ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 19-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 25-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 25-3-2012 .


Το καθεστώς των συμπολιτευόμενων, «αντιπολιτευόμενων» και «αντιεξουσιαστών» συνεταίρων και εκπροσώπων του διεθνιστικού νεοταξισμού στην πατρίδα μας ομολογεί κάθε ημέρα που περνάει σε πιο σαφείς και υψηλούς τόνους ότι επιθυμεί την δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες. Επιδίωξή τους είναι να κάμψει ο ελληνικός λαός φρόνημα, ηθικό και ταυτότητα ελληνικότητας. Να εκτελέσουν την εντολή που έχουν λάβει για την ουσιαστική ερημοποίηση της Ελλάδος που την χρειάζονται οι δυνάστες της ανθρωπότητος και ινστρούχτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης αφού θέλουν την πλούσια γη μας δίχως το λαό της.

Όμως η αντίδραση του λαού μας ως σημάδι εθνικής αυτογνωσίας και ως ένστικτο αυτοσυντήρησης εκδηλώνεται με τον πλέον δημιουργικό τρόπο λαμβάνοντας το σχήμα της ενισχύσεως του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Αδειάζουν τα κόμματα του καθεστώτος και του κοινοβουλίου από Έλληνες και πυκνώνει η φάλαγγα του Ελληνικού Εθνικισμού.

Και έτσι συνασπίζονται όλοι οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοι, μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί», προβαίνοντας στη δαιμονοποίηση του Πατριωτισμού. Μας λένε ρατσιστές γιατί αγαπούμε την Ελληνική Φυλή και απαγορεύουμε την κατάλυσή της και μας ζητούν να μεριάσουμε να έρθουν ξένοι στα σπίτια μας και τη γη μας ώστε να κάνουν κουμάντο.

Μαθαίνουμε λοιπόν από αγνά παιδιά και συναγωνιστές που προμαχούν για την Ελλάδα μας δίχως κομματικό μανδύα ότι υπάρχει ένα ευρύ μέτωπο κάποιων ολίγιστων της ακροαριστεράς που περνάει ακόμη και μέσα από τα σχολεία τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή και του νεοναζί σε όσους αντιδρούν στην παρουσία των λαθρομεταναστών στις γειτονιές μας.

Και ενώ όλοι αυτοί οι «κύριοι» μιλούν ταυτόχρονα για αντικαπιταλισμό, αδιαφορούν παντελώς για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων που οφείλεται στην ασυδοσία και το παραεμπόριο των αλλοδαπών προστατευομένων τους. Φτάσανε μάλιστα να κάνουν άλλη μια πορεία στην Αθήνα με σκοπό να καταλήξουν στον ταλαιπωρημένο από την λαθρομετανάστευση και την ξένη εγκληματικότητα Άγιο Παντελεήμονα για μια αντιρατσιστική συναυλία που τελικά απέκρουσαν οι κάτοικοι. Για να φοβίσουν ουσιαστικά τον επαναστατημένο πατριωτισμό των κατοίκων.

Πόσο συναισθηματικό κενό και ενδοτική ακράτεια πρέπει να έχει κάποιος μέσα του για να μαχαιρώσει πισώπλατα την Πατρίδα όταν με δημοσιογραφικές αναφορές του καθεστωτικού Τύπου στα στοιχεία που δίνει επισήμως η Ελληνική Αστυνομία, όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Χάρλεμ. Το 2011 έγιναν σε όλη την Ελλάδα 6636 ληστείες έναντι 6079 για το 2010. Στην Αττική οι ληστείες ήταν 5134 για το 2011 έναντι 4595 για το 2010. Στην Κρήτη οι ληστείες στα σπίτια αυξήθηκαν κατά 700%(!) και το κακό καλπάζει σε όλη την Ελλάδα και για όλα τα είδη του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα ίδια επίσημα στοιχεία, η ξένη εγκληματικότητα έχει τη συντριπτική υπεροχή. Η δε μόνη «ανάπτυξη» που ανθεί στον χειμαζόμενο τόπο μας είναι η πορνεία και τα ναρκωτικά.

Ο εκπρόσωπος της «δεξιάς» ΝΔ Δένδιας φαντασιώνεται με την υποτιθέμενη συμπόρευση των άκρων με σύνθημα όπως λέει το έξω από την Ευρώπη και το ευρώ. Ξεχνάει τάχα ότι ο Εθνικισμός ζητά περισσότερη Ελλάδα με εθνική νομισματική και παραγωγική πολιτική, ενώ η Αριστερά ψάχνει διαφορετικές τάχα ξένες «βοήθειες».

Μ’ όλα ταύτα κάποιοι θυμούνται ξαφνικά λόγω της ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος πως πρέπει να δοθεί ζωή στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ο υπουργός προστασίας τάχα του πολίτη Χρυσοχοίδης και ο δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης που συναντήθηκαν αναφερόμενοι στη δημιουργία συνεργείων και την πάταξη του παραεμπορίου, της πορνείας και της χρήσεως των ναρκωτικών, την αποζημίωση των Ελλήνων καταστηματαρχών που επλήγησαν από τα αναρχικά πρακτοράκια του Συστήματος, μέχρι και την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών δίχως να πουν βέβαια τον τρόπο.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι σωτήριες επεμβάσεις του προσωπικού της είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπούν 402 αυτοκτονίες Ελλήνων, νέων κατά πλειοψηφία ανθρώπων που έχουν χάσει τις δουλειές τους και δεν διαθέτουν ένα πιάτο φαί. Και οι Έλληνες που εμπιστεύθηκαν τα ελληνικά ομόλογα έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο μετά το διαβόητο κούρεμα του χρέους αφού ουδείς τους αποζημιώνει όταν οι τράπεζες διαρκώς λαμβάνουν νέα κεφάλαια για τα σεντούκια τους και μόνον.

Χρήματα δανεικά θα παίρνει το κράτος μόνον όταν τηρούνται οι προϋποθέσεις πληρωμής των τοκογλύφων και με την υποβολή εκθέσεων από το ψευτορωμέϊκο για τα μέτρα που λαμβάνει. Η τρόικα και η ομάδα δράσης της μας φέρνουν νέα μέτρα με απολύσεις, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου κάτω από τα 5000 ευρώ, κατάργηση φοροαπαλλαγών για ετήσια εισοδήματα άνω των 20000 ευρώ, 40 ξένους επιτρόπους για τα υπουργεία, νέες μειώσεις δαπανών στην πρόνοια, τις νοσοκομειακές δαπάνες και την εθνική άμυνα. Με το CNN να μιλάει είτε για έξοδο από το ευρώ είτε για ένα ακόμα πακέτο ψευτοδιάσωσης και τους γερμανικούς Financial Times να γράφουν πως θα μας περάσουν στο ΑΕΠ το Περού και το Βιετνάμ. Τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Η πρόταση του Εθνικοκοινωνισμού μας είναι η ερημοποίηση του καθεστώτος σε όλες τις πτυχές του δια παντός. Το ξερίζωμα των γραικύλων, της ξενοκρατίας και των λαθραίων σωμάτων του. Το μόνο χρέος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος, γνήσια ελληνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




No comments: