ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 10-3-2013.
ΑΘΗΝΑ 10-3-2013.



Το ελληνικό έθνος πορεύεται τούτες τις στιγμές προς το σκοτάδι και τη διάλυση από ανάξιους και βαλτούς ηγετίσκους. Οι Έλληνες όμως δεν υπήρξαν ποτέ άμυαλη και αγελαία μάζα πριν τη σφαγή που τώρα ζούμε. Αυτό είναι κουσούρι της νόθας φράγκικης ψευτοδημοκρατίας που έδωσε την ψήφο ως άλλοθι για να πάρει ως αντάλλαγμα απόλυτη και ασύδοτη εξουσία.

Από τον καιρό που ο Έλληνας απέκτησε εκπροσώπους στο κοινοβούλιο έπαψε να έχει βούληση, επιθυμίες, έλεγχο στις αποφάσεις και τις εξουσίες που τον αφορούν. Έγινε πρόθυμος ωτακουστής του κάθε αλμπάνη πολιτικάντη και ενέκρινε ξένα προγράμματα προς τις ανάγκες τις δικές του και του έθνους. Είδε να του λοιδορούν τους προγόνους, να τους επικαλούνται όταν θυμούνται για λόγους ψηφοθηρικούς το λαό και την πατρίδα αλλά έπαψε να επιβάλλει βουλές.

Αυτά ίσχυαν αδιατάρακτα έως του σημείου εκείνου που ο νεοταξικός χορηγός των γραικύλων πολιτικάντηδων αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα προαιώνιο σχέδιο. Να μακελέψει όλα τα εμπόδια που έχει εμπρός του και να διοικήσει αυταρχικά και σιωνιστικά ολόκληρη την οικουμένη. Έτσι λοιπόν βάλθηκε να ξεπαστρέψει ο δυνάστης και δανειστής των εθνών την Ελλάδα που έχει πλούσια γη, πλούσια ιδεολογική και πολιτισμική υπεροχή αλλά λειψούς ηγετίσκους και πεισιθάνατο σύγχρονο λαό.

Έτσι νομίζουν γιατί αυτό τους έχουμε δείξει και αποδείξει μέχρι σήμερα. Εξοργίζομαι κυριολεκτικά όταν ενοχλούνται κάποιοι αχρείοι ελληνόφωνοι επειδή το εθνικιστικό κίνημα κάμει στα ελληνόπουλα μαθήματα ελληνικής ιστορίας και όχι παγκοσμιοποιητικής υποταγής. Αλλά κατανοώ κάποιους άλλους που λέγουν πως δεν μπορούν να δουν τον Αλέξανδρο Υψηλάντη μέσα στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί ειδικά οι τελευταίοι δεν γνωρίζουν και τους προτρέπω να ψάξουν οι ίδιοι τις ιστορικές πηγές στο όνομα Θεόδωρος Υψηλάντης. Πρόκειται για απόγονο του μεγάλου ήρωα και αρχηγό σημαντικού εθνικιστικού κινήματος στις αρχές του εικοστού αιώνος!

Το κατοχικό καθεστώς δεν είναι τίποτα άλλο από ένας σωρός από άχρηστες υποταγμένες συνειδήσεις. Δεν έχει καμία αξία συναισθηματική αφού δεν συγκινείται από την υπογεννητικότητα, τις αυτοκτονίες, τα καθημερινά ολοκαυτώματα του λαού μας για λίγη ζέστη. Καλωσορίζουν μάλιστα τα κανόνια και τα τρυπάνια που μας περιτριγυρίζουν για αίμα και γεωφυσικό πλούτο γιατί δεν έχουν μέσα τους διόλου ελληνισμό. Είναι ένα μεγάλο τίποτα που προσφέρει σκλαβιά και θα πάψει να υπάρχει μόλις του στερήσουμε πολιτικό οξυγόνο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προσφέρει εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή ελευθερία. Πορεία προς τη δόξα και την κυριαρχία της Ελληνικής Φυλής. Είναι καιρός να αναλάβουν την εξουσία της πατρίδος μας τα γεννήματα του Έθνους και οι άξιοι συνεχιστές τρανών προγόνων. Αυτό που πρέπει άμεσα να συμβεί αμέσως μετά την καταδίκη προδοτών και διεφθαρμένων είναι να αποκτήσουμε εθνικό προσανατολισμό, σχέδιο και βούληση. Να διαγράψουμε με μιας τα δεσμά και τις υποχρεώσεις των γραικύλων.

Η πτώχευση του καθεστώτος δεν αφορά διόλου το Εθνικό μας Κράτος. Η Ελλάς δεν πρόκειται να κοντύνει για να ειρηνεύσει και να πρυτανεύσει η νεοταξική κατοχή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και τα πλούτη της Ελλάδος δεν βγαίνουν σε πλειστηριασμό ούτε το αίμα των Ελλήνων πρόκειται να μείνει αδικαίωτο. Η Νέα Εθνικιστική Ελλάς θα ορθωθεί στη θέση του ψευτορωμέϊκου και η κοινωνική συνοχή των Ελλήνων είναι αυτή που θα πρυτανεύσει.

Ο έλεγχος της οικονομίας και του χρήματος θα φύγει από τους διεθνείς χρηματάνθρωπους των τραπεζών και θα πάει αποκλειστικά στο Δημόσιο Ταμείο και στην Τράπεζα του Έθνους που θα χρηματοδοτούν ελληνικές θέσεις εργασίας, εθνική παιδεία και εθνική άμυνα. Η Εθνική Εργατική Τάξη θα ανακαταλάβει όλες τις θέσεις του παραγωγικού δυναμικού της χώρας. Η Ελληνική Νεολαία που διψάει για γνώση ελληνική θα βρει ένα απολύτως πατριωτικό ελληνικό σχολείο και το ίδιο το Εθνικό Κράτος θα την οργανώσει σε μια νέα Εθνική Οργάνωση Νεολαίας.

Αλαλιάστε και σκούξτε ριψάσπιδες της φραγκολεβαντίνικης σποράς και του «περιούσιου» θερμοκηπίου. Όμως η Εθνικιστική Πορεία του Ελληνικού Έθνους προς τη Δόξα δεν πρόκειται να ανακοπεί. Δεν θα ανακοπεί διότι είναι καθαρό και ορμητικό ποτάμι από στρατοκόπους, μαχητές και διανοητές της Φυλής μας. Έτσι λοιπόν δίπλα στα γράμματα και την οικονομία θα ενισχύσουμε ομοίως ελληνικά και τα όπλα τα ιερά. Οι ελληνικές βουλήσεις θέλουν και δυνάμεις κρούσης ισχυρές.

Ξέρουμε ότι θα πολεμηθεί η ανάκαμψη της Ελλάδος. Τούτη τη φορά όμως δεν θα βρουν οι εχθροί μας μια ζητιάνα και φοβική πατρίδα αλλά ένα ολάκερο έθνος αποφασισμένο για διεκδίκηση και πρωτοκαθεδρία. Ένα Ελληνικό Έθνος που μισεί τη σκλαβιά και απλώνει την λευτεριά σε κάθε ελληνική γωνιά. Ο Εθνικός Στρατός μας θα δώσει στην Ελλάδα το κοφτερό βλέμμα της ισχυρής οντότητας που εμπνέει φόβο και σεβασμό.

Αυτό που προσφέρει ο εθνικισμός μας είναι η αποκλειστική κυριότητα της πατρίδος μας από τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Ο αυτοφυής έλεγχος στην κοινωνία, στην εργασία, στην πολιτική και την πνευματική ηγεσία. Είναι η βούληση να λαμπρύνουμε εσωτερικά και να ανακαινίσουμε τους εαυτούς μας λαμπρύνοντας μέσα από την εθνική συλλογικότητα την ίδια την πατρίδα μας. Θα ταυτίσουμε λοιπόν ξανά Πατρίδα και Λαό με βούληση ολότελα δική μας. Έτσι μονάχα θα αξίζουμε να λεγόμαστε Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   



 

No comments: