ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-5-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΑΘΗΝΑ 26-5-2010 .

Λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν μπορεί να έχει καλό μέλλον και δεν του αξίζει να ζει. Μα κι αν ζει, τότε η μοίρα τού επιφυλάσσει την ατιμασμένη ζωή του σκλάβου και του ραγιά. Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι καμωμένο μήτε να προσκυνά ξένους αφεντάδες μήτε να ξεχνά τον προορισμό του και την ιστορία του. Και εφόσον ο προορισμός του είναι ορθά κατά Περικλή Γιαννόπουλο να εκπολιτίζει την ανθρωπότητα, τότε αδιάλειπτη υποχρέωση και εθνικό χρέος είναι να σώζει την Τιμή και την Μνήμη των Αλησμόνητων Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων, επιφυλάσσοντας σ’ αυτές μέσα από μια υπεύθυνη εθνική πολιτική την επιστροφή στην Μητέρα Πατρίδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο παντοτινά Ελληνικός Πόντος έχει πρωτοκορυφαία θέση στην καρδιά, το μυαλό και τον νου κάθε Έλληνα Πατριώτη, κάθε Έλληνα Εθνικιστή, Κάθε Καθάριου και Γνήσιου Έλληνα. Ο Πόντος είναι Ελληνικός γιατί τον κουβαλάμε μέσα μας. Ο Πόντος είναι Ελληνικός γιατί, εκτός του ότι το έγραψε ανεξίτηλα το χέρι τού Θεού, η Ιστορία και ο ξεκάθαρος νόμος τής εθνοφυλετικής σύνθεσης, ισχύει πάντοτε αυτό που μας είχε δώσει ως Ιερή Παρακαταθήκη ο Μακαριστός Εθνάρχης Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: οι Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες δεν είναι χαμένες, αλλά αλησμόνητες, αφού ζουν κι αυτές μαζί μας.

Ναι αδέλφια, ο Πόντος Μας δεν είναι χαμένη αλλά αλησμόνητη Πατρίδα και το Αίμα των αδικοχαμένων αδελφών μας δεν θα μείνει αδικαίωτο. Η Ποντιακή Γενοκτονία δεν θα λησμονηθεί και θα θεριέψει τις καρδιές μας μέχρι να έρθει δικαίωση και λυτρωμός. Η Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας έχει ασφαλέστατα καρδιά. Κι αυτή η καρδιά είναι ο δικός Πόντος, ο δε αητός που φρουρεί τα βουνά του βαστά δύο σημαίες: στο ένα χέρι σημαία βυζαντινή και στο άλλο χέρι σημαία γαλανόλευκη Ελληνική. Οι συνθήκες θα μας δικαιώσουν και οι σμικρύνσεις της Πατρίδος θα μείνουν άγραφα χαρτιά. Θα το δείτε. Γιατί μαζί τους θα πέσουν και οι μικροί και μιαροί τής Καθεστηκυίας Τάξης, μαζί τους και οι διεθνείς γυάλινοι ψευτογίγαντες. Ο Θεός υπέγραψε κι αυτό το ομόλογο και οι Έλληνες θα υπακούσουν. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΝΤΟΣ – ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Και τώρα ας παρακολουθήσουμε το βίντεο επιλέγοντας τον κατωτέρω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/watch?v=mFv3-F2491M&feature=related


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: