ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-3-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 14-3-2013.
ΑΘΗΝΑ 17-3-2013.


Η Ελλάς έχει άμεση ανάγκη από εθνικό στρατηγικό σχέδιο και πραγματισμό. Να θεωρήσει δηλαδή το Έθνος μας πως τα οράματα και τα όνειρα έχουν αξία και λόγο ύπαρξης μονάχα όταν συνοδεύονται από την αποφασιστικότητα να γίνουν εκτελεστοί εθνικοί σκοποί και ενέργειες. Να θέσουμε ως κατευθυντήρια ιδέα του Ελληνισμού μας το Εθνικώς Ορθόν και Αναγκαίον στην θέση του σάπιου πολιτικά ορθού που υποκρύπτει την υποταγή της Φυλής μας στον άθλιο νεοταξισμό.

Για να συμβεί το Εθνικώς Επιβεβλημένο λοιπόν απαιτείται η διάθεση να κατεδαφιστούν όλες οι ανθελληνικές κακοδοξίες, η εισδοχή της ξενοκρατίας και όσοι εκφράζουν την παγκόσμια παρακμή στον τόπο μας. Να γίνουμε δυνατοί στη θέση των εφήμερων δυνατών. Να κάνουμε την Ελλάδα γερή στο ήθος, στο σθένος και στην ορμή. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σηκώσει στην Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη Σημαία Ελληνική κι όχι ραγιάδικα προσκυνοχάρτια. 

Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να αποκτήσουμε έναν Εθνικιστικό Κοινωνισμό. Αποκτούμε λοιπόν ένα σαφές περίγραμμα για την κοινωνία που θέλουμε και συνομολογούμε την θέση που θέλουμε να καταλάβει η Ελλάδα στον κόσμο μας.

Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς είχε πει πως «όταν οι Έλληνες αντί εθνικών ονείρων αποκτήσωσι εθνικούς σκοπούς, τότε μόνον θα δυνηθώμεν να δημιουργήσωμεν ζωντανόν κράτος». Τέλεια και ορθά μίλησε ο μέγας ηγέτης κι εγώ θέλω αυτό το ζωντανό ελληνικό κράτος και μάλιστα τάχιστα. Αν ήταν δυνατόν αύριο κιόλας.

Αυτή είναι μια πολύ καλή απόφαση που οφείλουμε να πάρουμε όλοι οι Έλληνες. Επομένως έχουμε κιόλας έτοιμο το περίγραμμα της Νέας Ελλάδος που χρειαζόμαστε. Είναι ένα Κράτος Επαναστατικό, Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό, Φιλόδοξο, Διεκδικητικό, Δίκαιο.

Είναι μια Ελλάδα που θέλει να αποδιώξει όλα τα σώματα εκείνα που την πληγώνουν, να συντρίψει εκείνους που την θυμώνουν, να κάμει το Δίκαιο του Ελληνικού Αίματος αυθεντία και διοίκηση της ελληνικής κοινωνίας, το Ήθος και τον Πατριωτισμό βατήρα συνεκτικότητας των Ελλήνων και την Ελλάδα την ίδια στοργική μάνα που θα αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της, όλες τις ελληνικές πατρίδες που φορούν προσωρινά δεσμά.

Κάποιοι τόσους χρόνους μίζερης και πλανεύτρας δημοκρατίας μάς λένε πως όλα τούτα τα μεγαλεπήβολα είναι ουτοπίες, διότι αν ποτέ σκεφτούμε να κάμουμε κίνηση να τα πράξουμε θα έρθουν τα θεριά του κόσμου να μας κατασπαράξουν. Αυτοί αποτέλεσαν το λεγόμενο αστικό κράτος των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών.

Κι όταν πάλι τα «θεριά» νιώθανε ότι κινδυνεύανε από τους ατίθασους Έλληνες, τότε μας έστειλαν τους μαρξιστές να μας μιλήσουνε για δίκαιες κοινωνίες χωρίς τους «ιμπεριαλισμούς» των «ατίθασων», όταν οι ίδιοι οι διεθνιστές σοσιαλιστές κι όχι πατριώτες κοινωνιστές αποδέχονταν όλους τους ιμπεριαλισμούς των εχθρών μας. Τους σιωνιστικούς και τους τουρκικούς και του διαβόλου το κέρατο.

Ποτέ δεν γυρέψαμε ωστόσο να μάθουμε την εθνική ταυτότητα και την κοινωνική προσφορά προς το Γένος μας όλων αυτών των αγωνιστών τάχα για το καλό της οικουμένης όλης πλην Ελλήνων. Να δούμε λίγο που κρατάει η σκούφια εκείνων που δηλώνουν πως αγαπούν την ελευθερία αλλά μας φέρανε την ασυδοσία και την κερδοσκοπία. Και κείνων που αγαπούν τα λαϊκά δικαιώματα για να μας φέρουνε την αναρχία και την απιστία. Και έτσι οι Έλληνες μπήκαν στο δρόμο της απώλειας αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης εγκαταλείποντας εθνοφυλετικά αδέλφια και μπαίνοντας στη δούλεψη των γνωστών ψευτοσυμμάχων και «εταίρων».

Θα ήταν όμως η Φυσική Ελλάς μια ουτοπία αν δεν υπήρχαν τα εντελώς ξένα παράσιτα ανάμεσά μας; Θα φτάναμε ποτέ σε διχασμούς και σε στοχοποιήσεις των οραματιστών, αυτό ακριβώς που επιδιώκουν πάλι σήμερα οι πολιτικοί απόγονοι των παράσιτων, αν δεν δίναμε βήμα λόγου και ανοχή στις σειρήνες της παγκόσμιας συνύπαρξης των εφήμερων δυνατών; Όχι βέβαια, ποτέ δεν θα παραδεχόμασταν ότι δεν αξίζουμε να ζούμε αδέσμευτοι και σφριγηλοί χωρίς μπότα εξουσιαστική. Και τα όνειρα πάντα χρειάζονται κάποιους Εφιάλτες για να διαλυθούν.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίδει δικαίωμα στο όνειρο της Αληθινής Ελλάδος που θέλει να ζήσει. Με τη διαφορά πως πλέον ήρθε η ώρα το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Τώρα πια είμαστε έτοιμοι να πραγματώσουμε τους Ελληνικούς Σκοπούς.

Τα γιουσουφάκια που θέλουν να μοιράσουμε την ενέργεια και το χώμα της πατρίδος, οι ινστρούχτορες του διεθνισμού, οι αρνητές της ελληνικής ιστορίας, οι παλλακίδες του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου και οι πάσης μορφής λαθρολάγνοι θα πάνε πεσκέσι στα αφεντικά τους. Έχουν δικαίωμα να εκπορνεύσουν εαυτούς και αλλήλους αλλά όχι το Ελληνικό Έθνος.

Ξέρουμε τι ζητούμε γιατί είναι επιθυμία του λαού που μας γέννησε. Η μεγαλοσύνη της Φυλής μας είναι μέσα στην καρδιά μας. Είναι η επιθυμία να σταθούμε σε στέρεες βάσεις πίστης και αφοσίωσης στον λαό και την πατρίδα μας. Να ανδρώσουμε το κτήμα της φυλής που παραλάβαμε ως άξιοι κληρονόμοι εθνικών αξιών και προσανατολισμών.

Προχωρούμε στην  Κοινωνία Εντίμων και Πολεμιστών Ελλήνων. Θα κάνουμε το κτήμα της Φυλής καθαρό, δίκαιο και μεγάλο. Θα ζήσουμε και θα κυριαρχήσουμε ως Δυνατοί και Ζωντανοί Έλληνες, Δημιουργικοί και Εκπολιτιστές και την ίδια στιγμή Ανηλεείς στους αυθάδεις και τους εφήμερους. Φωτιά στον μισελληνισμό. Ηγέτιδα, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς δίχως σκυφτούς και αλύτρωτους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: