ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 11-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 11-3-2012 .


Η σήψη, η διαφθορά και η μειοδοσία αποτελούν την άθλια προσωπικότητα του πολιτικού συστήματος που μετουσιώνεται μέσα από το δηλητήριο που ξερνάνε οι πολιτικές θεραπαινίδες του διεθνιστικού νεοταξισμού σε βάρος του ελληνικού λαού. Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε να αποτινάξουμε τους εκφραστές ενός ζοφερού ζυγού που πασχίζουν μέσα από δοτά «κυβερνητικά» σχήματα και ανθελληνικές αποφάσεις να σταθεροποιήσουν τις κατοχικές τους υπάρξεις με διάτρητους νόμους. Νόμους απεχθείς που κατατείνουν στην κάλυψη της μειοδοσίας και την επιβολή της ατιμωρησίας των σκυφτών πολιτικών σαρκίων.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ επιχειρεί να επιβάλλει την αποδοχή των εθνοκτόνων δανεισμών στον ελληνικό λαό με τις ομολογουμένως τρομοκρατικές του δηλώσεις. Και έτσι μας είπε ότι αν δεν ψηφίσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές, αυτές που οι «σύμμαχοι» θα δείξουν τον χρόνο τέλεσης, τους πολιτικούς εκείνους που θα αποδεχτούν τη συνέχεια της υποτιθέμενης βοήθειας, της λεηλασίας δηλαδή της Ελλάδος, τότε αυτοί οι «καλοί Σαμαρείτες» θα μας αφήσουν μόνους μας.

Άντε λοιπόν ψευτοσύμμαχοι, ξεκουμπιστείτε. Χωνέψτε το ότι εμείς οι Έλληνες αγαπάμε πολύ το έθνος μας. Γι’ αυτό είμαστε εθνικιστές. Αγαπάμε επίσης την κοινωνία μας που τη θέλουμε ασφαλή και ελληνική. Γι’ αυτό είμαστε επιπλέον κοινωνιστές, δηλαδή εθνικοκοινωνιστές. Και επειδή δεν θέλουμε άλλες σκλαβιές, ο κ. Γιούνκερ μας είπε ακόμη ότι δεν αποκλείει η Ελλάδα να χρειαστεί και νέα οικονομική βοήθεια καθώς δεν πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να βάλει τάξη στην Ελλάδα μέσα σε δέκα χρόνια. Αυτά τα λόγια ανοίγουν το δρόμο σε νέα εξοντωτικά μέτρα και φυσικά σε νέα μνημόνια.

Και επειδή η κατοχή ήρθε όντως για να μας πάρει την ψυχή και την πατρίδα μένοντας χρόνους πολλούς, η κυβέρνηση προχώρησε με βιασύνη στην μείωση πάντων των μισθών, συντάξεων, επιδομάτων ανεργίας και πάσης άλλης παροχής ανάσας. Και μια και μιλάμε για ανάσες, τώρα θα μας έρθουν μεταξύ άλλων φθηνά αντίγραφα φαρμάκων από τριτοκοσμικές χώρες στις οποίες η υγεία νοσεί βαρύτατα. Οι άνθρωποι πέφτουν σαν τις μύγες. Μα μήπως στο δικό μας προτεκτοράτο δεν πέφτουν αθώες ψυχές κάτω από ασιτία; Βέβαια εδώ κλείνουν τον οργανισμό εργατικής κατοικίας, θα ανεβάσουν σύντομα τις αντικειμενικές αξίες στα σπίτια μας, ενώ κουβεντιάζετε έντονα η επιβολή χαρατσιού στα χωράφια. Και αφού μας λένε ότι δεν είναι κεραμίδα τα νέα μέτρα που θα έρθουν τον Ιούνιο, φροντίζουν να μην έχουμε στέγη να μείνουμε και φαγητό να φάμε.

Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε πως μας υποβάθμισε λέει σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας η διαβόητη Standards and Poors. Ο συγκεκριμένος οίκος εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας είναι εκείνος που όταν τόλμησε να υποβαθμίσει την Ιταλία, οι εισαγγελείς της γείτονος έστειλαν στα εκεί γραφεία της τους καραμπινιέρους προκειμένου να κατασχεθεί προς έλεγχο κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό της στοιχείο. Στην Ελλάδα όμως οι πάντες δουλεύουν για τους ανθρώπους του χρήματος.

Τα κόμματα στο μεταξύ συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει εξεταστική επιτροπή για να διερευνηθεί τάχα η υπόθεση του φουσκωμένου ελλείμματος που μας έριξε στην θανατερή αγκάλη του ΔΝΤ, ενώ ΝΔ και ΚΚΕ δεν θα παραστούν για να μην συσκοτιστεί και καλά η υπόθεση. Τα άλλα κόμματα θα παίξουν το ρόλο του παριστάμενου. Το ΠΑΣΟΚ 2 του κ. Κουβέλη, αυτό που λένε Δημοκρατική Αριστερά, δεν ψηφίζει το μνημόνιο 2 αλλά μαλώνει την γερμανική Αριστερά που δεν ψήφισε το ίδιο πράγμα που θα ήθελε να πράξει η ίδια.

Η αμερικανική ιδιωτική μυστική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor πάντως από τον Ιούνιο του 2009 παρακολουθούσε ήδη την πορεία της Ελλάδος προς το ΔΝΤ κάνοντας λόγο για την πιθανή ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση σε χώρα της ευρωζώνης, δηλαδή τη δική μας. Κι όλα αυτά δέκα μήνες πριν την καταστροφική και τόσο στημένη απόφαση.

Μιλάμε για το ψευτορωμέϊκο που ξεμπροστιάζεται από τον διοικητή και το προσωπικό της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ότι συλλαμβάνονται συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών που αποφυλακίζονται πριν καν φτάσουν ενώπιον του δικαστηρίου. Μιλάμε για το προτεκτοράτο που επαίρεται ότι έως τον Ιούνιο θα έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους 2500 λαθρομετανάστες όταν μονάχα τον Ιανουάριο μπήκαν 6935 νέοι λαθρομετανάστες, 1700 περισσότεροι από τον περσινό Ιανουάριο και οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθραίους αυξάνονται σαν τη δολοφονία γέροντα από ανήλικο Βούλγαρο στις Σέρρες.

Μιλάμε για την κατεχόμενη Ελλάδα όπου Έλληνες αυτοκτονούν ή εισβάλουν σαν την περίπτωση της Κομοτηνής στους εργασιακούς χώρους από όπου απολύθηκαν οπλισμένοι και απελπισμένοι. Γι’ αυτή την περήφανη χώρα που κάποιοι ψευτοευρωπαίοι μάς εκβιάζουν με έξοδο από το ευρώ όταν οι προσφορές για την εκμετάλλευση του γεωφυσικού μας πλούτου στο Ιόνιο και στα νότια της Κρήτης αυξάνονται και πληθύνονται.

Κρατήστε την «Ευρώπη» σας και τα δάνειά σας αφού έχετε γίνει «περιούσιοι» δούλοι του νεοταξισμού. Και εμείς θα κρατήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα του πολιτισμού, του πατριωτισμού και της πλούσιας γης που ανήκει μονάχα σε Έλληνες με πλούσια καρδιά. Αλλά όχι τους εκλεκτούς σας πολιτικάντηδές «μας». Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που τόσο φοβάστε θα αναλάβει την εξουσία της Πατρίδος αφού έτσι θέλουν οι Έλληνες. Θα κάνουμε το φόβο σας αλήθεια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: