ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 23-11-2010 .

Ολοκληρώθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του πασοκικού «Καλλικράτη», αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας αυξάνονται διαρκώς με την απόλυτη ευθύνη της Καθεστηκυίας Τάξεως. Η μεγαλύτερη μάλιστα απειλή για το Έθνος μας είναι η επιδίωξη της Κεντροαριστεράς με μπροστάρη το ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει μέσα στις τοπικές κοινωνίες θύλακες διεθνιστικούς και αντεθνικούς, συνεργάσιμους στα πολυπολιτισμικά ανοίγματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Προσλαμβάνοντας τα πρώτα μηνύματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης, ακούσαμε τα κυβερνητικά στελέχη να ερμηνεύουν με μεγάλο θράσος την ψήφο του ελληνικού λαού ως τάχα έγκριση της πολιτικής του μνημονίου και απόρριψη των πρόωρων εκλογών. Ακούσαμε τα παπαγαλάκια της Κεντροαριστεράς στο σύνολό τους να κατακρίνουν την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού μέσα από την είσοδο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στο Δήμο Αθηναίων, αλλά δεν βρήκαν λέξη να πουν για την αρέσκεια Τούρκων και Σκοπιανών στα σοσιαλιστικά ψηφοδέλτια. Και δεν είπαν τίποτα για τον οικονομικό μαρασμό της ελληνικής κοινωνίας και για τις μυστικές συσκέψεις της κυβέρνησης στη Θράκη.

Μεγάλο ζητούμενο λοιπόν τίθεται η διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας εν συνόλω, τόσο ως ελεύθερο κράτος που ορίζει τις τύχες του όσο και ως εθνικό κράτος που στηρίζεται στην φυλετική ταυτότητα του Έλληνα. Και ακόμη ζητούμενο είναι η επάρκεια του ίδιου αυτού Έλληνα να ξεφύγει από κομματικές εξαρτήσεις και να στηρίξει πολιτικά τα αληθινά συμφέροντα μιας Ελλάδος που ανήκει στους Έλληνες.

Είδαμε την επαύριον κιόλας των αυτοδιοικητικών εκλογών την πραγματική κυβέρνηση του μνημονίου μέσω του προέδρου του Eurogroup Γιούνκερ να ζητάει πρόσθετα μέτρα για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και επιμονή στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που φτωχοποιούν τον λαό και διαλύουν την ελληνική επιχειρηματικότητα. Και τον πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν πρωθυπουργικό σύμβουλο Παπαδήμο να εκφράζεται υπέρ της λήψης «γενναίων μέτρων» και ενάντια στην φημολογούμενη αναδιάρθρωση του χρέους.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που θέλει να λύσει στην Αθήνα ο Καμίνης με την παροχή περισσότερων νομιμοποιήσεων και δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, το πρόβλημα και το δούλεμα μεγιστοποιούνται. Μας λένε για την «αντιμετώπιση» του φαινομένου μέσα από την αποτρεπτική δράση μιας μικρής ομάδος της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Προφανώς σε αντάλλαγμα, όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες, για την υπόσχεση Παπανδρέου προς την Τουρκία να αρθεί η βίζα για τους Τούρκους πολίτες που θα εισέρχονται ελεύθερα!

Πρόσφατα στην Πάτρα πιάστηκε σε δύο δόσεις φορτίο κοκαΐνης συνολικού βάρους 80 κιλά με στόχο την ελληνική νεολαία και τελικό αποδέκτη Αλβανό «οικονομικό» μετανάστη. Κανείς φυσικά δεν μας λέει τι θα γίνει με τους πάνω από 2000000 παραμένοντες λαθρομετανάστες και την καλπάζουσα εγκληματικότητα στις γειτονιές μας. Τσιμουδιά επικρατεί για το ότι 1 στους 3 λαθρομετανάστες που παρουσιάζει ενεργό φυματίωση αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία και κυκλοφορεί ελεύθερος. Με την ψήφο λαθρεποίκων να προστίθεται στην ανάδειξη πολυπολιτισμικών αυτοδιοικητικών αρχών.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας, όπου το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την σοσιαλιστική περιφερειακή επιλογή, τα παζάρια και οι μυστικές κουβεντούλες δίνουν και παίρνουν. Και μόνον η είσοδος Τούρκων ψηφοφόρων από την Τουρκία είναι όνειδος για το κράτος «μας» και νίκη των αιώνιων εχθρών μας. Οι δε διαπραγματεύσεις για την «τουρκικότητα» των μουσουλμάνων μας και την απευθείας εκλογή των μουφτήδων από τους μουσουλμάνους βρίσκονται όπως φαίνεται σε προχωρημένο στάδιο.

Κανείς κυβερνητικός αξιωματούχος δεν μας έχει πει ακόμη για ποιον λόγο έγινε σύσκεψη του πρωθυπουργού Παπανδρέου με πέντε υπουργούς επί δίωρο στην Κομοτηνή δύο μέρες μετά την πρώτη εκλογική Κυριακή. Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης συναντήθηκε ο γνωστός κ. Ξυνίδης του ΠΑΣΟΚ με τον ψευτομουφτή της περιοχής Μετέ. Στην ίδια συνάντηση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και ο τουρκοπασόκος βουλευτής Μαντατζή. Ο στόχος της αυτονομίας της Θράκης Μας με τουρκικό φέσι παραμονεύει και θεριεύει.

Και επειδή επιδιώκεται η φίμωση του λαού μας, έρχονται οι διάφορες ομάδες εργασίας των επικυρίαρχων αρχών του μνημονίου. Και επιπλέον η μεθόδευση των απολύσεων στο δημόσιο, όσο κι αν τις διαψεύδει ο κ. Ρέππας επικαλούμενος τη συνταγματική μονιμότητα που κι αυτή όμως υπόκειται στο μνημόνιο, αλλά και το κόψιμο των δώρων στον ιδιωτικό τομέα.

Την ίδια στιγμή η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση – απορρύθμιση οδηγεί το μάθημα των θρησκευτικών στον χαρακτηρισμό του ως προαιρετικού. Θέλει η Κεντροαριστερή λαίλαπα να οδηγήσει στο περιθώριο ακόμη και την Πίστη των Ελλήνων. Και από κοντά στην τηλεόραση προβάλλουν παιδικά προγράμματα που προσβάλλουν τόσο το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού όσο και την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και τελικά τον ίδιο τον Ελληνισμό μας.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει ταχθεί ως ο μόνος γνήσιος πολιτικός εκφραστής των Ελλήνων. Πιστός στις Παραδόσεις της Φυλής μας, στον ένθεο χαρακτήρα του λαού μας, στον εθνικό χαρακτήρα ενός Κράτους μόνο για Έλληνες, στην Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της επόμενης Εθνικιστικής Διακυβέρνησης που πρέπει να βγει μέσα από την ενότητα των Ελλήνων Πατριωτών με μόνο γνώμονα την Νίκη της Εθνικής Ιδέας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: