ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-10-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 31-10-2010 .

ΑΘΗΝΑ 3-11-2010 .

Το ψέμα, η υποκρισία και η εθνική μειοδοσία έχουν αναγορευτεί σε κεντρικές πολιτικές επιλογές της Καθεστηκυίας Τάξεως στα βασικά ζητήματα της καθημερινότητας του λαού μας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λαθρομετανάστευση και την κοινωνική ανασφάλεια, με την εξάντληση των οικονομικών αντοχών των νοικοκυριών, με τους μηχανισμούς παρακολουθήσεως των πολιτών.

Ζούμε τον ανθελληνικό παραλογισμό γραικύλων πολιτικάντηδων και των προπαγανδιστικών φερέφωνών τους να θεωρούν προοδευτικό και δημοκρατικό τον αποκλεισμό του ελληνικού λαού από την διαμαρτυρία και την αποδοκιμασία μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας δίχως εθνική ταυτότητα.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό το θράσος όλων των αριστερών κομμάτων και των αυτοδιοικητικών τους εκπροσώπων που παρήλασαν από την κακοποιημένη από την λαθρομετανάστευση και τα επίχειρά της περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Με τον δημαρχιακό εκπρόσωπο του ΚΚΕ να γίνεται δεκτός από τους αγανακτισμένους κατοίκους με αυγά και γιαούρτια, τον περιφερειακό εκπρόσωπο της εκσυγχρονιστικής Αριστεράς Αλαβάνο να λαμβάνει γιαούρτια και την αντίστοιχη δημαρχιακή εκπρόσωπο να λαμβάνει αυγά. Τι ανέμεναν άραγε κάποιοι όταν η Αριστερά καλύπτει πλήρως την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών και των δραστηριοτήτων σαν το παραεμπόριο.

Πρόσφατα είχαμε τις αρνητικές αναφορές της Διεθνούς Αμνηστίας σε βάρος των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα βάσει ανθελληνικών συμπερασμάτων κάποιων ΜΚΟ, διαστρέφοντας πλήρως την αλήθεια και αποκρύβοντας την ξένη εγκληματικότητα και την γκετοποίηση των γειτονιών μας. Αυτή η διεθνής οργάνωση λοιπόν σε πρόσφατη ανακοίνωσή της μίλησε μεταξύ άλλων για την υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύει το δικαίωμα στην σωματική και την ψυχική ακεραιότητα των λαθρομεταναστών, ενώ επικαλέστηκε δημοσιεύματα για κρούσματα βίας και παρεμπόδιση λειτουργίας καταστημάτων με άδεια. Με την διαφορά όμως ότι η βία στρέφεται απέναντι σε δεκαπεντάχρονα ελληνόπουλα ή σε Ελληνίδες που δέχονται κάθε είδους παρενόχληση και όχι το αντίστροφο.

Αλλά και στα οικονομικά της χώρας η υποκρισία πάει σύννεφο από ένα κράτος ανισόρροπο που επιχειρεί να κρατήσει νεοταξικές ισορροπίες προκειμένου να καλύψει την λεηλασία που πρόκειται να δεχτούμε ευθύς μετά τις εκλογές. Με την κυβέρνηση Παπανδρέου να μας λέει προ των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι το δίλημμα είναι ή ΠΑΣΟΚ ή χάος και παρακμή, αφού και η ίδια προφανώς αντιλαμβάνεται τα αθλιομνημόνευτα και μνημονιακά ψεύδη της. Και παράλληλα συνεχίζεται το κρυφτούλι για το αν θα έρθουν νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Ακούμε λοιπόν τα κυβερνητικά στελέχη με μπροστάρηδες τον υπουργό οικονομικών Παπακωνσταντίνου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Πεταλωτή προκειμένου για την αναθεώρηση της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας να μιλάνε για περιορισμένες επιπτώσεις στο φετινό έλλειμμα δίχως την επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων.

Ακούμε επίσης για πολλοστή φορά για την αύξηση του ΦΠΑ σε προϊόντα ευρείας λαϊκής κατανάλωσης και γινόμαστε θεατές για την απόδοση ευθυνών από την μια κυβέρνηση στην άλλη. Ακούμε επιπλέον ότι δεν θα ακολουθήσουν νέοι φόροι όταν ο ίδιος ο επίτροπος της ΕΕ για την οικονομία Ρεν μίλησε για την λήψη νέων μέτρων αν η Eurostat αναθεωρήσει προς τα πάνω το ελληνικό έλλειμμα και χρέος. Μέτρα που θα έρθουν μετεκλογικά για να γλιτώσει την λαϊκή κατακραυγή όπως νομίζει η κυβέρνηση.

Αλλά και στο ζήτημα του Μεγάλου Αδελφού η κρατική ανισορροπία εξυπηρετεί καταστάσεις και η λαϊκή ανασφάλεια είναι απολύτως δικαιολογημένη. Στις μέρες λοιπόν της λαίλαπας του ΔΝΤ μαθαίνουμε από τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών Σπινέλη ότι τα φορολογικά στοιχεία του ελληνικού λαού θα δημοσιοποιηθούν στο διαδίκτυο βάσει του νέου φορολογικού νόμου. Με μια φτηνή και ανέντιμη μέθοδο που σκοπεύει να εθίσει επιπλέον τον λαό μας στην παρακολούθηση του ιδιωτικού του βίου.

Ήδη η απόταξη από την Ελληνική Αστυνομία του Αρχιφύλακα Δημήτρη Ανδρεάκου επειδή δεν δέχτηκε να παραλάβει την αντίχριστη Κάρτα του Πολίτη είναι ένα κρούσμα που δείχνει τα βρωμερά δόντια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ενταύθα δωσίλογών της. Μια κάρτα που θυμίζουμε ότι ξεκινάει ως φοροκάρτα για να απορροφήσει στην συνέχεια όλα τα υπόλοιπα οικονομικά και προσωπικά δεδομένα μας και να εξελιχτεί σε ταυτότητα δίχως την οποία δεν θα μπορούμε να κινηθούμε ενώ με την απόκτηση αυτής θα γνωρίζουν τα μεγάλα αφεντικά τις πεποιθήσεις μας και τις αποφάσεις μας. Με την ύπαρξη φυσικά του μικροτσίπ. Ενώ από την Εκκλησία μας θέση έχει πάρει ήδη ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ χαρακτηρίζοντας την Κάρτα του Πολίτη ως άρνηση Εκκλησίας.

Η Καθεστηκυία Τάξη δεν δείχνει να μεταβάλλει άποψη από τον ανθελληνικό δρόμο που ακολουθεί. Δεν δείχνει να επηρεάζεται ακόμη και όταν παράγοντες του ΟΗΕ όπως ο ειδικός εντεταλμένος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Αυστριακός Νόβακ λέει ότι δεν πρέπει η Ελλάς να σηκώνει μόνη το βάρος των προσφύγων στην Ευρώπη. Δεν επηρεάζεται όταν οι υπηρεσίες του FBI στις ΗΠΑ λαμβάνουν μέτρα προστασίας ελληνικών προξενικών αρχών μετά από απειλές. Ούτε όταν στο περιοδικό Στρατηγική αναφέρεται ότι το ΓΕΣ αποφάσισε να περιλάβει στον αμυντικό του σχεδιασμό και επιχειρήσεις κατά οπλισμένων εξτρεμιστικών μουσουλμανικών ομάδων.

Ως εδώ η παράνοια και η αιχμαλωσία του Ελληνικού Έθνους. Καιρός να στηρίξουμε πατριωτικές και εθνικιστικές φωνές σε κάθε μάχη του Έθνους μας. Καιρός για μια ελληνική αναγέννηση που θα είναι ασφαλώς εθνική και λαϊκή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: