ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-10-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 6-11-2010 .

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται πως κάτω από το προπέτασμα πολιτικού καπνού που εκτοξεύεται από τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξης με την μορφή του οικονομικού προβλήματος κρύβεται μια νέα άλωση με την εγκατάλειψη των εθνικών μας θεμάτων. Αποδεικνύεται έτσι ότι η οικονομική εξαθλίωση είναι το μέσο που σπρώχνει τον σκοπό της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας ως εξ αρχής αντικειμενικό κίνδυνο.

Ελάχιστοι θυμούνται την επικινδυνότητα της κατάστασης για την εθνική μας κυριαρχία που είχε πει πονηρά στην αρχή της κρίσης ο πρωθυπουργός Παπανδρέου. Τα δε παπαγαλάκια του Συστήματος, πολιτικάντηδες και ενημερωτές, δεν μας λένε τίποτα για τις παραχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα που διαρρέουν με άνεση από την Τουρκία ούτε τις επισημάνσεις σοβαρών προσωπικοτήτων της Πατρίδος μας που δείχνουν το πραγματικό πρόβλημα.

Δεν μαθαίνουμε λοιπόν ότι στις πρόσφατες επαφές Παπανδρέου και Ερντογάν στην Αθήνα εκτός της ηγεσίας του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, συνόδευσε τον Τούρκο πρωθυπουργό όλο το επιτελείο του που ασχολείται με τα θέματα Αιγαίου και μειονοτήτων. Και ακόμη ότι η τουρκική πρόταση είναι να ανατεθεί ο έλεγχος του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ υπό την αρχηγεία Τούρκου στρατηγού.

Δεν μας είπαν τα γυαλιστερά ΜΜΕ του Συστήματος ότι οι Τούρκοι μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους για τα αγροτικά προϊόντα στην Κομοτηνή, σταθμό ελέγχου τροφίμων στην Ρόδο και υποκατάστημα της τράπεζας Ζιράατ έως και την Ρόδο. Επιπλέον ότι ο Ερντογάν ζήτησε να μην ισχύει η βίζα στις μετακινήσεις Τούρκων πολιτών σε Ελλάδα και ΕΕ και ότι ο Παπανδρέου το προσφέρει με αντάλλαγμα την υποτιθέμενη επίλυση της λαθρομετανάστευσης.

Και όμως αυτό επιδίωκε πάντα η Τουρκία από τον καιρό του μακαρίτη Οζάλ που έλεγε: «θα καταλάβω τα νησιά χωρίς να χυθεί μια στάλα αίμα. Θα στείλω τους πολίτες μου να εγκατασταθούν εκεί»! Παράλληλα μαθαίνουμε ότι κατόπιν εντολής του υπουργείου εξωτερικών άνοιξε το Τζαμί Σουλεϊμανιέ στην Ρόδο. Το δε τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάνει επίσημο λόγο για τουρκικές μειονότητες σε Ρόδο και Κώ που δήθεν συναντούν δυσκολίες στα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Επιπλέον ζήτημα προέκυψε από δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που βασίζεται σε έγγραφο του πρώην διοικητή του υποστρατηγείου Λάρισας και νυν Αρχηγού ΓΕΑ προς τον Αμερικανό διοικητή του αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης στις 13 Μαΐου 2009 για τον αποχαρακτηρισμό των τουρκικών αεροσκαφών ως εχθρικών σε ένδειξη καλής θέλησης και μετριασμού των εντάσεων. Για να απαντήσει το ΓΕΕΘΑ ότι όσα ίχνη εισέρχονται στο FIR των Αθηνών χωρίς να υποβάλλουν σχέδιο πτήσης βάσει των κανονισμών του ICAO αναγνωρίζονται και αναχαιτίζονται. Όμως οι Τούρκοι δεν διαθέτουν αδυναμία σε τέτοιου είδους σχέδια.

Επιπλέον στην συζήτηση που έγινε εσχάτως στην μικτή διακοινοβουλευτική επιτροπή Τουρκίας – ΕΕ, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας Μπαγίς, αναφερόμενος στο Κυπριακό, μίλησε για την ύπαρξη δύο κρατών, δύο κοινοβουλίων, δύο πολιτειακών συστημάτων και δύο προέδρων, αμφισβήτησε την απόσυρση του τουρκικού στρατού ως λύση και θεώρησε υποχρέωση της ΕΕ το απευθείας εμπόριο της ΕΕ με τα κατεχόμενα. Θέση που δείχνει να συμμερίζεται και η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή.

Ο δε «Σύλλογος Επιστημόνων Δυτικής Θράκης» στην πρώτη διάσκεψη στη Βαρσοβία για την αναθεώρηση του ΟΑΣΕ μίλησε για πρόβλημα στην πολιτική εκπροσώπηση της «τουρκικής» μειονότητας στην Δ. Θράκη και τις θρησκευτικές ελευθερίες αυτής. Παράλληλα ζήτησε ποσόστωση της μειονοτικής ψήφου με παραβίαση της αρχής ένας άνθρωπος μια ψήφος. Η δε «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» σε επίσκεψή της στο Στρασβούργο παραπονέθηκε για την μη λειτουργία ενταύθα «τουρκικών» συλλόγων, αναφέρθηκε στα προβλήματα της δήθεν τουρκικής μειονότητας σε Ρόδο και Κω, ενώ επικαλέστηκε και δήθεν επιθέσεις μίσους σε βάρος «Τούρκων» της Δ. Θράκης.

Και στην Πατρίδα μας παραβλέπεται η άποψη του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Π. Ήφαιστου ότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε τον πλούτο και την κυριαρχία που ανήκουν στα παιδιά μας μακριά από μεταμφιέσεις όπως συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο ή συνομοσπονδία στην Κύπρο. Και ότι η κυριαρχία χάνεται μόνο όταν ένα κράτος ηττηθεί σε επιθετικό πόλεμο. Ο καθηγητής ορίζει ως συμφέρον επιβίωσης την ακεραιότητα της επικράτειας και την αποτρεπτική στρατηγική έναντι απειλής με στρατιωτική – διπλωματική ισχύ.

Αλλά και ο πατριώτης επιχειρηματίας Πρ. Εμφιετζόγλου βλέπει ως υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για την Ελλάδα τα εθνικά θέματα και επισημαίνει την ανάγκη για εθνική συνεννόηση. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής και την δημοσιογράφο Μαρτίδου αναφέρεται επιπλέον στις χαμηλές πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών στο Αγαθονήσι με τις μαρτυρίες των κατοίκων που βλέπουν τα τζάμια στα σπίτια τους να τρίζουν. Και στην Κάλυμνο οι Τούρκοι πιλότοι πλησιάζουν τις ελληνικές ακτές.

Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι ο πρωθυπουργός προσλαμβάνει ως έμμισθο σύμβουλο επί θεμάτων πράσινης επένδυσης την κόρη του μακαρίτη πρώην υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζεμ Ιπεκτσί. Και στο περιοδικό της Εθνικής Τράπεζας για τους νέους καταγράφεται ότι την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα κινουμένων σχεδίων.

Αυτό το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που καταστρέφει την Πατρίδα μας δεν υποστυλώνεται. Μόνον γκρεμοτσακίζεται από αποφασισμένους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και μια αμείλικτη Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα αποδιώξει οριστικά τα εμπόδια της Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: