ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 16-5-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 20-5-2010 .

ΑΘΗΝΑ 20-5-2010 .
Η ώρα των μεγάλων ευθυνών έφτασε και η ιστορία θα σταθεί αμείλικτος κριτής για κάθε υπεύθυνο πολίτη τής Ελλάδος από όποια θέση κι αν υπηρετεί αυτή την Πατρίδα. Διότι όσα λαμβάνουν χώρα στα κοινωνικά και κυρίως στα εθνικά μας ζητήματα στο χώρο τής πολιτικής σχετίζονται άμεσα με την επιβίωση τού Ελληνικού Έθνους.

Οι εξουσιαστές τής Πατρίδος μας αφού αμφισβήτησαν εμπράκτως την έννοια τής ελληνικότητας με το γνωστό λαθρονομοσχέδιο και επαναπροσδιόρισαν την έννοια τού πατριωτισμού ευτελίζοντάς τον στα όρια μιας υποτιθέμενης οικονομικής σωτηρίας, τώρα υιοθετούν μια νέα πολιτική υποταγής έναντι τής Τουρκίας που δημιουργεί εκ νέου τις προϋποθέσεις για μια σύγχρονη άλωση τής Ελλάδος. Μια πολιτική που εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα, καταργεί θεσμικές και φυσικές ασπίδες τού Έθνους και στρώνει το έδαφος για την υπαγωγή τής Ελλάδος στην σφαίρα επιρροής μιας σύγχρονης οθωμανικής Τουρκίας.

Μοιάζει απίστευτο και αυτοκτονικό ως πράξη, αλλά τα έργα και οι ημέρες τής Καθεστηκυίας Τάξης, της ορθά αποκαλούμενης ως ντόπιου Νεοταξισμού, κινούνται στους σχεδιασμούς τής εξωτερικής πολιτικής τού Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου για την ανασύσταση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Μια πολύ απότομη ψυχρολουσία δεχτήκαμε κατ’ αρχήν όταν μάθαμε για το άνοιγμα των γραφείων των Γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα. Γραφεία που ανοίχτηκαν, όπως μάθαμε, σε χώρο κοντινό με δύο μουσουλμανικά τζαμιά. Οι θέσεις βέβαια των Γκρίζων Λύκων με γνώμονα τον παντουρκισμό είναι γνωστές. Ωστόσο όταν οι κάτοικοι τής Ελευσίνας διαμαρτυρηθήκανε με έκδηλη αγωνία στον δήμαρχό τους, εκείνος τούς είπε ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ό,τι σύμβολα θέλει! Με την διαφορά ότι εδώ μιλάμε για τους απογόνους και συνεχιστές των μεγαλύτερων σφαγέων τού Ελληνισμού και ότι ο Τούρκος είναι γεννημένος ανθέλληνας κ. δήμαρχε.

Οι προκλήσεις όμως των τουρκομογγόλων συνεχίστηκαν ακόμη και τις παραμονές της επίσκεψης Ερντογάν. Συνεχίστηκαν όταν ένας σχηματισμός από 13 τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν σε 15 παραβιάσεις τού εθνικού εναερίου χώρου και 16 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας. Συνεχίστηκαν με την ταυτόχρονη διενέργεια τριών τουρκικών στρατιωτικών ασκήσεων που εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στο βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο: τις Άσπρη Θύελλα, Έφεσος 2010 και μια άσκηση ναρκαλιείας. Συνεχίστηκαν όταν σε αεροναυτικά επεισόδια είχαμε εγκλωβισμούς ελληνικών μαχητικών και ενός μεταφορικού αεροσκάφους C-130 από ραντάρ τουρκικών φρεγατών, αλλά και παραβιάσεις από τουρκικά ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα, αλλά και μαχητικά αεροσκάφη στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο ώρες προ της ελεύσεως Ερντογάν.

Ήρθε λοιπόν ο νέος Τούρκος σουλτάνος και διόρισε τον Παπανδρέου Πασά τής Ελλάδος. Την δε Ελλάδα ποίησε πασαλίκι της Τουρκίας, η μεν Καθεστηκυία Τάξη εκποίησε την Ελλάδα. Αφού λοιπόν η Τουρκία έλαβε με τσαμπουκά και με παράσταση στο Συμβούλιο Ασφαλείας τον έλεγχο τού Αιγαίου και τής Α. Μεσογείου για θέματα τρομοκρατίας με δικαίωμα νηοψιών, τώρα πραγματοποίησε συζητήσεις δήθεν ειρηνεύσεως και συνεργασίας με την διατήρηση όμως τού εμπολέμου σε περίπτωση που η Ελλάς επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια ως δικαιούται από το διεθνές δίκαιο θαλάσσης. Επιπλέον είδαμε τον διερμηνέα να απευθύνεται στον πρωθυπουργό Παπανδρέου στην μητρική του γλώσσα, την αγγλική! Και από ότι πληροφορηθήκαμε, ο Τούρκος δεν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο τού Άγνωστου Στρατιώτη όπως καταθέτουν οι πολιτικάντηδές μας στο μαυσωλείο τού σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ.

Από εκεί και ύστερα είδαμε την πολυδιαφημισμένη ίδρυση τού Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας ( δηλαδή χάραξης ελληνικής υποτέλειας ) Ελλάδος και Τουρκίας και ξεκίνησαν αμέσως τα προσκυνήματα και οι μειοδοσίες σε βάρος μας. Ακούσαμε τις δηλώσεις τής υπουργού (ανθελληνικής) παιδείας Διαμαντοπούλου για την αλλαγή πορείας τής παιδείας μας με συγγράμματα που θα αθωώνουνε τις τουρκικές θηριωδίες χάριν της υπαγορευόμενης προσέγγισης και τής εξάλειψης τού τόσο…άδικου μίσους! Ακούσαμε τα χαμπέρια για την τουρκική παραχώρηση τής πατριαρχικής οικουμενικότητας και τής Χάλκης με ανταλλάγματα τις παραχωρήσεις τής απευθείας εκλογής μουφτήδων στην Θράκη με τις ευλογίες τού τουρκικού προξενείου και την ανέγερση τού πολυσυζητημένου Τζαμιού. Πληροφορηθήκαμε ακόμη την άρση τής βίζας για… εκλεκτούς Τούρκους επισκέπτες προς την Ελλάδα και ακούσαμε τον Τούρκο Πρωθυπουργό να ζητάει τον αφοπλισμό των ελληνικών αεροσκαφών και την άρση τής απομόνωσης των κατεχομένων στην Κύπρο. Για τους αγνοούμενους και απαχθέντες Έλληνες κουβέντα βέβαια από τον Παπανδρέου.

Κουβέντες όμως είχαμε από τον αντιπρόεδρο τής κυβέρνησης Πάγκαλο για την ντροπή που αισθάνεται όταν πληρώνουμε για αχρείαστους(!) εξοπλισμούς, ενώ μας είπε επίσης ενώπιον τού ελληνοτουρκικού επιχειρηματικού φόρουμ ότι «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το διεθνές δίκαιο». Το πράγμα «μυρίζει» αποστρατικοποίηση, ενώ φυσικά μια διεθνής διαιτησία σημαίνει κίνδυνο εθνικού ακρωτηριασμού που δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει.

Η λύση των ζητημάτων τής Ελλάδος θα δοθεί μόνον από καθαρόαιμους Έλληνες. Και θα δοθεί με την απομάκρυνση τής υπόδουλης Καθεστηκυίας Τάξης και την άνοδο στην εξουσία μιας ελληνόψυχης εθνικιστικής διακυβέρνησης. Λύση που περνάει από την απόρριψη τής συρρίκνωσης που μας φέρνουν και την επιβολή τού μεγαλώματος τής Ελλάδος με βάση τις δίκαιες εθνικές διεκδικήσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: