ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-3-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 7-3-2013.
ΑΘΗΝΑ 10-3-2013.


Έμποροι των εθνών και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες στερεώσανε στο κράτος τη διαφθορά, στην οικονομία την κρίση, στη θρησκεία τούς προσκυνημένους οικουμενιστές της πανθρησκείας και στην κοινωνία τους λαθρομετανάστες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η πύλη του ελληνισμού δεν θα μπορούσε να ανοίξει αλλιώς παρά μονάχα από μέσα και από τους προπαγανδιστικά και οικονομικά στηριγμένους γραικύλους πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος.

Λιγότερο κράτος, λιγότεροι Έλληνες και περισσότερη μιζέρια συνθέτουν το όραμα του ολέθρου και το σχέδιο του τρόμου που εφαρμόζεται σε βάρος του Ελληνισμού μας. Ένα ατελείωτο κήρυγμα μίσους σε βάρος του λαού μας και του ελληνικού εθνικισμού έχει εξαπολυθεί από ανθελληνικά παράσιτα μιας νέας εποχής δίχως εθνική ανεξαρτησία και ελληνικό πολιτισμό. Σε μια κοινωνία που δεν θα είναι ελληνική αλλά πολυπολιτισμική, εξουθενωμένη και κατακερματισμένη.

Δεν μπορούν λοιπόν οι συναλλασσόμενοι με τους εγχώριους και τους διεθνείς τοκογλύφους και οι αρνητές της ελληνικής ιστορίας, τα υποπόδια της παγκοσμιοποίησης να μιλούν για τα δικαιώματα του λαού και τις ανάγκες της πατρίδος. Δεν μπορούν να φέρουν ασφαλές περιβάλλον για την σωτηρία της πατρίδος εκείνοι που διέλυσαν την ελληνική παραγωγή, γέμισαν με επιχειρήματα τις εχθρικές προπαγάνδες, γενοκτονούν καθημερινά τον ελληνικό λαό και εκχωρούν διαρκώς εθνική κυριαρχία.

Πρώτα απ’ όλα το ασφαλές περιβάλλον για την ανόρθωση και την ισχύ της πατρίδος δεν το φέρνεις από την έξω πλευρά των συνόρων, εκεί που ασφαλώς καραδοκούν οι μισέλληνες άρπαγες της γης μας, αλλά το δημιουργείς στα δικά σου χώματα και με τα δικά σου χέρια. Αν σου το έχουν αφαιρέσει και χρειαστείς να κάμεις ενέργειες ανακατάληψης, πολιτικής ή στρατιωτικής, τότε το περιβάλλον της αδέσμευτης ελληνικής κοινωνίας και του ανεξάρτητου ελληνικού έθνους το κατακτάς.

Σε κάθε περίπτωση Ελλάδα φτιάχνεις μονάχα με επανάσταση εθνική, γιατί χρειάζεσαι το λαό σου ενωμένο και απερίσπαστο, τον δε εθνικό σου ορίζοντα καθαρό από ανθελληνικούς ρύπους και βάρη. Αυτή τη στιγμή τα βάρη είναι συσσωρεμένα επάνω από το κεφάλι μας και δίνουν την τελευταία τους μάχη για να κρατήσουν τη σαπίλα τους ζωντανή. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που εντείνεται η πολεμική σε βάρος του ελληνικού εθνικισμού και πολλαπλασιάζεται η παρουσία του ξένου παράγοντα στην αυλή μας. Πολεμούν λοιπόν οι εχθροί μας την εθνική αυτογνωσία και το χρέος προς την πατρίδα όταν εξαντλούν άνανδρα το λαό μας.

Δεν μπορούν οι ανθέλληνες να μιλούν για την καλύτερη προάσπιση των δικαιωμάτων λαού και πατρίδος όταν ενοχλούνται από την παράδοση μαθημάτων πνευματικής αφύπνισης και εθνικής διάπλασης των ελληνοπαίδων από την Χρυσή Αυγή. Δεν δικαιούνται να δίδουν μαθήματα σεβασμού της προσωπικότητας και να αρνούνται επί της ουσίας το δικαίωμα της εθνικής αυτογνωσίας στους Έλληνες και τα παιδιά τους που διψούν να κάμουν αυτό που έχουν δικαίωμα και τους το αρνείται το σχολείο του καθεστώτος. Να γνωρίσουν τη Φυλή τους, τους σπουδαίους προγόνους και τα επιτεύγματά τους, τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη και τα απαράγραπτα δικαιώματα της πατρίδος μας.

Δεν μπορούν φυσικά να επικαλούνται τον ελληνικό λαό εκείνοι που ετοιμάζουν φορολογικές φυλακές και διώξεις για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια όταν χάνουν την εργασία τους και δεν έχουν ένα ζεστό πιάτο φαί πάνω στο τραπέζι. Δεν μπορούν να επικαλούνται την δημοκρατία τους που χωράει τους συστημικούς πλουτοκράτες – χορηγούς του καθεστώτος, τους τοκογλύφους, τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που παίρνουν δουλειές και ζωές ελληνικές όταν το ψευτορωμέϊκο των γραικύλων με τις ολέθριες νεοταξικές πολιτικές του σπρώχνει χιλιάδες αγέννητα ελληνόπουλα στην λαιμητόμο των εκτρώσεων.    

Όταν οι εχθροί σου θέλουν να φτιάξουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα των ντόπιων νεοταξιτών και όταν τα διεθνή αφεντικά όλων αυτών, ο διεθνής σιωνισμός ζητάει μια Ελλάδα με λιγότερους, λοβοτομημένους και καθημερινά ελεγχόμενους ραγιάδες, μειονότητα στον τόπο μας, τότε ρίχνεις μια γερή κλωτσιά και κατεδαφίζεις το σάπιο οικοδόμημα. Οι Έλληνες Εθνικιστές αποδεχόμαστε μονάχα μια ελληνική τάξη πραγμάτων και μια ελληνική εποχή στα πολιτικά μας πράγματα και τις διεθνείς μας συναναστροφές. Δεν δεχόμαστε τις πολυφυλετικές συνευρέσεις και τις ξένες υποδείξεις. Επιδιώκουμε μια δίκαιη, εθνική, λαϊκή και φυλετική κοινωνία. Ένα εθνικό κράτος γιομάτο ελληνόπουλα, ελληνική δημιουργικότητα και έναν γνήσιο ελληνικό πολιτισμό.

Σχίζουμε λοιπόν τα νεοταξικά σχέδια και τα πετάμε στα σκουπίδια της ιστορίας μαζί με το ψευτορωμέϊκο. Οπλιζόμαστε με την αμετάβλητη απόφαση να μετουσιώσουμε την ελληνική γνώση στην κοινωνία και το έθνος μας. Αυτήν την ίδια ιστορία που μαθαίνουμε στα παιδιά μας, την ιστορία Ελλήνων Ημίθεων, Ηρώων και Αγίων. Στέλνουμε στον Καιάδα τους προδότες και ριψάσπιδες του παρόντος χρόνου και την σάπια πολιτεία τους.

Προχωρούμε στην άνοδο και τη στερέωση ενός Εθνικιστικού, Λαϊκού και Επαναστατικού Καθεστώτος. Δίδουμε ελληνικό όραμα και προοπτική στο λαό μας με τα εθνικιστικά λάβαρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Έλληνας χρειάζεται μπροστάρη. Και ο μπροστάρης μπορεί να είναι μονάχα Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής και Χριστιανός Ορθόδοξος. Προχωράμε με το ελληνικό πνεύμα στα σχολεία, την κοινωνική δικαιοσύνη μες τον λαό, τα δικά μας εργαλεία στη γη μας, το στρατό και την διεκδικητική πολιτική στο έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  





 

No comments: