ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 1-12-2010 .

Ο εφιάλτης μιας αλλοτινής, ξένης προς τον ελληνισμό μας, πολιτικής κατάστασης πραγμάτων συνεχίζεται και γυρεύει πλέον απροκάλυπτα να αρπάξει την εθνική μας κληρονομιά. Οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας και της παραεξουσίας, εξουσιαστές και «αντιστασιακοί», δεν ενδιαφέρονται για τους ελληνικούς πόθους που πολεμούν.

Όμως η εθνική μας κληρονομιά είναι η γλώσσα μας η ελληνική, θεϊκή λαλιά ηρώων. Είναι η ιστορία μας που μας έχει διδάξει να λευτερώνουμε Έλληνες κι όχι να παραχωρούμε εδάφη ακόμα και μέσα από «ελληνικά» σχολικά βιβλία. Είναι η Ορθοδοξία μας και η Ελληνική Φυλή που δεν απομονώνονται χάριν ξένων εξυπηρετήσεων και λαθρομεταναστών. Και φυσικά είναι η ατομική και εθνική μας ελευθερία, η εργασιακή δημιουργία και πάνω από όλα η υπεράσπιση των προγονικών θυσιών προκειμένου να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα σεβαστή, μεγάλη και δυνατή. Αληθινά Ελληνική.

Όμως οι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως δεν έχουν φόβο ούτε Θεού ούτε λαού. Και επιμένουν να μεταβάλλουν την Πατρίδα μας σε μια ισλαμική επαρχία μιας σύγχρονης οθωμανικής Τουρκίας, έτοιμης να συρθεί τελικά στο άρμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Το είδαμε στην μετατροπή των πλατειών μας σε παράνομα υπαίθρια τεμένη στο μπαϊράμι όταν οι τελετές των μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα επίδειξης ισχύος και διαθέσεως αλώσεως των γειτονιών μας. Στην Πλατεία Αττικής όταν η σοσιαλιστική κυβέρνηση επιστράτευσε τις αστυνομικές της δυνάμεις για να παραδώσει τον χώρο στους θρησκευόμενους λαθρεποίκους.

Το είδαμε ακόμη και στα Προπύλαια όταν εκεί οι ισλαμικοί τεμενάδες έγιναν κάτω από το άγαλμα του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε που μαρτύρησε υπέρ Χριστού και Ελλάδος με σουλτανικό τουρκικό φιρμάνι από ισλαμικά χέρια. Με τους βέβηλους της πολιτικής εξουσίας να «λησμονούν» αυτό που δεν λησμονεί κανείς αληθινός Έλληνας Πατριώτης. Το σχοινί που κρέμασαν τον Πατριάρχη Μας και το Αίμα που προστέθηκε στα χιλιάδες ελληνικά αίματα που ζητούν δικαίωση.

Και το είδαμε ακόμη όταν ένας απλός έλεγχος σε λαθρομετανάστες που ασκούσανε παραεμπόριο μετατράπηκε σε νέα δήθεν καταστροφή κορανίου και σε διαδήλωση λαθραίων μετά μαχαιριών και ξύλων. Για να καταλήξει σε τραυματισμό αστυνομικών πέριξ του δημαρχείου Αθηνών. Και όλα αυτά σε μια Πατρίδα που καθένας ανθέλληνας κάνει ό,τι θέλει.

Το είδαμε στα τουρκικά ψηφοδέλτια στην Θράκη που απόκτησαν φωνή σαν αυτή της Μουσταφάογλου στην Κομοτηνή που λέει στους μουσουλμάνους ότι επειδή δεν μπορεί να τους σώσει η μπατιρισμένη Ελλάδα, θα τους φέρουν προς σωτηρία τουρκικά κεφάλαια.

Στο ναυάγιο της FRONTEX με τα σύνορα να εξακολουθούν να είναι διάτρητα και έναν ανώτερο Έλληνα αξιωματικό του Στρατού μας στον Έβρο να λέει για τους λαθρομετανάστες ότι «τους βλέπουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί δεν έχουμε αρμοδιότητα». Και ακόμη ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που οι απέναντι θελήσουν να εφαρμόσουν κανένα σχέδιο βαριοπούλα και στείλουν ανάμεσά τους κομάντο με κρυμμένο οπλισμό. Δεν θα μείνει ούτε ελληνικό ρουθούνι στη γραμμή προκάλυψης».

Το βλέπουμε ακόμα στα μέτρα του μισελληνικού μνημονίου που επεκτείνονται από την φτωχοποίηση του λαού και την αφελληνοποιημένη παιδεία μέχρι και τις περικοπές στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, όταν η Τουρκία εξοπλίζεται αυξητικά και η Πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μεθοδευμένων εθνικών ηττών και αλώσεων.

Δοκιμάζεται λοιπόν έντονα το αίσθημα της ελληνικότητας όταν τα παιδιά μας διαβάζουν χάρτες που περιλαμβάνουν μια Σκοπιανή «Μακεδονία» στο βιβλίο της Ιστορίας του νεότερου και σύγχρονου κόσμου της Γ Λυκείου.

Δοκιμάζεται και η Πίστη μας όταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης θέλει να φτιάξει στην συμπρωτεύουσα της Ελλάδος αποτεφρωτήριο νεκρών, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τις παραδόσεις των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως και την Ελληνοορθοδοξία μας.

Δοκιμάζονται ταυτόχρονα η Χριστιανική Πίστη και η Ελευθερία της προσωπικότητος του Έλληνα μέσα από την επιβολή της διαβόητης Κάρτας του Πολίτη, της νέας ταυτότητος που θα παρακολουθεί τα πιστεύω, τα περιουσιακά δεδομένα και τα βήματα του πολίτη με την μέθοδο του ηλεκτρονικού ρουφιάνου. Και η Εκκλησία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου συσκέπτεται και αποφασίζει να δούμε πρώτα τις…κυβερνητικές προθέσεις επί των ελληνικών πειραματόζωων, όταν άλλες χώρες έχουν ήδη απορρίψει τις Κάρτες του Πολίτη.

Όλα αυτά σε μια χώρα που η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει νέο κόμμα για να μας πει πως παρά τις διαφωνίες της με την μνημονιακή κηδεμονία, πρέπει να συναινέσουμε με οικουμενικές διαδικασίες σε μια Ελλάδα λιγότερη ελληνική. Σε μια χώρα που ακόμη και οι Αλβανοί θέλουν αναθεώρηση ακόμη και των χερσαίων συνόρων μας. Σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της ζητάει μέσω της σοσιαλιστικής διεθνούς της οποίας προεδρεύει παγκόσμια οικονομία, κράτος παγκόσμιας πρόνοιας και προχώρημα του νατοϊκού δόγματος και της αντιπυραυλικής άμυνας όταν προχωρά η νατοϊκή συγκυριαρχία στο Αιγαίο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα σταθεί πρόμαχος της εθνικής μας κληρονομιάς και της ελευθερίας των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν παραδίδουμε την Πίστη, την Πατρίδα και τον Λαό μας στους νεοταξικούς σκύλους και τους πάσης λογής εχθρούς της Φυλής μας και τους μηχανισμούς ελέγχου που εξυφαίνουν. Το δικό μας κράτος είναι ένθεο, εθνικό και λαϊκό. Καμωμένο για Ελεύθερους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: