ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 2-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 1-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 4-3-2012 .


Η ολοκληρωτική παράδοση των πολιτικών εξουσιών και της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος στις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις του καιρού δια δεσμών δανειακών αποδεικνύει την νομοτελειακή αλήθεια του συσχετισμού δυνάμεως και ελευθερίας. Αλήθεια που συνοψίζεται στη φράση πως αληθινά ελεύθερος είναι μονάχα εκείνος που στηρίζεται στα πόδια του, ο αληθινά δυνατός. Όχι απλά και μόνον αυτός που φαίνεται ως τέτοιος υποκρυπτόμενος πίσω από τις πλάτες αυτών που ρυθμίζουν τις τύχες των εθνών.

Πολύ εύκολα μπορεί να προσποιηθεί σε εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο τον πολύ σπουδαίο γεωπολιτικό παίκτη η Γερμανία. Και αληθώς έχει πιστέψει το ρόλο της όταν έχει απέναντί της μια Ελλάδα που σύρεται στην κλοπή της εθνικής της υπερηφάνειας και περιουσίας από άτιμους ριψάσπιδες πολιτικάντηδες που έχουν συνθηκολογήσει απέναντι στον πραγματικό εχθρό. Διότι ευθύς μετά τους δήθεν ημέτερους παρείσακτους της Φυλής μας θα βρούμε απέναντι τους αιώνιους τοκογλύφους και εμπόρους των Εθνών που έχουν για πατρίδα τους το χρήμα και θεό τους την παγκόσμια εξουσία τους. Αυτοί επιτρέπουν στους Γερμανούς να κάνουν τα υποτιθέμενα αφεντικά και αυτοί είναι τα αληθινά αφεντικά όσων βάρβαρων μας κουνούν με θρασύτητα το δάκτυλο.

Στην ουσία η μεγαλύτερη νομοτελειακή αλήθεια που επαληθεύεται πανηγυρικά είναι η συνθήκη διατηρήσεως μιας αληθινά μεγάλης δυνάμεως. Συνθήκη που ορίζει ξεκάθαρα ότι ένα Έθνος που παράγει ικανούς και αυτόφωτους πολιτισμούς ενώ διαθέτει σημαντικούς και αστείρευτους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, είναι υποχρεωμένο να αγωνίζεται διαρκώς είτε στρατιωτικά είτε πολιτικά προκειμένου να επικρατήσει και να μεγαλώσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα παρουσιαστεί ένας άλλος λαός που θα προσπαθήσει να οικειοποιηθεί το γεωπολιτικό πλεονέκτημα εκείνου που αρνείται τη φύση του.

Η σημερινή επιτροπεία που αποδέχεται η Ελλάς μαζί με τη δέσμευση των περιουσιακών της στοιχείων σε έναν λογαριασμό υπό την διαχείριση των τοκογλύφων του διεθνιστικού νεοταξισμού αποτελεί στην ουσία την άρνηση του φυσικού της γεωπολιτικού ρόλου. Μια ατιμωτική και φρικτή πραγματικότητα που βιώνουμε στην ουσία από τον καιρό που πρωτοσκλαβωθήκαμε στον τουρκικό επιστάτη των πραγματικών μας εχθρών. Οι έννοιες σκλαβιά, δάνεια, λίγες στιγμές εθνικιστικής ανάσας στην διακυβέρνηση και πάλι σκλαβιά, και ξανά δάνεια, βγαίνουν εμπρός στο Τρανό Γένος των Ελλήνων διότι μεταξύ του επικρατέειν και του απολλύσθαι ως επιλογές βηματισμού που το δικό μας Γένος κάποτε προσδιόρισε, εμείς έχουμε επιλέξει το βηματισμό στο κενό που οδηγεί στο απολλύσθαι.

Η δε σκλαβιά δεν έχει σημασία αν είναι πάντοτε προϊόν στρατιωτικής βίας ούτε αλλάζει τον βαθμό της καταπτώσεως ή της φύσεως του δυνάστη αν αυτή έχει επιβληθεί με το χρήμα. Απλά στην πρώτη περίπτωση τα όπλα που βαστούν οι βάρβαροι τα έχουν χρηματοδοτήσει οι γυρολόγοι του χρήματος. Ενώ στη δεύτερη οι έμποροι των εθνών και των χρημάτων του κοπανιστού αέρα έχουν αποφασίσει να δράσουν προκειμένου να επιτύχουν το τελειωτικό απολλύσθαι σε βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Ο Ελληνισμός πλέον βρίσκεται σε θέσεις μάχης. Δεν έχει άλλο περιθώριο εθελούσιας τύφλωσης και νεκρικής αδράνειας. Οι δικές μας μάχες δεν δίνονται για το χρήμα και δεν προσδιορίζονται από τα χαρακτηριστικά της μάχης. Όλοι αυτοί που μας λένε ότι τους χρωστάμε θα έπρεπε να μας αποδώσουν τόκο μέγιστο για την πολιτισμική χορηγία που τους έδωσε τα γνωρίσματα όρθιων ανθρώπων. Και όσο αφορά τους άλλους, της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει να ξέρουν ότι η τωρινή απόφαση του Ελληνικού Γένους είναι η εφαρμογή του επικρατέειν. Απόφαση που περνάει από το απολλύσθαι του τωρινού κατοχικού καθεστώτος.

Με απλά λόγια, το Ελληνικό Έθνος και το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς δεν γίνεται να συνυπάρξουν και να συμβιώσουν. Η επιβίωση του ενός επιφέρει το χαμό του άλλου. Αλλά προκειμένου για την παρουσία και την ισχυροποίηση του Ελληνικού Έθνους, το καθεστώς του ψευτορωμέϊκου πρέπει να ψοφήσει ολωσδιόλου. Να εκλείψει καταστρεφόμενο από τις ρίζες του ώστε να μην ξεφυτρώσει πια ποτέ άτιμος σπόρος πολιτικαντισμού.

Και ύστερα οι καθάριες δυνάμεις της Ελληνικής Φυλής, Πατριώτες Έλληνες και Εθνικοκοινωνιστές αμετανόητοι, θα βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο να πλάσουμε ξανά σαν άλλοτε την Ελλάδα Μας Μεγάλη Δύναμη. Να δείξουμε πως ο πολιτισμός της λευτεριάς και της αξιοπρέπειας είναι σύντροφος αχώριστος με την αντρειοσύνη του πολεμιστή και την τόλμη του πραγματικού Έλληνα που κρατάει για τον εαυτό του μονάχα και τον πλούτο της γης του και τις σκλάβες πατρίδες που σκλάβες να τις αφήσει δεν γίνεται. Μονάχα να τις αγκαλιάσει και πάλι ελληνικές.

Απολλύσθαι λοιπόν για τους κατοχικούς και τους ψευτοσυμμάχους δανειστές μας. Οι ευρωπαϊκοί λαοί θα ξαναγίνουν πάλι αληθινοί Ευρωπαίοι σαν δουν τους Έλληνες να πετάνε από πάνω τους το άγος των πολιτικάντηδων μιμούμενοι εμάς. Αλλά εμείς πρώτοι από όλους θα σταθούμε Έλληνες σωστοί όχι μόνο στα λόγια και την ταυτότητα του παρελθόντος, αλλά στις πράξεις και την προσωπικότητα λαού αποφασισμένου να πρωταγωνιστήσει και πάλι στης ιστορίας το διάβα. Συνοδοιπόρους λαούς θα βρούμε. Αλλά ηγέτες μην ψάχνουμε. Λαός Ηγέτης είναι μόνον ο Ελληνικός λαός. Επιλέγουμε λοιπόν να κατανικήσουμε τον ντόπιο και τον εξωτερικό εχθρό ώστε να επικρατήσουμε υπηρετώντας την Δυνατή Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: