ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΑΡΔΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 9-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 8-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 11-3-2012 .


Το ηθικό των Ελλήνων είναι καταρρακωμένο. Και μαζί μ’ αυτό έχουν εξαφανιστεί τα χαμόγελα σε μια Ελλάδα που το ψευτορωμέϊκο έχει γεμίσει με ψευδείς παραστάσεις και ξένους τοποτηρητές. Ψέματα για μια ανάπτυξη που δεν έρχεται αφού στη θέση της φεύγει μέσα από τα χέρια μας η εθνική κυριαρχία. Ψέματα για μια Ελλάδα που πρέπει να εξαργυρώσει το τραπεζικό χρήμα με το δικαίωμα των παιδιών της στην εργασία. Και από την άλλη έχουμε γίνει κέντρο διερχομένων ξένων υπαλλήλων και γυρολόγων του διεθνιστικού νεοταξισμού προκειμένου να λυγίσουμε το γόνατο στην ειρηνική κατοχή δίχως καρδιά και εθνική υπερηφάνεια.

Δεν έχεις πολλά πράγματα να πεις σε μια πατρίδα και έναν λαό που αργοπεθαίνουν. Πρέπει να σταθείς για λίγο απαλλαγμένος από το βάρος της καθημερινότητας και να σκεφτείς λίγο καθαρά. Να σκεφτείς την Ελλάδα που έχει προηγηθεί του σημερινού προτεκτοράτου. Τότε θα θυμηθούμε ότι ποτέ κανείς Έλληνας δεν έχει παραδώσει τη γη του αμαχητί. Ποτέ κανείς Έλληνας δεν πέταξε τα όπλα ως αλλόφρων κιοτής για να στρέψει τις πλάτες στον εχθρό και να απομακρυνθεί από το πεδίο της μάχης.

Ποτέ κανένας Έλληνας δεν σκέφτηκε να κοστολογήσει την πατρίδα του προκειμένου να την παραδώσει στην καλύτερη τιμή. Ποτέ κανείς Έλληνας δεν έφυγε από τον τόπο του για να έρθουν λαθραίοι και εκτιμητές του νεοταξισμού και τουρκομογγόλοι και άλλοι ανέστιοι διψασμένοι από παλιά για παγκόσμια εξουσία, λαθροθήρες γης που δεν τους ανήκει, να βρωμίσουν τον τόπο αγίων και ηρώων με την ρυπαρή τους παρουσία.

Εγώ θυμάμαι πάντοτε το λαό μας να ανατρέφει τα παιδιά του με μια καρδιά ατσάλινη γεμάτη καθάρια Ελλάδα να σκέφτεται, να διδάσκεται, να φιλοσοφεί, να πολεμά για να κραταιώσει την πατρίδα του. Να ζει αλλά και να πεθαίνει ελληνικά. Να μαθαίνει πως πρέπει να διοικείται και να θυσιάζεται για τη Σημαία του που δεν είναι ένα κομμάτι ύφασμα αλλά η ζωντανή καταγραφή της φυλής στο διάβα των αιώνων που προπορεύεται των αγώνων του για Πολιτισμό και Νίκη. Και έτσι μαθαίνει ο Έλληνας να διοικεί την εθνική κοινότητα με σεβασμό και πειθαρχία ώστε να βαστήξει αυτήν ακέραιη και ακόμη καλύτερη από πρώτα.

Ο ελληνικός λαός που έχουμε μάθει από την ιστορία μας όταν βλέπει τον εχθρό να έρχεται κατά πάνω του στέκεται και πολεμά. Ατσαλώνει ακόμη περισσότερο καρδιά και θέληση. Μάχεται γιομάτος πάθος ξέφρενο και παίρνει τη ζωή του εισβολέα. Δεν του δίνει τίποτα και του παίρνει τα πάντα. Τον διαγράφει από την Ιστορία των Εθνών και εξυψώνεται ο ίδιος στο πιο ψηλό βάθρο της οικουμένης. Κι αν χάσει τη ζωή του, δεν χάνει ποτέ την ελληνική ψυχή του. Αλλά έτσι ως στυλοβάτης και ήρωας της φάρας του εξυψώνεται στην αιωνιότητα και δίνει κληρονομιά πολύτιμη την θέση του στα παιδιά του δίχως να ντρέπονται γι’ αυτόν. Γιατί η Ελλάς σώζεται και συνεχίζει τον βηματισμό της. Είτε επικρατώντας είτε στραβοπατώντας, θα εξακολουθήσει να διοικεί τον εαυτό της.

Ο ελληνικός λαός που έχουμε μάθει πως προϋπήρξε ημών δεν κάθισε να ακούσει τα χθεσινά αγριογούρουνα κατά πως έλεγε ο Περικλής Γιαννόπουλος να του κάνουν διάλεξη σε κάποιο βουλευτήριο για το τι πρέπει να κάνει για να σωθεί τάχα. Εκείνος ο λαός δεν καθόταν να συνομιλήσει μήτε μ’ αυτούς που του σφάζανε τους προγόνους μήτε μ’ αυτούς που του ζητούσανε να πουλήσει κάποιο νησί. Ο ελληνικός λαός που έγραψε δεκάδες έπη στην ένδοξη ιστορία του και δημιούργησε τρανές κοσμοκρατορίες δεν δέχτηκε για ηγέτες τούς προδότες που μιλάγανε τάχα γλώσσα ελληνική και πουλάγανε αίμα και δάκρυ ελληνικό.

Στάσου και πολέμα υπερήφανε ελληνικέ λαέ. Άφησε χάμω τη θλίψη και άλλαξε την με την οργή. Θάψε οριστικά την ανοχή και οπλίσου με μίσος για κείνους που σου ζητούνε να στραφείς στα οπίσω. Βάλε τη στολή του πολεμιστή και βάστηξε στα χέρια σου την Τιμή της Μεγάλης Ελλάδος. Βάλε στα χείλη και πάλι το χαμόγελο και παρατάξου στη φάλαγγα την ελληνική σαν να πηγαίνεις σε γιορτή. Μην ετοιμάσεις το ξίφος σου για αναπαμό ούτε δευτερόλεπτο. Να το ετοιμάσεις μονάχα για τον χαμό των απέναντι και να το ξεκουράσεις όταν θα εκλείψει και ο έσχατος βάρβαρος που τολμά βλέμμα απαιτητικό πάνω σου να ρίξει. Να ξεριζώσεις τον σπόρο της «φρονιμάδας» από τη γη σου.

Να στειρώσεις τον ξύλινο πολιτικό λόγο και τους γυρολόγους. Τη θέση των δήθεν φρόνιμων να πάρουν εκείνοι οι Έλληνες που αγαπούν με αγάπη ακραία τον ελληνικό λαό και το Ελληνικό Έθνος. Την θέση δηλαδή των ξύλινων ελληνόφωνων να πάρουν οι Ατσάλινοι Έλληνες. Και τη θέση των γυρολόγων που στήνουν τις σκηνές τους για να μαγαρίσουν τον Ελληνισμό και τον Άνθρωπο θα την πάρουν Έλληνες που έχοντας καθαρίσει την αυλή τους θα σηκώσουν σκήπτρο ηγεμονικής τάξης ελληνικό. Ιδού το χρέος σου ελληνικέ λαέ. Ιδού και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Ερχόμαστε και η γη ήδη τρέμει. Σταθείτε λοιπόν και πολεμήστε μαζί μας. Με καρδιά ατσάλινη γεμάτη Ελλάδα.
http://www.youtube.com/watch?v=yU6HJcd0Ljg&feature=youtu.be

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/








No comments: