ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΘΕΪΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 17-3-2013.
ΑΘΗΝΑ 17-3-2013.


Στα χρόνια της πολιτικής σκλαβιάς που έχουμε περιπέσει έχουμε διαπράξει μια πολύ μεγάλη αβλεψία και ένα έγκλημα σε βάρος της Φυλής μας, επομένως σε βάρος της ίδιας της φύσης μας. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε και ασφαλώς θα πρέπει να μην μας τρομάζουν οι αλήθειες αφού το κακό μας βρήκε προ μνημονίων κιόλας έχοντας βρει ανοικτή την θύρα του Γένους από εμάς τους ίδιους. Το δε έγκλημα και η αβλεψία που έχουμε κάμει σε βάρος μας είναι η ύπνωση και η εγκατάλειψη της αληθούς φυσιογνωμίας μας, δηλαδή της ταυτότητας και της αποστολής μας.

Η Ελλάς δεν είναι ένα απλό όνομα επάνω σε ένα χαρτί αλλά μια Ιδέα με βαθύ πνευματικό και φιλοσοφικό περιεχόμενο. Δεν είναι ένα κράτος χωρίς έτερο ίχνος αλλά ένα δομικό Έθνος κάθε πολιτισμικής αξίας και κάθε πολιτειακής οντότητας, επομένως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υπολογιστούν τα σύνορά μας με ξένες συγκυρίες αλλά με ειδικούς ολότελα ελληνικούς σκοπούς. Οι Έλληνες είναι οι δημιουργοί της Πίστης και της Αγάπης στον Θεό, στην Πατρίδα, στον Άνθρωπο. Είμαστε Πολιτισμός και Ελευθερία μαζί, Αγάπη και Θυσία, Πόλεμος, Κατάκτηση και Δίκαιο σε μια στιγμή μονάχα.

Είναι δυνατόν να μας κυβερνούν σιωνιστές τραπεζίτες, Τούρκοι, βάρβαροι με γραβάτες ή προβιές και κληρονομικοί ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που διορίζονται με προσκυνοχάρτια; Είναι δυνατόν να ζυγώνουν άγια χώματα ελληνικά και πριν καν τα πατήσουν, να συντριφτούν κάτω από την μαζική αντίδραση του έθνους μας; Όχι, δεν είναι δυνατόν. Και δεν είναι δυνατόν αμαθείς κατσαπλιάδες, διαστροφείς της ανθρώπινης αντίληψης και αντίθεοι να έρθουν όχι να καταλάβουν αλλά να υποδείξουν τον δρόμο της υποταγής στον δικό μας Σοφό και Θεϊκό Ελληνισμό.

Έπρεπε να μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό για να οργιστούμε. Να ανέβουν στο κρεβάτι μας για να πούμε πως δεν θέλουμε να μας βιάσουν. Να δούμε τα τούρκικα πολεμικά να περιδιαβαίνουν απειλητικά τα νερά μας για να πούμε πως δεν θέλουμε για τον πλούτο που μας ανήκει νέα τουρκοκρατία. Κι αυτό δεν το είδαν όπως πρέπει οι πολλοί, οι λίγοι το είδαν πρώτα και αφού πολλαπλασιάστηκαν τα θρασίμια.

Έπρεπε να έρθουν οι γνωστοί τραπεζίτες να πάρουν όλες τις εξουσίες και να μας πουν πως με το ματωμένο από αίμα αθώων χρήμα θα μας πάρουν σπίτια και πατρίδα. Θα μας σφραγίσουν σαν τα μοσχάρια με τη σφραγίδα του βδελυρού αντίχριστου κιόλας για να είμαστε σύννομοι, να μας ελέγχουν δηλαδή. Και για να μην τα καταλάβουμε όλα τούτα, άρχισαν να διαλύουν δουλειές, παιδεία και στρατόπεδα. Βρήκαν κάποιους ψευτοπαπάδες να βρίσουν τον εθνικισμό μας και καθάρισαν. Έτσι νομίζουν.

Αυτή η ασχήμια που μας περιτριγυρίζει έχει όμως απέναντί της την ομορφιά και το κακό που θέλει να κάνει το αφεντικό έχει απέναντί του το καλό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το ξυπνητήρι και ο στρατιώτης μαζί του αληθινού γίγαντα που λέγεται Ελληνισμός. Ήρθε λοιπόν η ώρα να λειτουργήσουμε ως Έθνος και ως Ιδέα. Να αναλάβουμε να φέρουμε σε επιτυχές πέρας την αποστολή μας σε συνάρτηση με την αληθινή μας ταυτότητα σε αίμα μα και πνεύμα, σε λόγια που δίδουν τη θέση στις πράξεις.

Αφήνουμε λοιπόν τα λόγια που κουράζουν και πιάνουμε το ξίφος που ξεσκουριάζει. Γινόμαστε κήρυκες και πολεμιστές με γνώμονα τη γνώση και τη θέληση. Την πνοή και την πυξίδα της ζωής μάς τα έδωσε ο ίδιος ο Θεός. Το πνεύμα της αναζήτησης και του δικαίου, το φως της αλήθειας και την υπερίσχυση του ελληνικού πολιτισμού, την αυτοθυσία και τον θρίαμβο των ελληνικών όπλων επί των κάθε λογής βαρβάρων, τα αποκτήσαμε μέσα από την σύζευξη της Ανωτέρας Δυνάμεως και της ελληνικής σοφίας.

Ας το πάρουμε είδηση μια και καλή. Η παρακμή τρυπώνει όπου αμελείται η ακμή, η ύλη όπου απουσιάζει η ιδέα και η απιστία όπου απουσιάζει η πίστη. Αλλά το κακό φεύγει με έναν και μόνο τρόπο. Με την άρνηση πάσης συναλλαγής και με την απόλυτη θέληση της ολοκληρωτικής του εξόντωσης. Και αυτό θα γίνει με την αυτοεκτίμηση και με την κήρυξη του πολέμου σε όσους μας κηρύττουν τον πόλεμο.

Δεν έχουμε απέναντί μας ούτε ικανούς ούτε θαρραλέους. Το βλέπουμε μέσα στην ίδια την πατρίδα μας και στην τακτική της πέμπτης φάλαγγας που έχει επιστρατευτεί σε βάρος μας και λέγεται γραικύλοι πολιτικάντηδες και αστική δημοκρατία. Ανερχόμαστε λοιπόν ως Έθνος με μπροστάρη τον πηγαίο Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μας. Φτιάχνουμε στις στάχτες τού προτεκτοράτου την Ελληνική Καστροπολιτεία με γνώμονα την Πίστη σε Θεό, Έθνος, Φυλή και Λαό. Δημιουργούμε καθαρό ελληνικό οικοδόμημα και πολιτισμό.

Φτιάχνουμε μια σιδερόφρακτη Εθνικοκοινωνική Πολιτεία από αποφασισμένους πολίτες – οπλίτες που γυρεύουν και παίρνουν την κατάκτηση της δημιουργίας. Έλληνες που προτάσσουν την φιλοπατρία, τον ηρωισμό, τον καθαρό ελληνισμό, την υπεροχή του οικουμενικού ελληνισμού, την αρίστευση της Φυλής στα ειρηνικά και τα πολεμικά έργα, την κοινωνική δικαιοσύνη εντός συνόρων και την κραταιά Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Ο Θεϊκός και Σοφός Ελληνισμός μας έρχεται σκληρός και δίκαιος, σωστός Απόστολος και Αρχηγέτης μαζί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

No comments: