήθεν επαναστατημένα να δράσουν όπως συνέβη με την δολοφονία των τεσσάρων αδελφών μας.

Η βία, ο εκβιασμός και η απειλή τής ανθρώπινης ζωής δεν υπάρχουν μόνα τους. Ζουν παρέα με το καθεστωτικό ψέμα περί οικονομικής σωτηρίας. Ο γενικός διευθυντής τού ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν είπε ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να καταφύγει στις αγορές τούς επόμενους 18 μήνες και ότι το ΔΝΤ θα δανείσει στην Ελλάδα 32 φορές το ποσό με το οποίο η χώρα συμμετέχει στο ΔΝΤ! Μετά το διάστημα αυτό μήπως θα συμβεί νέος δανεισμός; Υπάρχει τρόπος συμμαζέματος τού ήδη τερατώδους δανεισμού μας;

Η υπουργός Οικονομίας Κατσέλη μάς είπε να ξεχάσουμε την αναθέρμανση τής οικονομίας τα επόμενα δύο χρόνια, αφού θα έπρεπε να είχαν μπει οι βάσεις γι’ αυτήν πριν 2-3 χρόνια και μίλησε για την ανάγκη σκληρών δημοσιονομικών μέτρων με περιορισμό τής δαπάνης άνω των 30 δις. Μόνο που στα δύο επόμενα χρόνια θα κληθούμε να κλείσουμε συμπτωματικά τα εθνικά μας θέματα με παραχωρήσεις και εθνικές ήττες. Σε ό,τι αφορά τα δήθεν 2 χρόνια προσαρμογής με τις περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, δημόσιες επενδύσεις και επιδόματα ανεργίας, στο νομοσχέδιο τής ντροπής που ενέκρινε τον μηχανισμό στήριξης, άνευ λαϊκής εγκρίσεως βέβαια, περιγράφονται τα χρονοδιαγράμματα λήψεως και νέων μέτρων για τα επόμενα χρόνια ακόμη και έως το 2014.

Ένας διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος, ο κ. Mark Weisbrot όταν ρωτήθηκε, δεδομένης τής εμπειρίας του από την Αργεντινή, τι μπορούμε να περιμένουμε στην Ελλάδα από το ΔΝΤ, απάντησε ότι όταν δούμε μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, τότε ίσως καταλάβουμε τι πάνε να μάς κάνουνε. Αυτά δηλώνοντας την ντροπή του που υπήρξε μέλος αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Πρότεινε δε σαν λύση την έξοδο στο δρόμο και την μαζική διαμαρτυρία των Ελλήνων ΕΝΩΜΕΝΩΝ. Αυτό που δεν θέλει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός.

Ο δε Ρόμπαι, ο υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης πρόεδρος της ΕΕ, δήλωσε ότι τούτη την στιγμή «σκεπτόμαστε τα ανθρώπινα θύματα στην Αθήνα». Οι περισσότεροι νεοταξίτες όμως στην πραγματικότητα φοβούνται την δύναμη τής βέβαιης και ενωμένης οργής τού ελληνικού λαού. Φοβούνται την πτώση τού Διεθνισμού από τον Ελληνισμό.

Που είναι άραγε η διαπιστωμένη πράξη μεταμέλειας ή και κυρίως οι μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όπως συνέβη στην υπόθεση Γρηγορόπουλου; Από τους αντιστασιακούς της πλάκας προβοκάτορες κομμουνιστές το μόνο που είδαμε τις τελευταίες ημέρες είναι η βεβήλωση με τα κομματικά τους πανιά τού Ιερού Βράχου τής Ακροπόλεως, η διαφήμιση στο indymedia τού καψίματος μιας ελληνικής σημαίας που έγραφε ότι εδώ είναι Ελλάδα και την βάλανε γνήσια ελληνόπουλα στον Λυκαβηττό, η βεβήλωση μνημείων και η ανάρτηση τού αναρχικού κουρελιού στην θέση ελληνικών σημαιών σε πλατείες κάποιων πόλεων όπως στην Πάτρα, η υιοθέτηση της πρακτικής τής βίας.

Λύση υπάρχει και είναι η πτώση τής Νεοταξικής Καθεστηκυίας Τάξεως και η άνοδος μιας Εθνικής Λαϊκής Εξουσίας σε μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Να γίνει αυτό που φοβάται το Σύστημα. Μια Εθνικιστική Λαϊκή Διακυβέρνηση με σημαιοφόρο τον ενωμένο ελληνικό λαό και τα φαντάσματα που μαχαιρώνουν την Ελλάδα μας οριστικά έξω από τις ζωές μας. Και φυσικά μια Ελλάδα που δεν θα σκοτώνει ελληνικά όνειρα και ζωές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: