ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 16-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 15-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 18-3-2012 .


Τα παζάρια με την εθνική κυριαρχία και υπόσταση της Πατρίδος συνιστούν το μεγαλύτερο όνειδος της αστικής κομματοκρατίας και του κατοχικού καθεστώτος. Είναι το αποτέλεσμα των διαδοχικών ασελγειών του ψευτορωμέϊκου. Συνέβη αφότου βάλαμε κάτω τα όπλα και πιάσαμε τα χαρτιά. Φτάσαμε να πουλήσουμε το αίμα με αντίτιμο μελάνι και χρήμα. Και έτσι, μετά από τις συνθηκολογήσεις, περάσαμε στα δάνεια για να συνεχίσουμε με τα ομόλογα. Αλλά μυαλό δεν βάλαμε και το έγκλημα επαναλήφτηκε ως τις μέρες μας.

Ενδιάμεσα φτιάξαμε γέφυρες λυκοφιλίας και μνημεία προδοσίας. Και έτσι όπως κάναμε τα εγγόνια του Εφιάλτη κυβερνήτες και λαϊκούς εκπροσώπους, περάσαμε από το δεν διεκδικούμε τίποτα στο παραχωρούμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε το… παντεσπάνι μας!

Αφού λοιπόν παραιτηθήκαμε για λόγους τάχα πατριωτικούς της ασυλίας της εθνικής μας κυριαρχίας, καταλήξαμε να υποθηκεύσουμε ολάκερη την Ελλάδα που μας τη ζητούν τοκογλύφοι και βάρβαροι. Όμως το αίμα δεν αντικαθίσταται με το μελάνι και η Ελλάς δεν μετριέται με τους τόκους παρά μονάχα με τις πυρωμένες από πατριωτισμό καρδιές των Ελλήνων για μια Πατρίδα που δεν μικραίνει αλλά μεγαλώνει.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός προτάσσει, αντί του ξεπουλήματος της Πατρίδος που αποτελεί το κυρίαρχο δόγμα των γραικύλων, τη Χάρτα της Μεγάλης Ελλάδος. Την εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος με πρώτο βήμα την παγίωση του αδιαπραγμάτευτου χαρακτήρα των σημερινών εθνικών συνόρων και του εθνικού χαρακτήρα της πολιτικής μας διοίκησης.

Κάθε στρέμμα της εθνικής επικράτειας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει ανταλλάξιμη ύλη και ενυπόθηκη αξία για κανένα λόγο. Το εθνικό έδαφος προασπίζεται από τις ελληνικές λόγχες και ο έχων απαίτηση επ’ αυτού μπορεί να αντικρύσει μονάχα την μήνη του Ελληνικού Γένους και τα πυρά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η πολιτική ενέργεια της αποδοχής μειώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας συνιστά εσχάτη προδοσία. Κι αν ακόμη το αδίκημα συγκαλύπτεται όπως στις μέρες μας, δεν παραγράφεται ποτέ και η δικαιοσύνη αποκαθίσταται με την ανάληψη της εξουσίας από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και την αποκατάσταση του Εθνικού Λαϊκού Κράτους.

Επιπλέον κανένα έθνος και ιδιαίτερα το ιστορικό Ελληνικό Έθνος με το ηγεμονικό παρελθόν και τους ανυπέρβλητους πολιτισμούς δεν δικαιούται να αγνοεί τους πληθυσμούς που έμειναν εκτός εθνικών συνόρων είτε για λόγους πολεμικής ατυχίας είτε για λόγους πολιτικής προδοσίας. Σε καμία επίσης περίπτωση δεν επιτρέπεται η εγκατάλειψη εθνικής γης και ψυχών για να επιβιώσει υπό όρους ο λοιπός εθνικός πληθυσμός. Γεγονός που όσες ατιμωτικές στιγμές έχει συμβεί, έχει οδηγήσει σε αλυσιδωτές υποχωρήσεις, ανεξαρτήτως αν αυτές οι υποχωρήσεις έχουν ονομαστεί ειρηνευτικά τάχα σχέδια, οικονομικές βοήθειες ή άλλως πως.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα φροντίσει να επιβάλλει τη συνταγματική κατοχύρωση της εθνικής μας ολοκληρώσεως, της γνωστής μας Μεγάλης Ιδέας. Η δε άρνηση της συνταγματικότητας και της νομιμότητας της εθνικής μας ολοκληρώσεως συνιστά πράξη που οδηγεί στη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και την ισόβια έξοδο από τη χώρα.

Για όσους χαρακτηρίσουν την διεκδίκηση αποκαταστάσεως της ελληνικότητας των σκλάβων πατρίδων ως ενέργεια επικίνδυνη και πολεμόχαρη, θα τους υπενθυμίσουμε πως όταν οι πατεράδες μας πολέμησαν για να λευτερώσουν την Ελλάδα που έχουμε σήμερα από τους ποικίλους εχθρούς που βρώμισαν τη γη μας ανά τους αιώνες, δεν σκέφτηκαν ούτε μια στιγμή αν θα ματώσουν. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο η εθνική μας ολοκλήρωση να επιτευχθεί δια των όπλων.

Όταν άλλες χώρες βαφτίζουν τους λαθρομετανάστες τους μειονότητες και όταν ο γεωφυσικός πλούτος χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό χαρτί είτε για τη σύναψη συμμαχιών είτε για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, η Ελλάς δικαιούται να απαιτήσει την απόδοση των δικαιωμάτων του ελληνικού εθνικού αυτοπροσδιορισμού των φυλετικών μας αδελφών, την αυτοδιάθεση των προαιώνιων εστιών τους, την εφαρμογή των διεθνών συνθηκών και τον σεβασμό της ενσωματώσεως με τη Μητέρα Πατρίδα κατ’ εφαρμογή των διεθνώς κατοχυρωμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η συνταγματική αναγνώριση των εθνικών μας διεκδικήσεων κατά τους ανωτέρω τρόπους αφορά την Βόρειο Ήπειρος κατ’ εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας. Αφορά την Βόρειο Μακεδονία εντός των Σκοπίων με τους άνω των 150000 Ελλήνων που αρνείται να αναγνωρίσει το νεοταξικό μόρφωμα και να αναφέρει το ψευτορωμέϊκο. Και ακόμη αφορά την Α. Ρωμυλία με το έντονο πομακικό και επομένως ελληνικό στοιχείο, αλλά και την Α. Θράκη, την Ιωνία και τον Πόντο. Σ’ αυτές τις περιοχές το ελληνικό στοιχείο εκδιώχτηκε με την πολεμική βία και τον εκτοπισμό. Η Ελλάς δικαιούται να ζητήσει τον επαναπατρισμό των Ελλήνων και την επιστροφή των περιουσιών τους.

Και αφού κάποιοι ψευτοσύμμαχοι θέλουν να μας πάρουν την Πατρίδα με τα ψευτοχρέη, εμείς θα συνδέσουμε τον ενεργειακό μας πλούτο με τις εθνικές μας διεκδικήσεις που τώρα θα συνδυαστούν με το σπάσιμο των οικονομικών δεσμών. Διαγράφουμε τις εχθρικές συμμαχίες και τα εχθρικά χρέη και προχωράμε σε νέες εθνικά συμφέρουσες συμμαχίες με γνώμονα την οικονομική συνεργασία και την επίτευξη του εθνικού μας χρέους. Υπάρχει η Ρωσία, υπάρχει ο ικανότατος Ελληνικός Στρατός, υπάρχει ο υπέροχος ελληνικός λαός, υπάρχει ο Εθνικοκοινωνισμός μας, θα υπάρξει εκ νέου η Μεγάλη Ελλάδα αληθινά λεύτερων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



No comments: