ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 18-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 18-3-2012 .


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεδιαντροπιά και όνειδος για ένα πολιτικό καθεστώς από το να επιδίδονται τα κομματικά και τα προπαγανδιστικά του φερέφωνα στον αποπροσανατολισμό του λαού από τα αληθινά προβλήματα και στην κατασυκοφάντηση των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται για την επιβίωση του Έθνους. Μέσα σ’ αυτό το σκοταδιστικό και ψυχροπολεμικό περιβάλλον οι πάσης φύσεως ταγοί με τις τάχα διαφορετικές ιδεολογικές ενδυμασίες και τους κοινούς στόχους, τέκνα της ίδιας νεοταξικής μήτρας, μας μιλούν για τον επελαύνοντα «ακροδεξιό κίνδυνο», για τον κίνδυνο της διάλυσης του πολιτικού συστήματος, ακόμη και για τον κίνδυνο ξεσπάσματος ενός αντικομουνισμού.

Ουδείς όμως μιλάει για τον αληθινό κίνδυνο να χάσουμε την Πατρίδα μας από το καθεστώς και τους συμμαχικούς του δανειστές που ενισχύουν τους γειτονικούς μας εχθρούς. Κόμματα και δημοσιογράφοι του συρμού, επειδή ξέρουν την αγάπη του λαού μας στο Ελληνικό Έθνος και επειδή πάσχουν από πολιτικό καιροσκοπισμό μετά ισχυράς δόσης πολιτικού αυτισμού, αποκαλούν τον Εθνικισμό «ακροδεξιά» και την εθνικιστική προσμονή αποτίναξης των δεσμών «κίνδυνο».

Τρέμουν οι ανθέλληνες την δεδηλωμένη απέχθεια του Έλληνα στον διεθνισμό και την έντονη επιθυμία και στήριξη στις Δυνάμεις του Έθνους. Τόσο στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα όσο και στον Ελληνικό Στρατό. Βλέπουν την εκπληκτική δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε όλες τις έρευνες γνώμης και παθαίνουν ίλιγγο καθώς διαπιστώνουν πως το σάπιο νεοταξικό καθεστώς που έχουν στήσει και τους θρέφει σε βάρος των Ελλήνων γκρεμίζεται. Και μαζί τους ανησυχούν οι έμποροι των εθνών και οι τοκογλύφοι τους.

Ακούσαμε τον σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και πρώην συνεργάτη του Μιτεράν Ροκάρ να λέει πως για την Ελλάδα η μόνη διέξοδος θα είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα όταν αφαιρείται από έναν λαό το 25% του εισοδήματός του. Ήρθαν μετά οι δημοσκοπικές σφαλιάρες καίτοι κουρεμένες και το ντελίριο του Συστήματος ξεκίνησε.

Διαβάσαμε λοιπόν τον κ. Πρετεντέρη να γράφει πως δεν πρέπει να ανησυχήσουν καθόλου και πως θα πρέπει να απαντήσουν στα συμφέροντα που θέλουν τον κατακερματισμό και τη διάλυση του πολιτικού συστήματος με την κάθοδο στις κάλπες για να περιγραφούν ζητούμενα και κίνδυνοι ώστε να δουν αν μπουν στη Βουλή εννιά κόμματα, δηλαδή ο εξής ένας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός. Και από εκεί που ξορκιζόντουσαν οι εκλογές, τώρα φτάνουμε στην όψιμη υπεράσπιση χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις αγαπημένες δημοσκοπήσεις τους τώρα εικονική πολιτική πραγματικότητα.

Η ΝΔ, πρώην αντιμνημονιακή και νυν μνημονιακή, «ξάφνου» θέλει γρήγορες εκλογές για να μην ανέβει κι άλλο το Εθνικιστικό Κίνημα. Γιατί αυτό επιβάλλει η ποδηγέτηση του ελληνικού λαού. Τρομολαγνεία, επιβολή του δήθεν μνημονιακού μονόδρομου, ολίγο καθεστωτικό ψευτοπατριωτισμό και η Αριστερά στην απορρόφηση κραδασμών. Με το ΚΚΕ να κάνει λόγο για τον κίνδυνο προβοκάτσιας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για να φοβηθεί το κίνημα της πλάκας και να καταφέρεται εναντίον των αποστράτων και των ανδρών των ειδικών δυνάμεων. Και ακόμη να καταγγέλλει ο Περισσός την συλλήβδην κατηγορία των πολιτικών για προδοσία που πολύ τσούζει τους απολιθωμένους μπολσεβίκους. Την ίδια ώρα το καθεστώς μεθοδεύει ακόμη και τη ματαίωση της παρέλασης για το φόβο της λαϊκής διαμαρτυρίας. Επομένως για μια φορά ακόμη το ΚΚΕ δίδει την προστασία του στο καθεστώς που τάχα αντιμάχεται.

Για να ολοκληρωθεί το παζλ του καθεστώτος έρχεται η συνασπισμένη αριστερά να κατηγορήσει τις καθεστωτικές εφημερίδες που πανηγυρίζουν για την υποτιθέμενη επίθεση των αστικών κομμάτων ενάντια στην Αριστερά. Και οι κατηγορίες των ευρωπαϊστών της Αριστεράς συνεχίζονται με την ευφάνταστη «ενίσχυση» της «ακροδεξιάς» ως αντίβαρο στα αδιέξοδα των μνημονιακών. Για να έρθει απέναντι από τους δήθεν αντιμνημονιακούς η μνημονιακή κ. Διαμαντοπούλου να ζητήσει κυβέρνηση με συνεργασία φορέων ευρωπαϊκής προοπτικής που θα τηρήσει τις υποσχέσεις της σκλαβιάς των Ελλήνων και της πώλησης της Ελλάδος, αλλά και κοινοβουλευτικό σεβασμό των δεσμωτών μας. Με τους καθηγητάδες της ΟΛΜΕ να νοιάζονται μονάχα για τα μαθήματα αντιρατσισμού στα παιδιά μας.

Την ίδια στιγμή που οργανώνεται από το Σύστημα η επιχείρηση αφοπλισμού των πατριωτικών αντανακλαστικών του ελληνικού λαού, το γνωστό χαράτσι για την αρπαγή του ελληνικού σπιτιού μετατρέπεται σε νέο φόρο προκειμένου να αποφευχθούν νομικά κωλύματα και να φτάσει στον τελικό σκοπό του μέσω των εφοριών. Οι τράπεζες λαμβάνουν νέες ενισχύσεις ρευστότητας 30 δις ευρώ μέσα από άσχετο νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης! Οι μισθοί απειλούνται με μείωση άνω του 50% λόγω των επιχειρησιακών και των ατομικών συμβάσεων με τους «εργατοπατέρες» να προτείνουν υπογραφή έστω και με το πιστόλι στο κρόταφο πριν ισχύσουν οι νέες ρυθμίσεις. Η αμερικανική μυστική υπηρεσία CIA και «ευρωπαίοι» επίτροποι ονομάζουν τα Σκόπια Μακεδονία. Ενώ Παπανδρέου και Παπαδήμος συζητούν μεταξύ των οικονομικών και της χρεοκοπίας που μας οδηγούν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο Πατριωτισμός μας δεν εγκαταλείπεται όπως ακριβώς στην μάχη τα όπλα τα ιερά. Και η Ελλάδα μήτε χρεοκοπεί μήτε οπισθοχωρεί μήτε μεταλλάσσεται. Οι Έλληνες περιφρουρούν το Έθνος τους. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα αναλάβει τις τύχες της Πατρίδος μας. Τα ενεργούμενα της ξενοκρατίας θα μας απαλλάξουν. Και ο Ελληνισμός μας θα τρανωθεί όπως του πρέπει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: