ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-11-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-11-2010 .

ΑΘΗΝΑ 9-11-2010 .

Η πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μας συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο της παροχής πιστοποιητικών υπηρετήσεως και εξυπηρετήσεως του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στο μέτωπο της καθημερινότητας με την δημιουργία στημένων εντυπώσεων και τσακωμών ανάμεσα στα δήθεν αντίπαλα κομματικά στρατόπεδα της Καθεστηκυίας Τάξεως.

Μεγάλος καβγάς στήθηκε για το εάν και με ποιο τρόπο πρόκειται να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με τα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να αλληλοκατηγορούνται για εκβιαστικά διλήμματα και υπονομευτικές ενέργειες. Την ίδια στιγμή ο αληθινά εκβιαζόμενος ελληνικός λαός ακούει τον πρωθυπουργό να του λέει πως ή σωζόμαστε μαζί με σοσιαλιστικές εκλογικές δάφνες ή εκτροχιαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν εκλογές. Αιτία είναι ο φόβος της λαϊκής ετυμηγορίας και η απαγόρευση του διεθνούς δανειστικού συρφετού.

Ακούσαμε λοιπόν πηγές του ΔΝΤ να λένε ότι απορρίπτουν την προσφυγή στις κάλπες άσχετα από το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών γιατί έτσι «θα ακυρωθεί από μόνο του το μνημόνιο». Ο δε Καν σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους εδώ ανθρώπους της ανθελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης θα επισκεφτεί την χώρα μας στις 7 Δεκεμβρίου και θα δει τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς ηγέτες, επίσκεψη που θα ματαιώσει αν προκύψουν εθνικές εκλογές.

Είναι πασιφανές ότι η Καθεστηκυία Τάξη θα δηλώσει τα δουλικά της διαπιστευτήρια εκ νέου στον μεγάλο χορηγό του πολιτικού μας συστήματος. Και όσο αφορά τα λεγόμενα του Πάγκαλου για την αναδιάρθρωση του χρέους έρχονται να επαληθεύσουν αυτό που πραγματικά θα συμβεί και ειπώθηκαν προκειμένου να υπνωτισθεί ο λαός από τις ψεύτικες αντιδράσεις.

Αν η κυβέρνηση δεν σκόπευε να πάει στην αναδιάρθρωση του χρέους, τότε σίγουρα θα ενδιαφερόταν να αντικρούσει τις εκτιμήσεις των κορυφαίων εταιριών διαχείρισης ομολόγων όπως αυτή της Pimco. Εκτιμήσεις που λένε ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε στάση πληρωμών μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αφού οι περικοπές των κρατικών δαπανών δεν θα φτάσουν για να μειωθεί το υπέρογκο χρέος μας. Το δε βάρος του χρέους μας λένε ότι στο τέλος της μνημονιακής διαδρομής θα είναι μεγαλύτερο από το αρχικό. Και φυσικά αυτή η πορεία αναδεικνύει την σκοπιμότητα της χρεοκοπίας προκειμένου να παραχωρηθεί εύκολα η κυριαρχία μας με την υποθήκευση των εθνικών μας υποθέσεων.

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις περιπτώσεις σαν τον υπερτριπλασιασμό του αριθμού των κλειστών καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο του Πειραιά φέτος σε σχέση με πέρυσι. Όπως ακριβώς αυτό συμβαίνει όταν η αύξηση των δανείων που σημειώνουν καθυστέρηση της αποπληρωμής έχει φτάσει στο 1,3%, με μεγαλύτερη την αύξηση στα καταναλωτικά δάνεια στο 16,7% από 13,4% που ήταν πέρυσι.

Την ίδια ώρα ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου μιλάει για ένα αναθεωρημένο δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 πάνω από το 15% του ΑΕΠ το οποίο θα συρρικνωθεί έως 3% το 2011, ενώ η ανάπτυξη θα συρρικνωθεί κατά 4% φέτος και 2,5 – 3% τον επόμενο χρόνο.

Αυτό το ίδιο ανθελληνικό κράτος χρεοκοπημένων επιλογών αδιαφορεί για την ζωή των Ελλήνων που γυρεύει να αφαιμάξει. Στον Άγιο Παντελεήμονα λοιπόν για μια ακόμη φορά λαθρομετανάστες από αυτούς που θέλει το ΠΑΣΟΚ να τους χτίσει Τζαμί και να τους κάνει «Έλληνες» επιτέθηκαν σε ελληνόπουλα, χτύπησαν δύο κορίτσια με χρήση μαχαιριών και στην συνέχεια ξυλοκόπησαν και δύο αστυνομικούς που έσπευσαν να προστατεύσουν τα παιδιά. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη με ΕΚΑΜ και ΜΑΤ. Οι κάτοικοι αντέδρασαν δικαίως οργισμένα καθώς τα γυαλιστερά ΜΜΕ δεν έστειλαν κάμερα για να καταγράψει το συμβάν παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο όταν τα ίδια ΜΜΕ μας ζάλισαν επί μέρες με την απεργία πείνας κάποιων φερόμενων προσφύγων στον καταυλισμό του Λαυρίου που διαμαρτυρόντουσαν για τις συνθήκες παραμονής. Από την άλλη πλευρά η πατρίδα μας υποδέχεται για πρώτη φορά ξένους ένστολους της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για την ανάσχεση των λαθρομεταναστών, αφού το κράτος αποδεικνύεται ανίκανο στην φύλαξη των συνόρων. Με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες να αναγνωρίζει την ανάγκη για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, δίχως όμως να τεθούν στο περιθώριο οι ανάγκες όσων ζητούν άσυλο.

Αυτό σημαίνει ότι κάλλιστα κάποιοι λαθρομετανάστες θα επικαλούνται το καθεστώς του αιτούντος άσυλο πρόσφυγα. Κι αυτό σε μια Πατρίδα που πριν από 2500 χρόνια έδωσε νικηφόρα την μάχη του Μαραθώνα προκειμένου κρατηθεί η Ελληνική Φυλή λεύτερη και η Ευρώπη ανέγγιχτη από τους Πέρσες και τα άλλα ασιατικά και βαρβαρικά φύλα. Και όχι βέβαια για να γιορτάζουμε τις κοινές τάχα αξίες με κάθε καρυδιάς καρύδι που ανακάλυψε ο πρωθυπουργός Παπανδρέου. Και φυσικά όταν αγωνίζονταν οι Έλληνες ενάντια στην ασιατική πλημμυρίδα δεν είχαν κατά νου ούτε τους λαθρομετανάστες ούτε το προαπαιτούμενο της γνώσης της τουρκικής γλώσσας προκειμένου να εργαστεί κάποιος στην κρατική ραδιοτηλεόραση στην Θράκη Μας.

Το νεοταξικό κράτος των γραικύλων πολιτικάντηδων χρεοκόπησε στην συνείδηση των Ελλήνων. Και το Έθνος μπορεί να ανατάξει τις δυνάμεις του οδηγώντας το υφιστάμενο καθεστώς στον πολιτικό του καιάδα μέσα από μια ριζοσπαστική εθνικιστική εξουσία με την ακολουθούμενη λαϊκή πατριωτική συνοδοιπορία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: