ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-3-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 28-2-2013.
ΑΘΗΝΑ 3-3-2013.


Τα ηνία των εθνών και των παγκόσμιων ισορροπιών βρίσκονται σε λάθος χέρια. Στα χέρια της διεθνούς ανομίας, της αχαλίνωτης ανηθικότητας και της ακόρεστης βουλιμίας για την ενθυλάκωση βρώμικων κερδών από την εκποίηση ονείρων ξένων. Είναι η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση, ένα σκοτεινό στις συνεδριάσεις του και απόλυτα φανερό στις μεθοδεύσεις του υπερεθνικό παράκεντρο εξουσίας που θέλει δημεύοντας κράτη και ιδιωτικές περιουσίες να γίνει επίσημη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το έχουμε γνωρίσει ευρέως με το πολιτικό του ψευδώνυμο. Λέγεται νέα τάξη πραγμάτων ακριβώς διότι θέλει να γκρεμίσει την ορθή και φυσιολογική τάξη πραγμάτων που βασίζεται στο έθνος, τη φυλή, το λαό, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι μια πολιτική συμμαχία με εξαιρετικά μεγάλες φιλοδοξίες και διάχυτο τυχοδιωκτισμό.

Αρέσκεται να μιλάει για κοσμοπολιτισμό οριοθετώντας τον ως έλευση ξένων ευκαιριών σε οικονομίες κατεστραμμένες και ως απελευθερωτή κρατών από κακές διοικήσεις. Με τη διαφορά ότι οι κακές ή καλές διοικήσεις της σύγχρονης δημοκρατίας είναι δικοί του άνθρωποι. Ο Ελληνισμός έχει γνωρίσει πάρα πολύ καλά τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Πίσω από αριστερούς «ιδεαλιστές» και φιλελευθέρους καπιταλιστές, πίσω από αργυραμοιβούς και δήθεν απελευθερωτές, πίσω από την κατάρρευση αληθινών απελευθερώσεων, πίσω και εμπρός από βάρβαρους εισβολείς. 

Ως Έλληνες και ως Εθνικιστές, ως λάτρεις και εκφραστές της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Έθνους, έχουμε τη γνώμη πως πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας πολιτική συμπεριφορά απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την ανάπτυξη του δικού μας εθνικού στρατηγικού σχεδίου. Πιστεύουμε πως ένα ζωντανό έθνος οφείλει να έχει δυνατές ορμές και φιλοδοξίες. Να επιδιώκει την καθαρότητα και το συμμάζεμα της αυλής του από τους δικούς του μονάχα ανθρώπους και ταυτόχρονα να διαθέτει την όρεξη να βρει μια δυνατή θέση μέσα στην οικουμένη. Να αναζητήσει την τύχη του ως διαμορφωτής διεθνούς άποψης και πρωτεργάτης της διεθνούς εξουσίας.

Ο Ελληνισμός σήμερα έχει ένα σπουδαίο οικόπεδο από απόψεως ιστορικής, γεωπολιτικής και οικονομικής. Είναι η ίδια η Πατρίδα μας. Έχει ακόμη θαυμάσιες αρχές και παραδόσεις ως ακαταμάχητο εργαστήρι πολιτισμού και ήθους. Η αξιοκρατία, ο πατριωτισμός, η Πίστη Θεού μα και οι γλώσσες, οι τέχνες, οι επιστήμες, όλα ανδρώθηκαν εδώ. Είμαστε απόστολοι επί γης και ζυμωτές. Δεν είμαστε όμως πολεμιστές. Έχουμε σκλάβες πατρίδες και κάποιους ουτιδανούς γείτονες που μας ζητάνε γη και δικαιώματα γιατί υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση. Έχουμε εκατομμύρια εργατικούς, φιλότιμους και πατριώτες Έλληνες που ζουν εδώ, πέριξ των συνόρων μα και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να γίνουμε είναι θαρραλέοι, απαιτητικοί και τυχοδιώκτες με διάθεση να μπούμε μέσα σε όλα. Να ζήσουμε έντονες στιγμές και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση μέσα στον κόσμο που του δώσανε οι πρόγονοί μας ανάσα Θεού και ζωής. Να γίνουμε μπροστάρηδες στην αναζήτηση νέων δρόμων, στην οικονομική δραστηριότητα, στην προπαγάνδα των ελληνικών θέσεων και αξιώσεων, στην δημιουργία ενός νέου συστήματος εξουσίας για τις πατρίδες, τους λαούς, την παγκόσμια κοινότητα. Επομένως πρέπει να δώσουμε ελληνικό χρώμα στον κοσμοπολιτισμό και να σηκώσουμε απέναντι στην μοχθηρή παγκοσμιοποίηση τον δυναμικό Πανελληνισμό που θα γίνει άρχουσα πολιτική και κοινωνική τάξη.

Ο Εθνικιστικός Πανελληνισμός μας δεν ζητάει το γκρέμισμα αλλά τη δημιουργία. Δεν θέλει την συνάντηση των θρησκειών αλλά τον θρίαμβο της Πίστης. Βλέπει τον πόλεμο ως πατέρα πάντων των ανακαινίσεων και των δημιουργημάτων του ανθρώπου μακριά από τους ομογενοποιητές των δήθεν απελευθερώσεων. Το Κράτος ως την στέγη του Έθνους και της Φυλής που φροντίζει τα παιδιά του όπου κι αν βρίσκονται, λιγότερο ή περισσότερο δυνατά, κοντινά ή μακρινά. Τον εδαφικό παράγοντα και την οικονομική δραστηριότητα ως το πάντρεμα της ιστορικής δικαιοσύνης και του εθνικού ζωτικού χώρου που πρέπει να έχουν τις ίδιες διαστάσεις με αυτές που έχει η Ελληνική Φυλή.

Τα σχολεία, οι ναοί, οι εργασιακοί χώροι όπου κι αν βρίσκονται πρέπει να μιλούν την θεσπέσια ελληνική γλώσσα και να σμιλεύουν την ενότητα των ελληνικών κοινοτήτων. Οι μητροπολιτικοί και οι ταξιδευτές Έλληνες πρέπει να συνδέονται αναμεταξύ τους με αμφίδρομες διαδρομές. Οι εδώ Έλληνες να βγάζουν εθνικές γνώμες και εκφραστές που να νοιάζονται το Ελληνικό Έθνος. Και οι εκεί Έλληνες να υποστηριχθούν στο έργο τους και να επιλεχθούν ως κεφαλές τους άνθρωποι που σκέφτονται και δρουν πρώτα από όλα ως Έλληνες.

Το οικόπεδο της ψυχής και της καρδιάς μας, το Μέγα Προσκύνημα της Πατρίδος προορίζεται μονάχα για Καθαρούς Έλληνες που ξέρουν να δουλεύουν και να πολεμούν δίχως εξαρτήσεις και υπεκφυγές φόβου και κόπου. Οι Ζωντανοί Έλληνες δεν νοιάζονται αν ματώσουν ή αν ιδρώσουν. Ξέρουν πως ο θρόνος της οικουμένης έχει φτιαχτεί μονάχα για έναν κάτοχο και εξουσιαστή. Ο Ηρωισμός, ο Πολιτισμός, η Αναζήτηση, η Κυριαρχία και το Δίκαιο είναι έννοιες που όρισαν Έλληνες με το Πνεύμα και το Ατσάλι. Η Ελληνική και η Παγκόσμια Εξουσία θα αποκτήσουν την πρέπουσα ισορροπία με τον Πανελληνισμό στην Ηγεσία.

Κανείς Έλληνας μόνος του. Καμία ελληνική πατρίδα σκλαβωμένη. Ελληνική και διαρκής παρουσία και διοίκηση εντός και εκτός συνόρων. Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα παντού παρούσα. Στην πολιτική, στην οικονομία, στο στρατιωτικό πεδίο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: